SAVINJCAN je napisal/-a:res je zanimivo, da so bili na cliu isti letnik kot moj, isto 4 vrata samo DCI motor na mojega zdaj pa ne pašejo :P
mogoče pa jaz tako divjam, da mi zadnji konc stran vleče
TUNING_BOY je napisal/-a:SAVINJCAN je napisal/-a:res je zanimivo, da so bili na cliu isti letnik kot moj, isto 4 vrata samo DCI motor na mojega zdaj pa ne pašejo :P
mogoče pa jaz tako divjam, da mi zadnji konc stran vleče
Mogoče je biu pa pred tem ko si ga kupu totalka! :P zezam se
Ja vrjetno se ti zdi da so pragovi mal dalši je pa mogoče da je sprednji blatnik drugače nastavljen, ker če se ne motim je sprednji blatnik pri Cliotu še potegnjen čez prag!
Cash je napisal/-a:Ma to dobiš v kaki drogeriji, pa en čopič in nitro vzem, da si boš pol prste spucov pa vpraši, če imajo posebej tkanino na meter i jo mau dokupi, ker v tisti škatli dobiš skoraj nič tkanine. Najprej narediš ustrezen milkshake(smola, trdilec, pospeševalec) - pozorno preberi navodila, v kakšnem razmerju se to pripravi, pa upoštevaj temp. okolice, da se ti ne bo že v lončku strdilo. S čopičem namaži del, kjer boš flikal in prilepi en kos tkanine oz. tistih vlaken, potem ponovno namaži s čopičem in ponovno tkanina; tako nanesi ene 5 slojev. Delaj čim bolj natančno, da ti kasneje ne bo treba po nepotrebnem brusit odvečnih delov, ker pride trdo kot kamen
Preden začneš brusiti, počakaj, da se ti popolnoma posuši, ker če je na pol suho, se ti bodo po šmirglu delali svaljki in ne boš naredil nič. le živce boš zgubu, sej jih boš tko al tko. Pa v trgovini poglej v navodila v škatli, kakšen šmirgu potrebuješ-grobost
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost