Courage™ je napisal/-a:ne.
Sh3bO je napisal/-a:Courage™ je napisal/-a:ne.
Podpiram to trditev, dokler mi nekdo nasprotno ne dokaže.
...se opravičujem tako so mi rekli ljudje ki so dali notri ksenon v A6 ... če veste da ne rabi pol super ...jaz ga takoalitako nimam - ko mi crkne philips H7 dam 1650 sit in spet delaSh3bO je napisal/-a:V eni prejšnji temi o xenonkah sem dal vprašanje kje piše da rabiš pranje žarometov. Tako, da lepo prosim vsi ki ste prepričani v ta zakon, da mi ga pokažete. Ne samo meni, temveč nam vsem.
AM je napisal/-a:Še vseeno ne razumem, zakaj se pa potem prodajajo xenonke, če jih ne smeš noter met. Men se le zdi, da so xenon glih tak žarnice, kot haloge ali navadne, pa res ne razumem zakaj jih nebi smel met noter brez pranja žarometov. Lol. Men se zdi tole smešno.
Dokler ne vidim napisan kak zakon o tem, ne verjamem vašim oz. govoricam tistega ki je tole ven spravil. Lol.
...lahko štihaš po mili volji samo dobit te ne smejo :P :P :PCockroaC je napisal/-a:AM je napisal/-a:Še vseeno ne razumem, zakaj se pa potem prodajajo xenonke, če jih ne smeš noter met. Men se le zdi, da so xenon glih tak žarnice, kot haloge ali navadne, pa res ne razumem zakaj jih nebi smel met noter brez pranja žarometov. Lol. Men se zdi tole smešno.
Dokler ne vidim napisan kak zakon o tem, ne verjamem vašim oz. govoricam tistega ki je tole ven spravil. Lol.
Pisda zakaj se sploh prodajajo noži če nea smem folka štihat?
...vem da so leta nazaj spreminjali z lučmi look audijev da bi izgledali mlajši... en dober klepar ti bi to moral rešiti .. žmigavec na blatnikih bi moral še zamenjati pa tisti znakec pobrat dol...edy1 je napisal/-a:Načeloma ne pašejo, sm mou podobn problem pred cca. 1 mesecem, ko je model želel met novejše luči na starejšmu modelu A4.
Vseeno mislim, da se jih z nekaj truda in volje da dobiti gor.
PS: neki tazga si predvidevam želel meti gor.
Po forumu brska: Google Adsense [Bot] in 2 gostov