pozdrav! znasev sem se v dilemi pri izbiri platisc za golfa 5,oz.ne najdem nobenih pametnih da bi kolikor toliko zgledalo! prosim za nasvete,po moznosti z sliko!? avto je crne barve,apeliram pa na 17 col! hvala
ET je odmaknjenost felge od diska, neka tekega če se nena motim...oz kak davč vn ti gleda felga.. Kupi take z ET 30 pa je isto ko bi mel take mini distančnike... :P
Kordy poglej tudi za kakšnimi drugimi proizvajalci felg, se dajo dobit zelo lepe felge 16 ali 17 col, pa kr ostani pri želji na 17 col, če ti denarno to dopušča, čene pa tudi 16 col ne zgleda slabo
js tko recem ce ze enkrat neki kopujes je bolje malo vec naštet pa vredi zadevo kupit, kot pa da bi z nekim klumpom fretav! obavezno 17"cene18"! kaj pravte na tte felgne(toora) men se zdi da bi ble kr kul?
Nikakor ti ne priporočam OZ Paladio modela feltn in to zato,ker jih mam jst na avtu pa nočem,da jih ma vsaki rugi avto zaj gor
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
tačrni ubija, sam taka felgna je pa malo preteska za moj zep! nevem ce je 100.000 dovolj za eno???!!! ne mores verjet kk drgace zgleda z gti odbijacem! sam kolikor vidim mrejo bit najmanj 10,12 krake felge,na 5 krake do k.... zgleda!