sebaveh je napisal/-a:Še kr ja. Original is always the best :P V poštev pride mogoče to kar proizvajalci sami ponudijo kot styling opremo. Naprimer original spojlerju. Gredo še skozi manjše modifikacije, kar pa je preveč pa tud neSaj enim se zdi to lepo in vredu, ampak jaz bolj prisegam na funkcionalnost in praktičnost avta.
sebaveh je napisal/-a:Ne, mlad sem 21 let, in vozim volvota :P
citroDS je napisal/-a:Jaz ne zastopim čim služijo ti spojlerji pa pragovi pa ne vem kakšne stvari imajo nekateri še gor? Pa ne vem kaj je fora novih felten če so pa originalne še čisto dobre pa še lepše izgledajo kot pa tiste ulite. No jaz ne vidim pomena v tem.
lp
Cash je napisal/-a:citroDS je napisal/-a:Jaz ne zastopim čim služijo ti spojlerji pa pragovi pa ne vem kakšne stvari imajo nekateri še gor? Pa ne vem kaj je fora novih felten če so pa originalne še čisto dobre pa še lepše izgledajo kot pa tiste ulite. No jaz ne vidim pomena v tem.
lp
A kovinske črne feltne so ti lepše od aluminijastih
citroDS je napisal/-a:Jaz ne zastopim čim služijo ti spojlerji pa pragovi pa ne vem kakšne stvari imajo nekateri še gor? Pa ne vem kaj je fora novih felten če so pa originalne še čisto dobre pa še lepše izgledajo kot pa tiste ulite. No jaz ne vidim pomena v tem.
lp
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov