dejcc je napisal/-a:Človek 1x enemu malo rit zbije pa je vse narobe, v 150.000km v dveh letih.
1. Nisi mi ti plačal kazni
2. Nisi mi ti plačal popravila
3. Nisi pristojen za težnjo
ps na drugem forumu še mi nisi razložil glede tožbe
marko01 je napisal/-a:dejcc je napisal/-a:Človek 1x enemu malo rit zbije pa je vse narobe, v 150.000km v dveh letih.
Ko se bos meni v rit zaleto z tem bul barom bom pa pristojen za težnjo ne, glavno da bos mel ti malo majn skode.... Pravi pacienti ste eni. Kaj mislis da zdaj ce si prevozo v dveh letih 150.000 si pa boga za jajce prijel al kaj ??
dejcc je napisal/-a:marko01 je napisal/-a:dejcc je napisal/-a:Človek 1x enemu malo rit zbije pa je vse narobe, v 150.000km v dveh letih.
Ko se bos meni v rit zaleto z tem bul barom bom pa pristojen za težnjo ne, glavno da bos mel ti malo majn skode.... Pravi pacienti ste eni. Kaj mislis da zdaj ce si prevozo v dveh letih 150.000 si pa boga za jajce prijel al kaj ??
Daj si še ene neonke na podvozje, pa pazi da neboš vzletel.
Sem klical kogovšeka sedaj in ja. Da se dati na limuzino tudi naredijo po naročilu, tudi ni nujno da je rosfrei-ker jaz bi barval v barvo avtomobila ali črno da je čimmanj opazno. Vprašala me je za letnik avtomobila, sem povedal in če je uvožen. Če ni uvožen je ok in lahko zrihtajo homologacijo. Čez pol ure-urco dobim okvirno ceno.
dejcc je napisal/-a:Lahko daš cemen v prtlažnik da ti zaprem tvojo prazno glavo.
lp, škoda ka neberete prvih postov-ne zanimajo me mnenja, sploh takih ne ki z hyundai dosegajo 100km\h v 8 sekundah.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov