gonzales je napisal/-a:Problem je samo eden....
Vse bi lahko bilo lepo in vsi bi se imeli radi, če bi imeli prijateljske interese. Ampak žal so posamezniki, ki dobijo informacijo in jo ne posredujejo javno naprej, kajti potem bo izvajalec teh del dobil kar naenkrat veliko naročil in s tem veliko $$$....
"Nekdo" ki je pa prišel brez večjih naporov do te informacije je hitro skalkuliral, da je s tem biznisom na poti, da postane pravi manager !!
Govorimo pa seveda o znesku 1.000 SIT !!
A ni bolje javno napisat kdo pa kje dela pač take stvari in naj potem vsak po svoji želji pokliče in se zmeni.... zakaj ne pomagat?
Jaz bi vam pomagal glede te zadeve ZASTONJ, če bi lahko, ampak ne moram in žal...
Če vam lahko kako drugače o.k. , vam bom pa posredoval podatke "brez provizije" !!
Rad bi da se navdušenci trudijo in pokažejo vsem kako so polepšali svoja vozila, če lahko podajo kakšen pameten nasvet tudi dobrodošli.....
Ne podpiram pa take posameznike, ki imajo velika usta, so polni idej, vse vejo in na koncu za usranega prešerna ne povejo informacije! Pa sej ne bo pet tisoč vozil imelo enak napis....
p.s.
Že dolgo časa berem strani avtomobilizma kot neprijavljen član, vendar je zadnje čase tle gor precej vročih debat, ampak ne okrog poletja in lepih deklet (moških) temveč brezvezno kreganje in kurcanje en čez drugega....
LP vsem
sam tole mam za dodat, z 1000 tolarji bi pa res full zaslužu
osli ste, kot sem že napisal...
od zdaj naprej se bom zajebaval na forumu isto kot vi, pa da vidmo
kok časa bom gor, predn me bo admin banu!
ja pa ja... mislte si, nam se spušču na vaš nivo! Pa tud verjetno če bi
hotu ne bi mogu bit tak gnoj k ste vi...
skratka na bruhanje mi gre...