Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Kromiranje ogledal

Napisal/-a Airborne Če jul 03, 2003 1:10 am

Danes sem pobral z avta dol plastiko od ogledal in sem jih zbrusu z brusnim papirjem najprej z 80 pol 120 pol 280 pol 800 pol pa še 1200. Zanima pa me če je to dovolj dobro zbrušeno pa če mora bit čist popolnoma brez praskic al je lahko malo tut rahlo ne čist popolnoma gladko. Brusu sem skupi enih pet ur, dons morm pa nekam nest še kromirat, a kdo koga priporoča, ki je kvaliteten pa ugoden? Pa kolk mislte da stane kromiranje obeh ogledal, že pripravljenih? :?:
Born to be wild !

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Če jul 03, 2003 1:12 am

Aja pa če je možno še kakšen naslov in/ali telefon,lp
Born to be wild !

Uporabniški avatar
RegY
Moderator foruma

Kraj: MariboR

Napisal/-a RegY Če jul 03, 2003 1:30 am

uporabi malo iskanje... oče od saleta to dela
Slika

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Če jul 03, 2003 5:33 am

Sale ma nick.... njegov oce kromira..

cak a nis reku da si su lepo po vrsti z vsemi smirgli.. in ce si res 5 ur delal mora bit popolnoma gladko ze zdaj...
V8 POWER

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky Če jul 03, 2003 7:31 am

Airborne je napisal/-a:Aja pa če je možno še kakšen naslov in/ali telefon,lp

super krom nasproti semenarne na rudniku

http://www.geocities.com/gastuning/
(klele ti piše naslov)

Še tel. 041/911-383
SlikaSlika

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Če jul 03, 2003 10:01 am

Airborne, če si sam zbrusil potem je 3/4 dela že opravljenega. Seveda mora biti pa zadeva zbrušena v nulo - brez ene same praskice, brez kakršnekoli luknjice in seveda brez razpok. Zbrušen mora biti do surove plastike - se pravi, da moraš zbrusit stran ves lak, špric kit itd. Če niso bili barvani pa moraš odbrusit stran vso UV zaščito. Prav tako jih moraš zbrusit (vsaj v grobem) tudi z notranje strani ohišja.

No če si to vse naredil tako, lahko pokličeš mojega očeta na že omenjeno tel. št. (041/911-383) pa ti bo on dal napotke za naprej.
Slika Slika

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Če jul 03, 2003 7:02 pm

Ja hvala vsem za info, samo jaz sem dons zjutri že šel do ene firme (enga sem prašu k ma tut kromirana ogledala) v Šiški nasproti Porsche Slovenija, ki se ukvarja s kromiranjem plastike - baje so edini, pa jih mam tam bojo jutr verjetn že narejeni, pa je reku da ni dobr zbrušen , čeprav se je men zdel da je v nulo, je pa res da je mogoče videt majhne praskice ampak res majhne. No bomo vidl kva bo ratal , zraven sem dal pa še veke za lući pokromat; to mi bo pa kr un zbrusu , mam že poln k...c brušenja. No upam da bo dobr izpadl, lp
Born to be wild !

Galantfrik
Uporabnik

Napisal/-a Galantfrik Če jul 03, 2003 7:16 pm

No, ko boš pa gor dau, pa kuj slikce objav da vidmo... :wink:
Slika

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Kraj: 'Zgornja' Primorska

Napisal/-a Alex Če jul 03, 2003 7:32 pm

Airborne je napisal/-a:Ja hvala vsem za info, samo jaz sem dons zjutri že šel do ene firme (enga sem prašu k ma tut kromirana ogledala)

No mene pa zanima kolk ti bo zaračunal. Pa slikce ja :!:
8)
There's no better car than SAXO 1.6i 16V VTS...for this once

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Pe jul 04, 2003 9:33 am

Alex je napisal/-a:
Airborne je napisal/-a:Ja hvala vsem za info, samo jaz sem dons zjutri že šel do ene firme (enga sem prašu k ma tut kromirana ogledala)

No mene pa zanima kolk ti bo zaračunal. Pa slikce ja :!:
8)

Samo kromiranje para že zbrušenih ogledal 6000SIT, brušenje para ogledal 5000SIT, za veke pa ne vem. Sem se zmenu da mi za 11000SIT dokonca zbrusi ogledala pa pokroma pa zbrusi in pokroma tud veke, samo za veke mora probat če bo prijel krom ker ni zihr če je prava plastika, če ne bo vek mu bom dal pa ustrezno manj keša.
Born to be wild !

Uporabniški avatar
WhiteCell
Poznavalec foruma

Kraj: Kranj

Napisal/-a WhiteCell Pe jul 04, 2003 11:16 am

veke ?
V8 POWER

G-4S

Napisal/-a G-4S Pe jul 04, 2003 11:22 am

Na zahtevo uporabnika smo prispevek izbrisali.

Uporabniški avatar
matic
Nov uporabnik

Napisal/-a matic So jul 05, 2003 3:14 pm

Kaj pa da bi pokromiral se kar sprednji in zadnji odbijace!? Kako bi zgledalo!? :roll: Pomoje kar hudo!? :twisted: :D

Sem gledal na tisti strani.. a spegle se da tut pozlatit!? al samo pokromirat?
Mam rumenga kangooja, pa bi pomoje zlati bolj sedel zraven!? Pa se bolj vsec bi mi blo, ker bi bli bolj "posebni" :D + uni zlati okvricki za k tablicam! :D

Smrkec
Novinec

Napisal/-a Smrkec So jul 05, 2003 3:33 pm

Mene pa zanima, če se da s postopkom kromiranja dobit še kako drugo barvo, al sam krom :?:

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Napisal/-a Alex So jul 05, 2003 4:14 pm

matic je napisal/-a:Sem gledal na tisti strani.. a spegle se da tut pozlatit!? al samo pokromirat?
Mam rumenga kangooja, pa bi pomoje zlati bolj sedel zraven!? Pa se bolj vsec bi mi blo, ker bi bli bolj "posebni" :D + uni zlati okvricki za k tablicam! :D

....................Slika ...........................
Ah ja, teoreticno bi se dal skor vse nardit, prakticno al pa realno pa ZAL NE :!:
Gotovo je tu ce ne drusga problem ...cena... :idea:
PS - pa ne vem kok casa bi ti zdrzal (tko ponoc) zlati spegli gor... :P
:wink:

Uporabniški avatar
matic
Nov uporabnik

Napisal/-a matic So jul 05, 2003 4:22 pm

Ma ne nisem mislu tko... :har :DDD Sam tut to ne bi blo slabo ja!!! :)

Tam na uni strani pise:
sedaj so na voljo tudi ZLATI okvirji za registrske tablice scooterjev in motorjev.

Tko da bi si dal na avto za te "zlate" okvirje in spegle v tist zlati krom!? (sicer pise samo za scooterje in motorje, sam pomoje se da zmenit tut za avto!?)

Za odbijce sem mislu pa da bi jih dal pokromirat... sam to bi pa tut naneslo muchos $$$!?

Uporabniški avatar
Alex
Uporabnik

Napisal/-a Alex So jul 05, 2003 4:25 pm

matic je napisal/-a:Tam na uni strani pise:
sedaj so na voljo tudi ZLATI okvirji za registrske tablice scooterjev in motorjev.

Tko da bi si dal na avto za te "zlate" okvirje in spegle v tist zlati krom!? (sicer pise samo za scooterje in motorje, sam pomoje se da zmenit tut za avto!?)

Za odbijce sem mislu pa da bi jih dal pokromirat... sam to bi pa tut naneslo muchos $$$!?

To bo pa Sale kaj vec vedu povedat.
8)

Uporabniški avatar
Sale
Mojster foruma

Napisal/-a Sale Ne jul 06, 2003 10:27 am

Za odbijače ni nobene možnosti, da bi se dali pokromat (ni tako velikih banj + ni prava plastika).

Glede barvnega "kromanja" sem se še malo pozanimal - ogledala bi se mogoče dala "skromirat" v zlato (nisem pa 100%); obstaja pa mat zlata ali pa "sijaj" zlata.

Kot rečeno je najbolje poklicat na zgornjo gsm št. in vse boste izvedeli iz prve roke - sej moj fotr je prijazen je pripravljen vse razložit, pokličete ga pa lahko praktično 24 ur na dan.

Tudi za avte bi se dalo dobit zlate okvirje - mislim, pa da je zadeva malenkost dražja.

Kot rečeno pokličite.
Slika Slika

Uporabniški avatar
Airborne
Novinec

Napisal/-a Airborne Po jul 07, 2003 3:39 pm

Od petka zvečer ,mam gor krom ogledala, pa krom veke=blende=letvice, je pa izpadl točn tko kot sem si zamislu in sem zadovoljen. Nardil so v enem dnevu tko kot so rekl, slike bom pa kasneje gor dal, ker grem jutr na morje, lp
Born to be wild !

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Po jul 07, 2003 7:16 pm

Airborne je napisal/-a:Od petka zvečer ,mam gor krom ogledala, pa krom veke=blende=letvice, je pa izpadl točn tko kot sem si zamislu in sem zadovoljen. Nardil so v enem dnevu tko kot so rekl, slike bom pa kasneje gor dal, ker grem jutr na morje, lp

no objavi slike ker tud sam razmišljam da bi dal kromane veke (btw kje si jih dobu?)
SlikaSlika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov