Marki's je napisal/-a:Jaz grem jutri k Dr.Glassu...Prebral sem same dobre stavri o njem. Vsi ga hvalijo, pa če si pogledaš slike na njegovi strani vidiš, da zelo dobro dela. Pa še ful prijazen je, vse se da zmenit, svetuje kaj in kako pa mislim, da je trenutno najbolj ugoden v okolici Ljubljane. Bomo videli jutri
GapiChrysler je napisal/-a:mene nekaj zanima. Kako bi najbolše zgledala zatemnitev stekel na črni limuzini? da nebo recimo če bo spredaj 10% zadaj pa 40% prevelika razlika? eden mi je priporočal na cel avto 10% zadna šipa pa 55%
dajte mal priporočat kako najlepše zgleda... rad bi pa imel temno in pa elegantno
denčo je napisal/-a:p.s.:pa še zraven maš gostilno pa lušno natakarco not, tak da ti ni dolgčas ko čakaš Razz
eentox je napisal/-a:GapiChrysler je napisal/-a:mene nekaj zanima. Kako bi najbolše zgledala zatemnitev stekel na črni limuzini? da nebo recimo če bo spredaj 10% zadaj pa 40% prevelika razlika? eden mi je priporočal na cel avto 10% zadna šipa pa 55%
dajte mal priporočat kako najlepše zgleda... rad bi pa imel temno in pa elegantno
stranske vse 10% zadnjo pa 55% je najbolše. Če daš strnaske temnit drugače, izpade zelo grdo.denčo je napisal/-a:p.s.:pa še zraven maš gostilno pa lušno natakarco not, tak da ti ni dolgčas ko čakaš Razz
TRUE :P
GapiChrysler je napisal/-a:Marki's je napisal/-a:Jaz grem jutri k Dr.Glassu...Prebral sem same dobre stavri o njem. Vsi ga hvalijo, pa če si pogledaš slike na njegovi strani vidiš, da zelo dobro dela. Pa še ful prijazen je, vse se da zmenit, svetuje kaj in kako pa mislim, da je trenutno najbolj ugoden v okolici Ljubljane. Bomo videli jutri
napiši kako je naredil, pa po možnosti kakšno slikco
Marki's je napisal/-a:GapiChrysler je napisal/-a:Marki's je napisal/-a:Jaz grem jutri k Dr.Glassu...Prebral sem same dobre stavri o njem. Vsi ga hvalijo, pa če si pogledaš slike na njegovi strani vidiš, da zelo dobro dela. Pa še ful prijazen je, vse se da zmenit, svetuje kaj in kako pa mislim, da je trenutno najbolj ugoden v okolici Ljubljane. Bomo videli jutri
naredil je ful kvalitetno, mislim jaz sploh ne opazim, da je folija gor(ker eni pravijo, da se ful vidi ipd.) Drugače pa tu slika, če se bo kaj videlo....
No glede zatemnitve mi je Dr.Glass tud svetoval, da je lepše(in se tudi strinjam), da so stranske šipe enako zatemnjene(se pravi 10%) in zadnja 55%, pa po mojem to najlepše izpade.Ful mi ni všeč, če ima kdo sprednji dve 10% vse ostale pa 55&, ker je pol ta razlika med šipami zelo očitna in hitro pade v oko...
GapiChrysler je napisal/-a:Marki's je napisal/-a:GapiChrysler je napisal/-a:Marki's je napisal/-a:Jaz grem jutri k Dr.Glassu...Prebral sem same dobre stavri o njem. Vsi ga hvalijo, pa če si pogledaš slike na njegovi strani vidiš, da zelo dobro dela. Pa še ful prijazen je, vse se da zmenit, svetuje kaj in kako pa mislim, da je trenutno najbolj ugoden v okolici Ljubljane. Bomo videli jutri
naredil je ful kvalitetno, mislim jaz sploh ne opazim, da je folija gor(ker eni pravijo, da se ful vidi ipd.) Drugače pa tu slika, če se bo kaj videlo....
No glede zatemnitve mi je Dr.Glass tud svetoval, da je lepše(in se tudi strinjam), da so stranske šipe enako zatemnjene(se pravi 10%) in zadnja 55%, pa po mojem to najlepše izpade.Ful mi ni všeč, če ima kdo sprednji dve 10% vse ostale pa 55&, ker je pol ta razlika med šipami zelo očitna in hitro pade v oko...
ful lepo zgleda po slikah. A je moral šipe ven vzet?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov