Če sem zrešil temo se opravičujem,sem bolj nov na forumu se še ne znajdem dobr

No mene zanima glede homologacijo kuk prbližno bi pršla če imam dovoljene 165/70 R13 kupiti imam pa namen 185/50/R14 ???
Lp
B|ind je napisal/-a:In kaj ma višina gume pri tem ali feltne pašejo na avto ali ne ?
mihhec je napisal/-a:Kokr sledim temo, se mi zdi da bi mogu potem imeti ti gor gume 185/55/14, pač če so feltne 14" in gume širine 185. In da potem ne pride do odstopanja in je pač obseg koles isti kot pri 165/70/13( če se ne motim imaš to dimenzijo trenutno gor).
Drugače pa prvič moraš poiskati TUV pa ni notri piše katere dimenzije bi ustrezale tvojmu avtomobilu oz ga pol prirediš,čeprav ni lih priporočljivo
BoBeR52 je napisal/-a:Platišča nimajo papirjev.Nobenih! ..Mogoče kdo ve če bi se dalo to pri kakšnih vulkanizerjih dobit te papirje,pa da bi pač te felge pa pnevmatike homologiral na kakšen način? Vem da se s tem ni dobr zejbavat,pa da je velik posla s tem homologiranjem za te felge ,sm glede na to da so to po 1 mesecu edine felge na 3 vijake na internetu nimam kej dost za izbirat![]()
Lp
_primy_ je napisal/-a:BoBeR52 je napisal/-a:Platišča nimajo papirjev.Nobenih! ..Mogoče kdo ve če bi se dalo to pri kakšnih vulkanizerjih dobit te papirje,pa da bi pač te felge pa pnevmatike homologiral na kakšen način? Vem da se s tem ni dobr zejbavat,pa da je velik posla s tem homologiranjem za te felge ,sm glede na to da so to po 1 mesecu edine felge na 3 vijake na internetu nimam kej dost za izbirat![]()
Lp
če so feltne res OZ znamke potem pojdi k Španu na brezovico... oni so uvozniki za OZ platišča pa naj bi tut rihtal TUV papirje..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov