kolega oz sošolc namerava kupiti nov avto ( ne glih nov pač njegov prvi ) .. ta avto ma pa doma narejene spojlerje pragove; avto je tudi spuščen , nima tudi homologiranih špeglov feldn sprednje havbe ter letvic na sprednjih lučeh ...
zaj pa ste vi bol taki štručkoti za te stvari pa me zanima kako bi lahko on to homologirav ... nima tudi ne TUV certifikata ... ( kako naj to pridobi )
DOma narete stvari bo zelo zelo tezko homologiral, edino mu pomaga ce si da delat nalepke, te nalepke nalepi na spojlerje iz notranje strani, spojlerje poslika in si preuredi kaksen TUV.
Za fedre naj ugotovi kaksne so, in si naj zrihta ustrezen TUV, za havbo ne vem, naj kontaktira FAzerja, mogoce mu on kaj postima, za letvice glej isto kot pri fedrah.
Vidim da je kot svoj prvi avto kupo kup plastike in neonk.
mene pa zanima:
-če je treba homologirat letvice krom po boku ( sem jih samo zamenjal s starimi ki so ble v barvi avta)
-če je treba homologirat stranske žmigavce kateri so vsak na tri oranžne led diode in so tud nadomeščeni s prejšnimi grdimi oranžnimi
rekli ste da moreš naredit nalepkice pa preuredit tüv a je kdo ko bi to lahk naredu...z kolegom k ma hondo civic sedana bi preuredila odbijače prednji zadnji in to bi mogli pol homologirat če lahk ker zrihta preurejen tüv pa tiste nalepkice...
Najprej pozdrav vsem!
hinta je v tem, da prodaja zelo poceni. Je pač brez papirjev. Pisal sem tut Fazerju, če lahk on ka zrihta in čakam na odgovor. Tk, da bomo vidli ka bo. Če nebom mogu zrihtat papirjev, pač ne bo kaj !
[quote="Tiicoo"]kolega oz sošolc namerava kupiti nov avto ( ne glih nov pač njegov prvi ) .. ta avto ma pa doma narejene spojlerje pragove; avto je tudi spuščen , nima tudi homologiranih špeglov feldn sprednje havbe ter letvic na sprednjih lučeh ...
zaj pa ste vi bol taki štručkoti za te stvari pa me zanima kako bi lahko on to homologirav ... nima tudi ne TUV certifikata ... ( kako naj to pridobi )
Hvala za vse nasvete !!!!!![/quote]
kaki pa je avto model in znamka?
Dobra ko bbska. stara,okrogla, malo bolj siroka ..v svojih najbolsih letih pregresno draga .. zaj parkrat rukjena pa ze dostopna...
Da nebo pomote! Tiicoo sprašuje zame. Vendar sem se jz odloču, da se tut registriram zato mnenja na temo dobrodošla. Avto morm rečt je zlo poceni(edin če bi papirji prišli 800eu pol pa ne bi blo poceni)
uglavnem takrat avto ni mel niti enga samega papirja in ni bla mozna registracija...
vem pa da bi takrat alhko vse ustimu preko ustayla ker bi mi priskrbel vso potrebno dokumentacijo...
ampak reku sem si ne!!!!
tako kot so vsi ostali rekli raje kupi stock avto pa ga sam ustimi...skoda ti casa,dnarja in pa zivcev za tak avto!!!!
Sj ni nevem kk predelan(ma podalšek zakitan pa večjo lukno na sredini, odzadi pa clean look pa isto zakitan podalšek pa dvojni auspuh). Če ga bom kupo bom odbijača mal še sam obdelu(neke malenkosti) a pri Ustyle tuning odgovorijo na emaile?? al jih morš poklicat??(da nem poslav maila pol pa brez veze čaku!
raje ga poklici pa mu povej kako situacijo mas,ce ti lahko pomaga....
vem da sem mu takrat email poslav pa me je sam poklicav pa razlozu tko da....
sam vseeno ga raje ti poklici...