Ne bom razlagal zakaj smo dali folijo dol, ampak me samo zanima s čim naj spravim to lepilo dol. Na sliki sem probal z acetonom, ampak ne gre najlepše, zato me zanima, ali še obstaja kaj drugega za odstranitev tega trdovratnega lepila.

el_diablo je napisal/-a:na MOL-u maš posebne nožke za odstranjevanje vinjet ( odstranil sem jo v desetih sekundah),košta pa 1.50 eu. dvomim da je še kakšna lažja varjanta kot s tem
r3vo je napisal/-a:To ti pa je taprava tema za rubriko "Styling".....
MatejW je napisal/-a:Peles k enemu ko temni, pa ga prosis za pomoc...
Pa stisnes 10eur pa reseno.
seeman66 je napisal/-a:Sicer smrdi, definitivno pa očistiRazredčilo ki ga kupiš v vsaki trgovini z barvami za čiščenje čopičev. Paziti moraš samo kako plastiko, da ne bi slučajno zbledela.
miha_racer je napisal/-a:el_diablo je napisal/-a:na MOL-u maš posebne nožke za odstranjevanje vinjet ( odstranil sem jo v desetih sekundah),košta pa 1.50 eu. dvomim da je še kakšna lažja varjanta kot s tem
Verjetno si malo narobe razumel in nisi pogledal slike!
Gre za odstranjevanje lepila od folije za zatemnitev!
Za vinjeto ki je 5x6sm pač ne bi ustvarjal nove teme in tisti nožek tudi imam.
Porblem je LEPILO!
RoZleht je napisal/-a:ce ti kaj pomaga ... lepilo ki je ostalo od vinjete (celotna povrsina vinjete) sem z lahkoto odstranu s krpicami ki so naceloma namenjene proti rosenju stekla... to so pa tele: http://www.mimovrste.com/artikel/342019 ... s-15-kosov
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov