Zdravo mene zanima če lahko jaz spravim na cliota letnik 94 gor platišča ki imajo ET 15 dimenzije so pa 195 50 15 vem da drugače grejo dimenzije gor samo zarad ET-ja nisem prepričan. A bi to ravsalo zunaj ali znotraj al kako? prosim za hitre odgovore da se ne bom ušteu pri nakupu. hvala
dejte prosim odgovarjat da ne bom slučajno šel kupit napačna platišča. A je možno dat na cliota platišča ki imajo ET 15 al ne. Kam sploh gre platišče č je ET 15 notr al vn. A bi šlo s kakimi distančniki to gor??? Prosim Hvala
15 ET je vsekakor prevlek za cliota!
primer...js mam 37 ET, sicr na novem cliotu, 35 se gre gor, kar je pa manj je pa ze kriza...15 ET je pa ze vlka kriza, razn ce nimas dol spuscenga, ce mas dost visokega, pol bi slo gor, ker nebi blatnik rajsal po gumi...ko bi pa zadi 2 pelal, bi bla pa kriza! lej, najbols da gres tja, zamenjas eno felgno, pa bos takoj videl...5 min dela da kolo zamenjas, pa bos 100% vedo kk pa kaj!
lp
igor dimac je napisal/-a:Sej ql zdele sm zvedu da feltna ni ET15 je bla napaka, ampak še vseeno ne vem kolk je gre pa za OZ racing a bi gdo vedu kulk ma ta feltna et
kakšen ET ima felna,ti lepo zadaj na felni piše!!!
kaj pa je s tabo narobe?pa nismo čarovniki da bi kar tako iz slike ti lahko povedali,kakšen et ima ta felna
ne kompliciraj,pojdi in jih probaj namontirat,pa boš videl
Fora je v tem da je prodajalec na delu, jst pa ne morem z avtam ker ga imam na popravilu, in zato me zanima kaj se takojj razburjaš. uprašu sm pa zato kr ma gdo mogoče takšne al pa pozna tega ku ma te feltne
sredinska lukna se da podrejat vn, ce slucajn nebi pasalo, oz. s plasticnimi distancniki se da lukna regulirat...ET pa ni odvisn od avta, ampak od felgne...golf 3 lahk ma tut 25 ET felgno gor! 35 je pa orginal! gor na felgni !! ponavadi !! pise ET pa stevilke modela, pa jodi itd., ne pa zmeraj! sm zadnc naleto na problem, ko je en kolega hoto met papirje za felgne, na felgnah pa ni pisalo ET-ja! vse ostalo je blo, ET pa ne! ponavadi pise no, tk da naj prodajalec pogleda na zadnjo stran felgne!