andrejkor je napisal/-a:
Zanima me če slučajno ve kater za koliko se bo konkretno povišala poraba in pa odzivnost avta v pospeševanju? če pa že ne veste točno, bi pa prosil mojstre z nekaj izkušnjami da mi to izrazijo v %
andrejkor je napisal/-a:Ja in če imam dizla, ne smem gledat na porabo? Sori feltne grejo samo za izgled, in če se poraba dosti poviša, se to pri 30k+ km na leto pozna! In zato sprašujem, ker če gremo gledat ekonomično, potem ta izgled pride na leto kar dosti €€! Zato se raje prej pozanimam predno investiram v feltne in gume!
Gume bodo pa 205/45/17 namesto 185/55/15
andrejkor je napisal/-a:Ja in če imam dizla, ne smem gledat na porabo? Sori feltne grejo samo za izgled, in če se poraba dosti poviša, se to pri 30k+ km na leto pozna! In zato sprašujem, ker če gremo gledat ekonomično, potem ta izgled pride na leto kar dosti €€! Zato se raje prej pozanimam predno investiram v feltne in gume!
andrejkor je napisal/-a:No še nekaj mnenj bi rabu za izgled... Ko sem si ogledoval avto, imam sedaj ful prostora med gumo in blatnikom, zanima me če se bo z 17" ta luft kej skriu? ali bo bravo potem kot big footKer potem se več ne grem
PS: avto je original, nič spuščen, resda je GT(ki so baje original malce nižji?)
še to me zanima, potem bomo pa za fiksno vedeli ali gremo v nakup ali ne
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost