lp

K0zM0 je napisal/-a:Ja mene pa zanima, če kdo ve a se da pr nas kje kupit komplet z airbrush (kompresor pa pero pa to...), pa kaka bi bla cema tk prbližno... no če kdo kj ve...![]()
lp
K0zM0 je napisal/-a:AIRbrush: jap to za modelčke barvat sm kupu eno full pocen sam lahk z njo sam kak plamen alpa kej takega narišem, ker ne morš delat tankih črt z njo... pač probu![]()
Zanima me kje si ti to kupu, pa a se splača kupit rabljeno? magar rabljen kompresor če bi že za brush razkeru...uglavnem hvala za enkrat če me bo pa še kj znimalo ti bom pa še mal zatežil...
ops:
![]()
lp
Nixxon je napisal/-a:Jest sem svojga kupu vConradu, pol sem pa še dokupu cev z nastavkom za navaden kompresor in na drugi strani ma tak nastavk, da se ga sam na airbrush natakne. Materiala za pribl. 20.000 SIT, ker sem mel ta velk kompresor že doma. Edin apzit moram, da en spustim preveč zraka skoz, da airbrush ne uničim.
Na žalost nimam preveč časa da bi se kaj orenk nauču, ker packam ohišje od Nokie že skor en let, sem ga že trikrat pofarbu pa je vsakič kej narobe z barvo.
Airbrush a maš ti kakšne dobre linke z nasveti na netu al kaj?
Tnx
Nixxon je napisal/-a:Ma u bistvu je problem v moji neizkušenosti. Za barvo sem najdu od Revella eno super oranžno metalik barvo, ampak je ful pain-in-the-ass čistit airbrush, ponucam ful čistila.
V bistvu je bil moj problem, da sem posebej barval sprednjo in posebej zadnjo stran (Nokia 3310). Ko sem ju pa dal skup, sta si bila odtenka različna. Pa še to, da sem lukne za gumbe mal povečal, ker original gumbi niso šli skoz. Zdej se pa tam farba tud ni dobr prijela. Zdej bom pa še enkrat vso barvo mal z vodnim brusom sčistu, pa skup dal pa pol pofarbu.
Ampak zdej pa že par mescev nisem nič delal, tko da se bom mogu počas lotit. Te obvestim kako je šlo.
Aja, men so v CityParku v uni art štacuni priporočal ene barve ki so v tubi, ko sem rekel, da bi rad ene, ki dobr haftajo na avtolak. Katere pa ti uporabljaš?
Nixxon je napisal/-a:A pa majo tud kakšne barve z efekti (metalik, perla al kej podobnega). Če ne, kako bi se kaj takega dobilo?
Nixxon je napisal/-a:Poznam te barve, so res norrreee. Sam firma je ameriška (House of Kolor), za zastopnike pa vem da je v Evropi za Nemčijo Pentzoldt's, za Avstrijo pa ne vem.
Se boš pa skeširal za to barvo, sem slišal, da je ful draga (enkrat sem prebral, da je 1 kg barve enga tipa prišla 1000$).
Pa tip ka je direktor je tud nor na brushanje in ma svojo knigo k je baje ful dobra pa draga: Cheap Tricks and Special Effects. Dobiš jo na Petzoldtsovi spletni strani, sam jest nism tak maniak, da bi se u to tok spuščal (zaenkrat).
Upam da čimprej dobiš, pa da vidmo rezultate.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov