P.S.: avto bi ostal v obstoječi barvi, samo prebravat bi ga bilo treba ponovno, tako da notranjosti ne bi barval
še vedno nobenega na forumu?

lancia hf je napisal/-a:Lahko ti povem, da cel avto lahko pobarvajo za 80€ + tvoja barva. Ampak bo takoj napad uporabnikov, da bojo slabo pobarvali. Samo meni so Delto pobarvali u nulo v komori. Lahko pa daš za isto profiju 500€
lancia hf je napisal/-a:Lahko ti povem, da cel avto lahko pobarvajo za 80€ + tvoja barva. Ampak bo takoj napad uporabnikov, da bojo slabo pobarvali. Samo meni so Delto pobarvali u nulo v komori. Lahko pa daš za isto profiju 500€
lancia hf je napisal/-a:Mogoče sem pozabil napisati, da sen jm v treh mesecih še šteko cigaret znesel tja, saj to je šola, ki avtomobile barva in gliha med poukom kot praksa in računa samo material+ nekaj malega dobička. Dobiš pa vse uradno, račun itd. S tem da so meni avto vodili pod Opel Astro, ker Delte niso imeli v evidenci
.Dk. je napisal/-a:Tud za 50 € gre za kolege ^^
buhti je napisal/-a:Žebalc v podrečjah bi mi uzel 1200€, s tem da mi za rjo ne garantira da bo čez neki časa spet vn udarla. Fora pa je, da jest mislm se najde v sloveniji ličar, ki lahko rjo zrihta v piko, da ne pride več ven.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov