vuk je napisal/-a:Mislim,da še noben ni dobil kartončka v enem tednu;jaz sem čakal tri tedne. Drgač pa sem homologiral stvari na RTIju in na LPPju;če imaš papirje in ti vse štima ni nobenega problema,le da pri RTIju moraš imaeti papirjeza vse kar imaš spremenjeno na vtu,na LPPju pa samo tisto kar želiš homologirat;je pa LPP cenejši.
lp vuk
vuk je napisal/-a:Mislim,da še noben ni dobil kartončka v enem tednu;jaz sem čakal tri tedne. Drgač pa sem homologiral stvari na RTIju in na LPPju;če imaš papirje in ti vse štima ni nobenega problema,le da pri RTIju moraš imaeti papirjeza vse kar imaš spremenjeno na vtu,na LPPju pa samo tisto kar želiš homologirat;je pa LPP cenejši.
lp vuk
MatejW je napisal/-a:vuk je napisal/-a:Mislim,da še noben ni dobil kartončka v enem tednu;jaz sem čakal tri tedne. Drgač pa sem homologiral stvari na RTIju in na LPPju;če imaš papirje in ti vse štima ni nobenega problema,le da pri RTIju moraš imaeti papirjeza vse kar imaš spremenjeno na vtu,na LPPju pa samo tisto kar želiš homologirat;je pa LPP cenejši.
lp vuk
Kaj? Torej če jaz nimam homologiranih novih fedr, pa čem vpisat samo temnjene šajbe, nebo šlo skoz(primer samo,...)?
AudiFreak je napisal/-a:MatejW je napisal/-a:vuk je napisal/-a:Mislim,da še noben ni dobil kartončka v enem tednu;jaz sem čakal tri tedne. Drgač pa sem homologiral stvari na RTIju in na LPPju;če imaš papirje in ti vse štima ni nobenega problema,le da pri RTIju moraš imaeti papirjeza vse kar imaš spremenjeno na vtu,na LPPju pa samo tisto kar želiš homologirat;je pa LPP cenejši.
lp vuk
Kaj? Torej če jaz nimam homologiranih novih fedr, pa čem vpisat samo temnjene šajbe, nebo šlo skoz(primer samo,...)?
Jaz sem hodil homologirat šipe in prve ter zadnje luči imel sem pa tudi eibach vzmeti pa je šlo skozi. Tudi ko sem hodil homologirat feln, mi za vzmeti noben ni nič rekel.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov