Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
tmtslash
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

RTI vs. LPP

Napisal/-a tmtslash Pe jul 20, 2007 2:20 pm

Lep pozdrav...na kratko...sipe ter felgne sm homologiral na RTI v MB, zdj bi sou pa podaljske homologirat na LPP v LJ! tisti homologacijski vlek karton ko sm ga mogu kupit na RTI, mi lahko na LPP-ju tam not zraven pisejo? al je to samo od RTI karton?

2.) kolk priblizno stane homologacija podalskov, ter kolk traja cakalna doba?

hvala! lp
Bolš je drazja kvaliteta, ko pa poceni kvantiteta :)

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Kraj: NG

Napisal/-a extreme N Pe jul 20, 2007 2:49 pm

karton ostane isti, le dopisejo notr. Znajo pa komplicirat na LPP-ju, od montaze, papirjev naprej. Upaj da se komu ne zameri zig RTI-ja v kartoncku ker potem ti bo znalo manjkat se marsikaj in nebos naredu.
V LJ bos verjetno cakal dlje, za ceno pa nevem. jst jih grem homologirat cez 3 tedne ko bo cas v MB seveda, tudi ce sm z gorice.

raje si uzemi dan free za it pohajat do Maribora ;)

za ceno nevem, to bo kdo drugi kaj povedu, lahko pa prasas po telefonu, na RTI kr so v LJ ful neprijazni.

btw jst sm temnil sipe, se isti dan se zmenu za drugi dan it homologirat na RTI in naredu brez problema tudi powerful ki pa ga ni mozno na LPP-ju. Caku sploh nism ubistvu.
Zadnjič spremenil extreme N, dne Pe jul 20, 2007 2:53 pm, skupaj popravljeno 1 krat.
Extreme N

Uporabniški avatar
sebek 206
Novinec

Kraj: Koroška

Napisal/-a sebek 206 Pe jul 20, 2007 2:50 pm

To je homologacijski kartonček od avta......Tk da po mojem lahk homologiraš podalške tut na LPP-ju...... Js sm tam homologiral šipe, pa sem čakal slabih 14 dni da sm pršu na vrsto, za ceno pa ne vem točno.......

LP

Uporabniški avatar
tmtslash
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a tmtslash Pe jul 20, 2007 3:30 pm

ma RTI so cudaki...kolega je homologiru cel avto tam, kao TÜV je mev pa samo en fazerjev certifikat, pa je zmern naredu homologacijo...danc pa klicem dol, pa poslem certifikat po faksu, pa mi zatezi da s tem si oni nic ne morjo pomagat itd...skratka ne vm ka nj nardim...a morn res kupit odbijace po 300€ da lahko homologiram pišuka?
Bolš je drazja kvaliteta, ko pa poceni kvantiteta :)

Marcos
Novinec

Napisal/-a Marcos Pe jul 20, 2007 4:41 pm

fazer in rti so menda v nekem sporu!

extreme N zakaj ti je rti tako všeč? Sicer pa vsak ima svoje mnenje, meni v glavnem rti ni všeč pa še drag je :?

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Napisal/-a extreme N Pe jul 20, 2007 4:52 pm

Marcos je napisal/-a:fazer in rti so menda v nekem sporu!

extreme N zakaj ti je rti tako všeč? Sicer pa vsak ima svoje mnenje, meni v glavnem rti ni všeč pa še drag je :?

hja ko sm bu tam je bu en ful prijazen decko in mi v 3 urah urihtu kartonck, s pregledom ni bilo tezav, v 10 min vse opravljeno. cene so nekje tam tam.

najbols da prides s papirji tja pa naj pogleda tisti ki pregleduje. k je bla ena zenska tam tudi in tezila enemu pred mano in pole mi je uni k je meni gledu reku da dobro da nism k njej prsu :)

s papirji tja pa tipa najdit ki pregleda papirje. meni je samo st. izpuha pogledu in reku da je ok, pa prasu kje sem temnil pa niti papirjev od stekel ni gledu.

pole pa je se 2x sel pogledat ce je karton ze ok ko sm caku. folk se je potrudu, zame so ok. sm pa mel probleme s papirji na LPP-ju.

moje mnenje ;)
Extreme N

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Napisal/-a extreme N Pe jul 20, 2007 4:54 pm

Marcos je napisal/-a:fazer in rti so menda v nekem sporu!

ko bom dal blatnike sirit in luknjo u haubo narest bom pac potrpel na LPP-ju :D
Extreme N

Marcos
Novinec

Napisal/-a Marcos Pe jul 20, 2007 5:43 pm

Na rti-ju je več moških delavcev(En starejši je ful zaj****, ne želi si imet opravka z njim tudi če imaš vse papirje ok)!

Da prideš prej na vrsto je res, ker dosti folka gre raje na lpp, sploh če imaš več stvari ;)

Marcos
Novinec

Napisal/-a Marcos Pe jul 20, 2007 9:15 pm

nejkonej je napisal/-a:ja ta starejši človek je res pedantn(natančen) greš temnit šipe a on gre merit medosno razdaljo pa vsiga boga zravn... :P ;)

ja :shock: nisem mogel verjet...Preveril je vsak milimeter! Najraje bi ti cel avto razstavil :roll: Mogoče je bil kdaj carinik!

Mene je nazadnje kr lepo obdelal...Če že nebi plačal vnaprej bi se enostavno odpeljal!

Uporabniški avatar
extreme N
Uporabnik

Napisal/-a extreme N So jul 21, 2007 8:12 am

uf pole sm pa meu sreco bi se reklo :D:D:D
Extreme N

Uporabniški avatar
abbe
Mojster foruma

Kraj: Jesenice

Napisal/-a abbe So jul 21, 2007 11:15 am

jst na rti-ju nism biu sm pa slisau da so dost drazji k pa lpp.pa da so na lpp-ju neprijazni tut nau res.jst sm homologirau 19" pa sipe pa fedre pa sm dau za vse 59 eur.to ni drago.pa ni blo nbenh problemou.sm pa zadnc dobu domu vabilo se za luci pa sm ucer klicau pa sm prestavu k sm na morju pa tut ni blo problemou so rekl nj povem kdaj bi rd meu pregled pa da bojo vabilo poslal.
tko da je bol ce gres na lpp.
upam pa da naujo moril za luci k nimam tuv-ou ampak sam une E-je na luci

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk So jul 21, 2007 11:40 am

na lpp-ju so dost kul, jz sm nazadnje naletel na enga strica k ga je bolu k**** za vse pa še zajebaval se je zraven :D mi gre pa mal na k**** k jim gre samo za keš in gledajo samo cifre da se ujemajo, ne da pa se jim prevert če je vse skp varno zmontiran (ker se sklicujejo na potrdilo o strokovni montaži :roll: )
EJ6

Marcos
Novinec

Napisal/-a Marcos So jul 21, 2007 12:20 pm

Jaz bom šel tudi naslednjič na lpp, čeprav mi je dalje kot rti, ki ga imam skoraj pred nosem...Gre se mi predvsem za odnos s strankami, ker se mi je rti zameril! Ne gledam za 5-10 EUR gor ali dol! Ampak če homologiraš več stvari razlika več ni majhna!

nneejjkkoo
Nov uporabnik

Kraj: slovenija

Napisal/-a nneejjkkoo Po jul 30, 2007 2:07 pm

extreme N!!!!
kok si poewrfull homologoral kje si pa dobil homo???
lp!

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Po jul 30, 2007 2:38 pm

Mogoče mal offtopic...kmalu (začetek avgusta) se odpira nova homologacijska enota v Novem mestu. Čist tko btw, da veste. Mogoče bojo na začetku bolj popustljivi. hehe

Uporabniški avatar
darkplay
Nov uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a darkplay Po jul 30, 2007 3:00 pm

jaz sm na RTI homologiral stekla pred enim letom, plačal 12k SIT takrat,s kartonom vred, mogu se,met pa vse papirje... (bla ena ženska v pisarni) trajal 5 min da je preslikal,( pa mi šel havbo odpirat :shock: :?: plust tega NI VEDO KOK JO ODPRET :noro ). sam kok sm jaz slišal je baje bolje v LJ, da manj komplicirajo... Upam da res, ker moj naslednji avto bo extrem :twisted: :D pa bom mnde šel raj v LJ

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN Po jul 30, 2007 4:36 pm

saj bo kmalu homologacija v zgornji savinjski pri miklavcu pa boste lahko prišli k nam :P

Tajči
Nov uporabnik

Kraj: tam nekje

Napisal/-a Tajči Po jul 30, 2007 6:17 pm

Pred dnevi sem homologirala dva avta na RTI-ju v MB. Lahko rečem da sem zadovoljna... Za homologacijo sem se lahko dogovorila že naslednji dan po temnitvi stekel.

Osebje ki dela na RTI-ju se mi je zdelo prijazno, korekten odnos. Na dan pregleda avta nisem čakala nič, blia sem na vrsti ob dogovorjeni uri.

Za zatemnjena stekla sem pa plačala 46EUR, ne vem pa kolk je kaj na LPP-ju...

Jes mam dobre izkušnje z RTI-jem glede odnosa pa njihove organizacije...

darkplay, haubo ti je pa odpiral da je preveril št. šasije ;)

LP

Uporabniški avatar
kaWsk
Uporabnik

Kraj: Dol pri Ljubljani

Napisal/-a kaWsk Po jul 30, 2007 6:29 pm

46€ samo za šipe :? jz sm dal na lpp-ju pred kakšnim mesecom za homologacijo gewind+gume+maska+podalšek odbijača 69€.

Sam se mi zdi da je ženska računala samo tri stvari, ker mi je podalšek na vlogo vpisala naknadno ko sem prišel na homologacijo (pa še mal zaspana je bla :D )...
EJ6

Uporabniški avatar
darkplay
Nov uporabnik

Kraj: MB

Napisal/-a darkplay To jul 31, 2007 3:51 pm

sej za havbo kapiram da je pregledu št. šasije, sam kok je pa ni znal odpret? :shock: sej je pa serijski avto :cry
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov