Matjaz46 je napisal/-a:Kje pa se krom foIija dobi!To bi bIo super ker bi jo Iahko se poI kam drugam tud naIepo!
Poskusi baumax, bauhaus, metalka, merkur ... drugače pa pač najdi kakšnega modela kateri se ukvarja z reklamnimi napisi za vozila, reklamne table itd ...
Lej skor vsi vulkoti imajo nalenpke oz. pokrovčke, ki imajo recimo znak vozila gor itd.
Pokliči Avtousluge Bužga pri Bizoviku , ali pa Špana -jaz sem vedno to pri njih dobil.
2000 Hyundai Coupe 2.0 → 2003 Hyundai Coupe 2.0 → 1999 BMW 740i → 2009 BMW 530d M → 2010 Škoda Superb TDI → 2008 Renault Laguna Coupe GT 2.0T → 2016 KIA Sportage CRDi → 2021 KIA Xceed 1.5 T-gdi
ModeI so rc design 12!Pa sem ze vse sprasevaI ce imajo samo kromirane pokrovceke pa jih ni!Z znakom od avta se da dobit samo to se mi ne dopade!Če bi se dalo bi res prosiI za folijo!
Za fi točno ne vem, moram pogIedat!
Kaj zaj vi nekaj tu pravite,jaz hočem met krom foIijo pa gotovo!
Ja po avtu jo bom Iepo!za nekaj drugega bi jo se rabol!
Notranji fi pa je 60,1!če bo kdo slučajno kje zasIediI krom pokrovčke naj me kontaktira!
Če pa kdol ve za folijo aIi jo ima mi naj prosim pove pa jo takoj kupim!
ja tolko je pa garant nimam lahko pa dobim. danes grem pogledat ce mi je kaj ostalo (mislim da ja) pa ti jo 4 free poslem, za vec pa se lahko zmenimo pa bom povedu za kolko jo lahko dobim.