zanima me tudi če mogoče kdo ve kateri model platišč je to ter kje bi se ga dalo dobit, ker se mi zdi da ta platišča pašejo na to astro ko ata na mamo

Rok_90 je napisal/-a:, ker se mi zdi da ta platišča pašejo na to astro ko ata na mamo
Rok_90 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Če bi bila moja odločitev, bi sigurno vzel TN5, ker TN1 star model in jih je polno
aha ok pol bojo pa vrjetn kr tn5 padle; poraba pri tem dizlu pa se pomoje tudi ne poveča preveč, ali pač?
scirocco12 je napisal/-a:Rok_90 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Če bi bila moja odločitev, bi sigurno vzel TN5, ker TN1 star model in jih je polno
aha ok pol bojo pa vrjetn kr tn5 padle; poraba pri tem dizlu pa se pomoje tudi ne poveča preveč, ali pač?
Če se boš obremenjeval z porabo potem pusti avto na teh platiščih koz jih imaš sedaj.
Jest osebno bi dal oxigin. Točen model bi moral pa pogledat!
pskoda je napisal/-a:scirocco12 je napisal/-a:Rok_90 je napisal/-a:pskoda je napisal/-a:Če bi bila moja odločitev, bi sigurno vzel TN5, ker TN1 star model in jih je polno
Če se boš obremenjeval z porabo potem pusti avto na teh platiščih koz jih imaš sedaj.
Jest osebno bi dal oxigin. Točen model bi moral pa pogledat!
Qxigin 8 crystal black
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov