Imam nekaj manjših prask, ki pa so vseeno pregloboke za poliranje na roke, poleg tega je tudi nekaj umazanije na plehu, ki ne gre dol drugače kot pri poliranju (ali pa z nohtom

LP,
Omelo je napisal/-a:Za manj 10 prešernov oz enga švoh cankarja ga odpelješ k enmu mojstru in ti komplet avto spolira najprej z bolj grobo pol pa še fino pasto (vsaj men je). S temi mašincami boš samo lak skuru pa boš mel. Sam strojček za 3,4k nima nastavitve vrtljajev, pa tudi sama gobica je zanič.
dr. jAcKaSS je napisal/-a:Jah če ga dam spolirat, mam enkrat spoliranga, če pa nabavm mašinco, ga pa lohk sam večkrat. Mislm js mam ful veselje, če lohk kej sam nardim kr se tiče avta, tko da zato u bistvu sprašujem.
A če na roko poliraš je tut dobr najprej z grobo pol pa s fino?
Katere paste pa so tko kul (firma in izdelek)? K js k sm v štacuni gledu, ma samo Sonax ene 5 polirnih past.
Sej zato me pa zanima kolk more bit močna pa kolk obratov je treba met? K fleksarcase zihr ne bo ustavla, sam ne vem če ni 11k obratov preveč?
milankregar je napisal/-a:Jaz sem kupil eno takšno zadevo za poliranje. Stala je 6.000sit, ampak je bil vstran vržen denar. Očitno je preslab motor notri in ne zmore vrteti ... recimo položim mašino na haubo in nič ne pritiskam dol in se mašina ne vrti, ampak samo brni in vibrira. V glavnem za k****.![]()
Sem nesel nazaj in smo v trgovini sprobali drugo, pa je isti drek.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov