backspace je napisal/-a:Mimovrste. Naročil v ponedeljek okrog 21.00, danes ob 9.00 že prispele. Uvoznik je kao a3m, a na mimovrste sem jih dobil ceneje.
koliko jih boš plačal ti?
lp
backspace je napisal/-a:amortizer bo malo jezen. sem bil pri njemu, se zanimal za nakup in montažo. pa mi reče 269 e za eibach + eee za montažo. pa sem kupil h & r. veš še za kakega?
lp
yugo_tuning je napisal/-a:backspace je napisal/-a:Mimovrste. Naročil v ponedeljek okrog 21.00, danes ob 9.00 že prispele. Uvoznik je kao a3m, a na mimovrste sem jih dobil ceneje.
lp
Pri men je bolj problem, ko imam tak avto, za katerega ni velik na izbiro pri vzmeteh-razne če bi naročil iz Češke.Tko da mi je FK prvi na izbiro pred žblj znamkami.
Drugače pa 100€.
yugo_tuning je napisal/-a:backspace je napisal/-a:Mimovrste. Naročil v ponedeljek okrog 21.00, danes ob 9.00 že prispele. Uvoznik je kao a3m, a na mimovrste sem jih dobil ceneje.
lp
Pri men je bolj problem, ko imam tak avto, za katerega ni velik na izbiro pri vzmeteh-razne če bi naročil iz Češke.Tko da mi je FK prvi na izbiro pred žblj znamkami.
Drugače pa 100€.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov