.:BoMbAsTiC:. je napisal/-a:Imam za nujno prebarvat pokrov motorja,ker je res katastrofa. (mal od toče vidne vdolbince,od kamenčkov) in pa nekdo se mi je usedel gor.
Se da te poškodbe odpravit al bi bilo preveč vidno kljub drugi barvi? Kaj uporabit?
Zanima me koliko so cene metalic barve (1liter npr.),lak..
Koliko gre približno barve za cel avto? (srednji razred -lih tko za zanimivost)
AS_ je napisal/-a:a kdo ve, kolk bi pršlo za cel avto preštrihat na metalic črno. delo+barva?..suzuki swift?
marko01 je napisal/-a:ej ka mate vi to ene licare neem ne meni je moj celi avto abdeko pa spricno na isto barvo za 25000 sit lupajo vas to fajn s tem da sem ga jaz sam zbruso on je sam skito pa spricno
seat je napisal/-a:Fantje dejte mi še prosim povedat razliko met črno mat barvo in recimo črno metalic,ker me res čedalje bolj mika da bi leona špricnil v črno mat barvo.
.:BoMbAsTiC:. je napisal/-a:Ja pa je treba tle gledat al ličar uporabi peč al ne.Ker edn s pečjo ima ceno orng večjo kot edn navaden...
Kje če smem vprašat pa so tile,ki ti rečmo za dnar od 25000-40000 cel avto prebarvajo...
Kolk barve in drugih pripomočkov rabiš za en srednji razred avtomobila? (če je 1kilo barve 7k al kolk že)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov