Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

F22_Raptor
Nov uporabnik

Kraj: maribor

spojler od opel astre gsi

Napisal/-a F22_Raptor Ne avg 13, 2006 12:22 pm

fantje mam navadno astro 5 vrat 97l. trenutni nastrešni stock sojerji na teh astrah so totalna beda. zato bi ga zamenjal z gsi-jevim spojlerom. samo ne vem če bi zadeva pasala na mojo astro. prosim vse ko mate kake koli iskušne s tem da pišete svetujete. hvala
aja dodajam sliko gsi-jevega spolera (nameščenega)
Priponke
P5120394.JPG

Uporabniški avatar
dennis18
Nov uporabnik

Re: spojler od opel astre gsi

Napisal/-a dennis18 Ne avg 13, 2006 10:26 pm

F22_Raptor je napisal/-a:fantje mam navadno astro 5 vrat 97l. trenutni nastrešni stock sojerji na teh astrah so totalna beda. zato bi ga zamenjal z gsi-jevim spojlerom. samo ne vem če bi zadeva pasala na mojo astro. prosim vse ko mate kake koli iskušne s tem da pišete svetujete. hvala
aja dodajam sliko gsi-jevega spolera (nameščenega)

Pase zadeva ti samo menjaj. Haube so enake!

F22_Raptor
Nov uporabnik

Napisal/-a F22_Raptor Po avg 14, 2006 12:01 am

haube že haube. upam da bo res pasal. maš iskušne??? ker če paše samo prefarbam pa montiram. skrbi me samo da se spojlera nena enko pritrdita. moj stock ma 2 šraufa ko se pritrdita pod spojlerom pa 2 z notranje strani. zaj v živo še spojlera nisn utegno videt. prodajalec pa mi ni dal informacij kak se pritrdi-prišraufa. po slikah sodeč pa mi ne klapajo stvari. bom mogo it na oplof servis vprašat.

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Po avg 14, 2006 9:05 am

paše 200% sam moraš dobit komplet tud z uno črno plastiko ki je na spodnji strani spojlerja in pa na vsaki strani havbe boš mogu po 2 luknji zvrtat smo delal pred 3 tedni to zadevo pa še prage pa odbijače smo montiral na navadno astro tko da paše(pragi seveda na 3-vratno) A ja pa na servisu dvomim da ti bo kdo kej povedu

F22_Raptor
Nov uporabnik

Napisal/-a F22_Raptor Po avg 14, 2006 12:48 pm

hja viš lukne bom mogo vrtat. to mi ni glih po godi. za servis maš pa prau ja. enkrat sn šal za prage spraševat pa je neka jamral pa mučkal. nič ni htel povedat razn či bi denadnico odpr. to si sam montiral???

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Po avg 14, 2006 6:37 pm

ja sami smo montiral pa smo se mal zajebaval ampak je dobr izpadl k original pa spojler še ni problem pragi so bl kritični ker je treba cela vrata prevrtat pa nosilčke gor zanetat pa prage gor nabit....

F22_Raptor
Nov uporabnik

Napisal/-a F22_Raptor Po avg 14, 2006 6:49 pm

daj či boš mel kako sliko mi plis pošli :D 8) pa či boš mel kakiga prodajalca spolera mi sporoči. komplet z natični plastiki. ker do zaj nimam sreče. sn mislo da bo toti zadni poslo pa še vedno nič. :( al pa pošta zajebe. pa či bo kaka bol ugodna cena
pa ki se prevrta hauba??? na vrhi al ob straneh???

Uporabniški avatar
johnny21
Nov uporabnik

Kraj: Slovenia

Napisal/-a johnny21 Po avg 14, 2006 8:29 pm

Ola

Torej, moj prejšnji avto je bil Opel Astra F navadna s tremi vratmi. Na njo sem montiral strešni spojler od GSI Astre brez problema. Tudi meni ni dišalo vrtanje lukenj. Kako sem rešil problem(pripravi se na branje-->beri počasi):

Tisto nosilno plastiko privijačiš normalno (na enake luknje) kot trenutno (se pravi to ko imaš sedaj gor). Spojler pride fizično pritrjen na to nosilno plastiko, na levem in desnem vogalu (tam ko je speljan po robu havbe navzdol) ima dva distančnika, v katera pride vijak z notranje strani skozi pleh (se pravi moraš vrtati). Ta dva plastična distančnika (lulčka) odrežeš, tako da spojler lepo sede na havbo. Na sredini (levo in desno cca 20cm od šprice) ga privijačiš v nosilno plastiko, tam ko si pa odrezal distančnike pa ga zalepiš z črnim silikonom, ki je namenjen za lepljenje spojlerjev (dobiš ga v vsaki dobro založeni trgovini z barvami in laki (pazi, jaz ko sem ga uporabil za to mi ga je nekaj ostali in se mi je v enem tednu čist posušil).

To je to

Lahko ti pošljem slike, sam nimaš kej videt, ker je spojler že gor bil, vmes pa nisem nič slikal.

Lp
Johnny

P.S.
Tudi tista plastika ko je tablica gor pritrjena (če je še nimaš, oz če je avto pod lenikom 95 paše gor sam moraš jo dobit od takratke astre, ker tista astra z zadkom ima plastiko malo v trapez.

F22_Raptor
Nov uporabnik

Napisal/-a F22_Raptor Po avg 14, 2006 10:28 pm

P.S.
Tudi tista plastika ko je tablica gor pritrjena (če je še nimaš, oz če je avto pod lenikom 95 paše gor sam moraš jo dobit od takratke astre, ker tista astra z zadkom ima plastiko malo v trapez.

ok!!!! to mi delaj!!! nič luknic!!! :D hvala. upam da bom dobo spojler ki. ker se pravim stock je beda. se jas mam astro bres riti varjanta gsi. samo je pač 5 vrat. bi rajši meu 3 samo ka ko ti je foter navajen autobus vozit. :x zato pa nea zastopim zgora navedeniga stavka. kaka plastika od tablice?????

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Po avg 14, 2006 10:30 pm

no evo si vse zvedu slik pa nimam ker ni moj avto in niti nismo nič slikal za spojler pa tud noben ne vem ker je to tražena roba tko da če boš kje kakšnega porajtu se vsed u avto in ga pejt iskat ker drugače ga ne boš nikoli mel ta kolega je šel vso to robo iskat u kozino odbijače pa u Sl .bistrico

Uporabniški avatar
johnny21
Nov uporabnik

Napisal/-a johnny21 To avg 15, 2006 11:56 am

pa nea zastopim zgora navedeniga stavka. kaka plastika od tablice?????

Tista plastika ki je med zadnjimi lučmi in je pritrjena na havbo, kjer se potem pritrdi zadnja tablica. tega starejše astre niso imele. Starejše imajo samo kljuko za odpiranje prtljažnika privijačeno na havbo, noveješ (se pravi tiste ki imajo to masko gor) pa imajo kluko za odpiranje lepo vdelano v to masko, pa še zadnji konec avta je raven z zadnjimi lučmi.

Lp
JOhnny

F22_Raptor
Nov uporabnik

Napisal/-a F22_Raptor To avg 15, 2006 3:26 pm

čare: se iščem spojler ko b****. pa ga ni. :cry: :cry: :cry: :cry: štoštange predne zadne pa so!!! tega nena zastopim. ko da sn preklet na gsi-jev spojler :( dobro se ni panike za slike. hvala vseeno.

johnny: ja mam tisto tačrno plastiko odzad. čaki se bom dal sliko zadka. točno tak je ko si ga opisal. :D res hvala za nasvet. ful si mi dal dober nasvet. samo do spojlera se morem dokopat. na avtonet ne moreš nobenemo zaupat. v cerknico se pa nem pelal po spojler. je pot več vredna :D :shock:

hvala

lp
Priponke
back.jpg

F22_Raptor
Nov uporabnik

Napisal/-a F22_Raptor To avg 15, 2006 3:29 pm

aja se res če ma kdo na forumu GSI-jev spojler - KUPIM NUJNO!!!!!!

p.s.
nena se derem. samo to bol v oke pade :D :D

lp :P

Uporabniški avatar
johnny21
Nov uporabnik

Napisal/-a johnny21 Sr avg 16, 2006 6:46 pm

oj

Hja, v Cerknici je eden možakar (jaz sem pri njemu kupil nekaj plastike tudi), ki ima OGROMNO delov za Ople, pa tudi spozna se verjetno več kot vsi serviserji skupaj v Sloveniji na Oplove avte, tko da če ga ima on, naj ti ne bo žal jet tja.

Čist tko, ne vem za kolko maš ponudbo spojlerje, ampak jaz sem dal zanj 10.000 + barvanje. Kupil sem ga pa v Kamniku (cca. 80km v eno smer od tuki). Lahko pa pogledaš še malo po odpadih, ali v oglasniku, če kdo prodaja GSI po delih.
Skratka ZNAJDI SE !

Spodnja slika je od moje bivše Astre (namen sem imel še napise dol dat pa spustit, sam sem jo prehitro prodal :lol:

Lp
Johnny

Če rabiš kaj, nekaj še prodajam:
http://www.bolha.com/oglas1673251
http://www.bolha.com/oglas1673241
Priponke
Astra1.JPG

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Sr avg 16, 2006 8:13 pm

ja na žalost je tko da če boš hotu met boš mogu tud do kopra it ponj če ne pa ne rabiš tok nujno očitno domov ti ga pa nebo noben prnesu ker prodal se bo sigurno

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Sr avg 16, 2006 8:13 pm

ja na žalost je tko da če boš hotu met boš mogu tud do kopra it ponj če ne pa ne rabiš tok nujno očitno domov ti ga pa nebo noben prnesu ker prodal se bo sigurno

čare
Mojster foruma

Napisal/-a čare Sr avg 16, 2006 8:18 pm

F22_Raptor
Nov uporabnik

Napisal/-a F22_Raptor Če avg 17, 2006 2:13 pm

ja saj k riti mi res noben nebo nič noso. :D samo rspizdi me da sn se z enim zmeno da mi ga bo po pošti poslo pa mo krijem vse stroške pošiljanja itd. pa nič. sploh se ne oglasi več.
johnny: za števec zmontirat morn celo armaturko dol vzet ???? zgleda že tak. samo sploh ne vem či ma kabl pa vse ptrebno za obrate merit. či niti absa nimam. :lol: :roll: te veš kaki bogi avto mam. samo šenkanemo koji se ne gleda na zobe. pm!!!
saj sn obrno že skoro vse. tisto ka je na odpadi je samo še šasija pa mogoče kaka guma, v oglasnikah nisn še našo nič po delah-vsaj gsija ne. al sn pa spregledo. na avtonet sn se pa glih z tistim simonom dogovarjal ko je čare link poslal. bom iskal dalje.

Uporabniški avatar
johnny21
Nov uporabnik

Napisal/-a johnny21 Če avg 17, 2006 7:32 pm

Oj

Za števec ti ni treba cele armarure razdirat, zelo daleč od tega. Jaz ti ga zmontiram za cca. 30 min (če pa imaš pripravljeno za obratomer že na konektorju pa 15 min).
Razdret moraš samo masko okoli volana in tisto masko ki ti notri obdaja števec (to so 4 vijaki, dva na vrhu in dva pod števcem, ki jih vidiš po tem ko daš dol tisto plastiko okoli volana).

Jaz sem bil s tem števcem zelo zadovoljen, ker mi je tudi svetila lučka za rezervo (tega števec brez obratomerja v originalu nima). Notri je 12 LED diod (super svetlih), ki odlično osvetljujejo števec. Sicer sem jaz imel celotno osvetlitev armature predelano na rdeče LED diode.

Lp
Johnny

F22_Raptor
Nov uporabnik

Napisal/-a F22_Raptor Če avg 17, 2006 10:07 pm

lepo to!!!! fak se mi sline cedijo!!! samo ki si s kočevja jas pa mbja. pi**o ne. maš kako sorodstvo v celju??? :P to bi si ful menjal ja. ker nimam rpm metra. pa še poceni ga maš. ful dobro. hmmm upam da boma našla skupni jezik.

lp
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov