No.. jz sm dans dopoldne riskiro slabo urco mojega ničvrednega časa in sm se loto predelave. Avto je drgač Megane Coupe 1.6e 98, bunko pa sm kupo prek (ok sram me je) Conrada.
Mal povejte kak se vam zdi pa upam da bo pomagal komu ko misl menjat
Priponke
Tole je blo na začetku.. precej neatraktivno zame. Gumo okoli ročice sem z alfanožem porezo vstran, da je ostala samo plastika
Tole potem dobite : ) Plastika je trda in ne gre več z nožem dol : s
Tole pa dobite ko odstrante še plastiko.. Jz sm se loto tega kr z vžigalnikom - plastiko sm mal segreo pol pa z nožem raztrgo, pol pa še z kleščam vstran potrgo okol in okol
Tega vi ne bote dobl dol z nobenim rorcangam : )
Pol date gor in privijačite, mislim da bom še mogu mal bolj estetsko nardit kasnej
In zgleda kr lepo
V siru, več kot je lukenj manj je sira in
več kot je sira več je lukenj, torej več kot je sira manj je sira.
lol gorch : ) ja je treba bit pripravljen na najslabš a ne hehe
CockroaC am jz sm zdele čist zadovljen s temi: jih dam ven, operem, za 3minute so že nazaj not. Oni ALU so pa verjetn mal težji za ven vzet ker se ne prepogibajo
Megane.Coupe je napisal/-a: CockroaC am jz sm zdele čist zadovljen s temi: jih dam ven, operem, za 3minute so že nazaj not. Oni ALU so pa verjetn mal težji za ven vzet ker se ne prepogibajo
praviš, da delaš na stylingu pa nimaš časa avto oprat temeljito
savinjcan the pametni: jz ne perem avta na delovnem mestu zato če lahk predpražnike operem za 3minute tak da bojo ko novi, jih pač bom! al bi jih mogu 15minut drkat gor pa dol lol
jao pa saj ne bi rabil uničit bunke glih z rolcangami bi jo pomoje dol spravil. sem jih videl že kar nekaj na renojih ko so se same odlepile na istem mestu
ne _YUGO-GVX_ .. sm probo že preden sm šeo razdirat in ni šlo.
sm probo še pol ko je bla ta guma dol in sam ona plastika in TUD ni šlo tak da to ne gre dol če je fajn zliman oz nasajen.