C4V4L13R je napisal/-a:Najcenejše bo, če si nardiš sliko (namečeš nalepke notr) in jo daš sprintat na pravi papir - dejansko daš nardit nalepko
Tuninq je napisal/-a:To pa res nevem kva je fora teh naeplk to mi je pa res grdo.
S-line- je napisal/-a:Tuninq je napisal/-a:To pa res nevem kva je fora teh naeplk to mi je pa res grdo.
ce neves kaj je fora pol se ne oglasaj.![]()
mislim da ni to tema kaj je lepo kaj pa grdo, ampak "sticker bomb"
INFINITI je napisal/-a:To je zato da si kot:
LOL
S-line- je napisal/-a:Tuninq je napisal/-a:To pa res nevem kva je fora teh naeplk to mi je pa res grdo.
Tuninq je napisal/-a:S-line- je napisal/-a:Tuninq je napisal/-a:To pa res nevem kva je fora teh naeplk to mi je pa res grdo.
No povej zdaj kaj je fora tega ?
S-line- je napisal/-a:Tuninq je napisal/-a:S-line- je napisal/-a:Tuninq je napisal/-a:To pa res nevem kva je fora teh naeplk to mi je pa res grdo.
No povej zdaj kaj je fora tega ?
novinček ne pametuj vec pa idi naprej igrat PSP, drugace pa nalepke si lahko razlaga vsak po svoje, sticker bombs v smislu nalepka na nalepko si
lahko predstavljas kot nap. "scene" lahko pomenijo nalepke osebnost avta ali voznika, predvidevam da ne ves kaj pomeni shocker hand? Oziroma kaj je njegov pomen,pa tut ti nebom povedau ker si pod 18 let
S-line- je napisal/-a:ok ok zmagau si, zadnje steklo imam razbito pa mi ga nalepke drzijo skupi![]()
pa ti si na partisu? neeeee na avtomobilizmu![]()
![]()
zamenjau si forum
![]()
![]()
ervin30 je napisal/-a:sicer nevem ki je problem izrazo si svoje mnenje,ni ti lepo,vsak ma svoj okus in smo zaključli nevem ki je poanta da še kr nabijaš v tri dni? ni ti všeč ok,konc debate..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost