Kleemen je napisal/-a:Da ne bom brez potrebe odpiral nove teme samo za to bom kar tukaj napisal. Zanima me, če obstaja na spletu kakšna spletna trgovina ali kaj podobnega, kjer imajo veliko izbiro nalepk za na sprednjo/zadnjo šipo ali na kratko, kjer imajo nalepke za avtomobile. Rad bi kakšne podobne kot so v igri NFS: Underground/most wanted oz. podobne. Obstaja kakšna taka spletna stran![]()
Hvala
eentox je napisal/-a:Kleemen je napisal/-a:Da ne bom brez potrebe odpiral nove teme samo za to bom kar tukaj napisal. Zanima me, če obstaja na spletu kakšna spletna trgovina ali kaj podobnega, kjer imajo veliko izbiro nalepk za na sprednjo/zadnjo šipo ali na kratko, kjer imajo nalepke za avtomobile. Rad bi kakšne podobne kot so v igri NFS: Underground/most wanted oz. podobne. Obstaja kakšna taka spletna stran![]()
Hvala
Ne takih nalepk ne prodajajo nikjer, so jih ukinili, ker so grde
AudiRSboy je napisal/-a:use gre dol sam dobr spoliri stvari in veckrat...
moj avto je biv cev poleplen ...in povsod.... (petrol,bull dog, vulkanizer in podobna sranja k so na dirkalnikih)
je pa res da se bos moru veckrat posvet poliranju k cez neki casa se spet rahlo pojavjo stvari nazaj....
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov