Xardas je napisal/-a:Zdi se mi da je zelo teško priti do nekoga, ki bi ti naredil spojlerje za razumno ceno za povprečnega smrtnika...no, mogoče se motim, sam men je teško...
v glavnem, mi lahko kdo pove kje bi lahko dal delat sprednji, zadnji odbijač in pragova za toyoto corollo E10, 94 letnik...nujno!pa da seveda cena ni zasoljena kot na kaki u-style strani al pa A3M...
Help me please!
clio (proton_freak) je napisal/-a:Nekaj moraš vedet da ti pod 120-130.000 sit nišče nebo šel delat komplet body kita!
Xardas je napisal/-a:glede na to da si reko da pod 130K sit ne dobim bodykita te ne rabim...kr ga bom dobil komplet za mal več kot 100K sit...
je bil to kompliment da se bo še ena raketa skup spacala? :P
TiZ je napisal/-a:Xardas je napisal/-a:glede na to da si reko da pod 130K sit ne dobim bodykita te ne rabim...kr ga bom dobil komplet za mal več kot 100K sit...
je bil to kompliment da se bo še ena raketa skup spacala? :P
ja sam to dojo podalški odbijačou...ker predelane odbijače ne dubiš za tok dnarja pa še prage zravn...pa morš še štrihanje prištet...
Xardas je napisal/-a:glede na to da si reko da pod 130K sit ne dobim bodykita te ne rabim...kr ga bom dobil komplet za mal več kot 100K sit...
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 5 gostov