avto nameravam še mal porihtat vizualno (platišča, stekla, podvozje) in sedaj se opogumljam za malo generalno motorja, ker mi pije olje. tako da ga nameravam vozit še 2-3 leta najmanj. Mislim, da se mi splača barvat celega. Pa zaniima me še, če je razlika v ceni, če menjam barvo??-BERTONE- je napisal/-a:dobit enega da bi ti to poštrihal ni problem, ker za dnar se vse naredi, je pa prej vprašanje če se ti to splača delat, ker če avta ne boš imel vsaj še ene 5 let se to ne splača
di.nejcis je napisal/-a:avto nameravam še mal porihtat vizualno (platišča, stekla, podvozje) in sedaj se opogumljam za malo generalno motorja, ker mi pije olje. tako da ga nameravam vozit še 2-3 leta najmanj. Mislim, da se mi splača barvat celega. Pa zaniima me še, če je razlika v ceni, če menjam barvo??-BERTONE- je napisal/-a:dobit enega da bi ti to poštrihal ni problem, ker za dnar se vse naredi, je pa prej vprašanje če se ti to splača delat, ker če avta ne boš imel vsaj še ene 5 let se to ne splača
stigma je napisal/-a:Prjatu jest mam ze 6 let iskusn na ličarstvu ce ces tak k je un reku 15kosov 1kvadratni meter drgac bos pa dav 25 najmn al pa se vec tak da premisli pa mi povej pa je pa se bova zmenila ajdi :P :P :P
stigma je napisal/-a:Prjatu jest mam ze 6 let iskusn na ličarstvu ce ces tak k je un reku 15kosov 1kvadratni meter drgac bos pa dav 25 najmn al pa se vec tak da premisli pa mi povej pa je pa se bova zmenila ajdi :P :P :P
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov