biser pravi:
4sale...
hvala za dovoljenje:) vprašala bi te še sledeče... resnično me zanima kaj z dodatki predvsem zunanjimi pridobiš? sem čisto čisto nova v tem in res nimam pojma (zato pišem članek, da se naučim), me pa zanima:)
za forum se pa lahko poznanimam in povprašam.ni blema...mam veze:>>>
lp
biser
VTI pravi:
He 4sale si pozabu napisat pa bom jest:biser če pa rabš kej pa tud povej:)))
VTI pravi:
Biser:kr neki jih je "predelovalcev" sam tapravih k se kej spravjo narest al pa k so v pravem pomenu tunnerji jih pa lahko na 1 roki prešteješ pa sam 2prsta rabš,nič več!:)Ne bi jih naštevu lih,ker so to večinoma fušarji in jim to lih ni primarna dejavnost v lifu ampak to delajo zarad koristolubja...Par naslovov dobiš k majo firmo za opravljanje te dejavnosti in pa,ki kej naredijo oz predelajo:Fazer kot si že rekla pa Ciril Smrtnik pa fant,ki mu pr nas neki časa nben nau do gležnov,kar se tiče predelav (sprav se ma vsako stvar predelat če češ)UStyjle,ker npr. Fazer samo izdeluje in ne predeluje...To bi blo to če sem pa koga pozabu (k ma firmo za to dejavnost ne fušerjev kot sem prej omenu)pa naj dopiše,ker ta moment mislm bolj na pico v pečici!:)))
[Sporočilo uredil/a VTI na dan 21.07.2002 ob 17:45 GMT]
4Sale pravi:
Ja sej bo to še najbolš, je vsaj še mal časa do takrat, da se še kej zrihta na avtih. Sam, da boste tut forumovci pršli v čim večjem številu.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost