Če rabiš slabo preglednost za vozilom daj raje šipe popolnoma zatemnit. Tale spojler pa.... Raje ne bom zgubljal besed. Glede na to da si temo dal pod TUNING in ne STYLING predvidevam da želiš dobiti dodaten oprijem na zadnjo osi. S takšnim krilom boš samo zmanjšal zmogljivosti zaradi dodatnega zračnega upora. Downforce na zadnjo os pa se bo spremenil samo zaradi 15 kil poliestra. Da povzamem: Če rabiš več oprijema na zadnjo osi daj raje v prtljažnik vrečo peska, bo učinek večji. Če je namen da odpreš potujoči šank pa prosim prestavi temo v Styling.
Lp Tristan01
Iskalec resnice in modrosti. Lahko si videl svojo prihodnost. Ostali so te dojemali kot idealista, ki jim sveti pot do lepše prihodnosti.
Naloga, ki si jo prinesel iz prejšnjega življenje:
Dovršitev tvoje naloge s pomočjo starejšim in otrokom. V prejšnje življenje si prišel z namenom pomagati ubogim in nemočnim.
Honda Civic typeR 8.gen ma tudi zlo lepega.Jst ga bom prodajal,ker mi preveč dol tiši avto.Poglej si fotke typeR-k pa sporoč.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Glej to se tko ne dela, ce hoces met stvar vpisano v primeru da te policist ustavi. Za kej takega pa mas fazer al pa a3m poklic tja pa prasaj sam ne pricakuj da bos poceni skoz prsu
Black dragon je napisal/-a:A lahko tu daš kakšno sliko od tega spojlerja
Hvala
Takle spojler kot je na sliki ima typeR-ka in upam,da nas boš poslušal in nauš dajal kr nekega spojlerja na avto.
Dobr prespi preden boš karkol dal na avto,ker žez mesec ali dva te lahko zarad tega boli glava.
Upam,da veš kaj je zajebancija in kaj so pravi nasveti.
Priponke
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
No ja, nebi rekel da je tisto ravno rice, glede na to da ma WRC podobnega, je pa res da je tam celoten paket, tu bi pa verjetno malce čudno izpadlo samo s spojlerjem.