vse je odvisn kok kvalitetno robo bos kupu.recmo tko:
alu pa gume700 eur
poj auspuh 300 eur
odbijaci ksnih 300 eur
pa pragovi 100 eur
pa farbanje 200 eur
to je tko na hitrco blo napisan.
Corsa-GSi je napisal/-a:Pol miljona sterega denarja sigurno.
sj sm napisau odvisn od kvalitete.
lahka kups odbijace pa pragove iz plastike(abs) pa bojo drgi lahko pa iz poliestra pa bojo pocen.glih tko je za gume in alu vazna je firma)
z auspuhom je ista stvar
Se neki bi uprasu glede motorja pc teli corsi mogoce glih ne pase v tole temo tko da lahko pol zbrisete k dobim odgovor. Zanima me ker motor vec pije al 1.3cdti ce ga gons al 1.7cdti ce vozs normalno???
Problem je v tem ker januarja kupim corso pa ne vem kaj nej vzamem dizel bencin?? kilometrov ne bo veliko oz. sola in nazaj pa tak mal ... vsekakor pa bi jo takoj porihtu ker mi je do konca huda c je porihtana
sicer sm pa najdu tole k mi j etut lepa studeram d bi jo sou pogldat pa uzet
zdj lih ne razumem tega tvojega zadnjega vprašanja v zvezi z 1.3, ki ga gonš in 1.7, ki ga normalno vozš. Mogoče zato, ker je med njima 30 konj razlike (1.3 70 konj in 1.7 100 konj)?
Kolk kilometrov pa maš v mislih (vsaj tko prbližno)?
Drgač je pa taka corsa C dost huda že, če ji namontiraš 16" ali 17" feltne (dost hudo zgleda z OZ Superturismo in Ultraleggera), jo spustiš in daš temne šipe.
Težko rečem, kater bi bil bolj požrešen. Men moj 1.3 z 90 konji normalno pije tm 5,3 (zdj pozim par deci več), za 1.7 pa ne vem, če je to tisti iz Astre, pije ob normalni vožnji 6 litrov (v astri, v corsi pa ne vem, bi ti mogu uporabnik MacAudio povedat, k si je lastil Corso z 1.7 mašino)
bolj se ti splača bencinarja.
Maš pa 2 varianti, ki sta blizu 100 konjskemu dizlu: 1.4 z 90 konji in 1.8 GSi s 125 konji