Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
sport
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a sport Če jan 04, 2007 5:49 pm

Rhino najlepša ti dala.

L.P.
Vozi hitro in reskiraj

Uporabniški avatar
rhino
Stalni uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a rhino Če jan 04, 2007 5:52 pm

sport je napisal/-a:Rhino najlepša ti dala.

L.P.

Je že,pa še bo... :P

GapiChrysler
Novinec

Napisal/-a GapiChrysler Če jan 11, 2007 11:50 am

mene pa zanima kako kaj temni stekla Dr.Glass? eden iz domžal je to, bolj natančno iz krtine. a ma mogoče kdo kake izkušnje?

Uporabniški avatar
denčo
Nov uporabnik

Napisal/-a denčo Če jan 11, 2007 12:06 pm

Sam sem temnil ravno pri njemu, fant je 1A..super nrdi jaz sem zadovoljen in tudi cena je normalna.

p.s.:pa še zraven maš gostilno pa lušno natakarco not, tak da ti ni dolgčas ko čakaš :P
Vsak avto, svojo pesem poje

Uporabniški avatar
di.nejcis
Novinec

Napisal/-a di.nejcis Če jan 11, 2007 12:52 pm

Kaj pomeni normala cena? jst mam 2 avta za dat temnit...bi dobu kj popusta??
kdor ni z nami, je za nami...

Uporabniški avatar
*alko*
Novinec

Kraj: Slov.konjice

Napisal/-a *alko* Če jan 11, 2007 12:53 pm

jst sem temnil pri LLumarku pa je vredu ni nobenih napak!!!pa še cenovno je kr ok.
cena je pa bla 30 k sit.

Uporabniški avatar
Marki's
Novinec

Kraj: Lendava-Ljubljana

Napisal/-a Marki's Če jan 11, 2007 2:51 pm

Jaz grem jutri k Dr.Glassu...Prebral sem same dobre stavri o njem. Vsi ga hvalijo, pa če si pogledaš slike na njegovi strani vidiš, da zelo dobro dela. Pa še ful prijazen je, vse se da zmenit, svetuje kaj in kako pa mislim, da je trenutno najbolj ugoden v okolici Ljubljane. Bomo videli jutri ;)
Opel Vectra C+ 1.9 CDTI COSMO

GapiChrysler
Novinec

Napisal/-a GapiChrysler Če jan 11, 2007 5:53 pm

Marki's je napisal/-a:Jaz grem jutri k Dr.Glassu...Prebral sem same dobre stavri o njem. Vsi ga hvalijo, pa če si pogledaš slike na njegovi strani vidiš, da zelo dobro dela. Pa še ful prijazen je, vse se da zmenit, svetuje kaj in kako pa mislim, da je trenutno najbolj ugoden v okolici Ljubljane. Bomo videli jutri ;)

napiši kako je naredil, pa po možnosti kakšno slikco ;)

GapiChrysler
Novinec

Napisal/-a GapiChrysler Ne jan 14, 2007 4:42 pm

mene nekaj zanima. Kako bi najbolše zgledala zatemnitev stekel na črni limuzini? da nebo recimo če bo spredaj 10% zadaj pa 40% prevelika razlika? eden mi je priporočal na cel avto 10% zadna šipa pa 55%
dajte mal priporočat kako najlepše zgleda... rad bi pa imel temno in pa elegantno

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Ne jan 14, 2007 6:34 pm

GapiChrysler je napisal/-a:mene nekaj zanima. Kako bi najbolše zgledala zatemnitev stekel na črni limuzini? da nebo recimo če bo spredaj 10% zadaj pa 40% prevelika razlika? eden mi je priporočal na cel avto 10% zadna šipa pa 55%
dajte mal priporočat kako najlepše zgleda... rad bi pa imel temno in pa elegantno

stranske vse 10% zadnjo pa 55% je najbolše. Če daš strnaske temnit drugače, izpade zelo grdo.

denčo je napisal/-a:p.s.:pa še zraven maš gostilno pa lušno natakarco not, tak da ti ni dolgčas ko čakaš Razz

TRUE :P
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

GapiChrysler
Novinec

Napisal/-a GapiChrysler Po jan 15, 2007 8:39 pm

eentox je napisal/-a:
GapiChrysler je napisal/-a:mene nekaj zanima. Kako bi najbolše zgledala zatemnitev stekel na črni limuzini? da nebo recimo če bo spredaj 10% zadaj pa 40% prevelika razlika? eden mi je priporočal na cel avto 10% zadna šipa pa 55%

stranske vse 10% zadnjo pa 55% je najbolše. Če daš strnaske temnit drugače, izpade zelo grdo.

denčo je napisal/-a:p.s.:pa še zraven maš gostilno pa lušno natakarco not, tak da ti ni dolgčas ko čakaš Razz

TRUE :P

a pa misliš da nebo premalo? jaz tudi tko mislem da je grdo če so zadnje bočne temnejše kot prednje. kako je pa s tem če je zadnja 55% in vse ostale 4 šipe 10% a se bo zelo opazila razlika med zadnjo in pa ostalimi? in ali bo sploh vidno da je zatemnjeno?

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Po jan 15, 2007 11:26 pm

Sprednjih stranskih itak ne moreš temniti več kot 10%. No ubistvu lahko samo ne morš homologirat :P tako da tudi zadnje stranske je najbolš dat 10%. Zadnjo šipo pa tut lahko daš 10% če se bojiš da bi se preveč vidila razlika, vendar bi dal jaz na max(55%) ;)

lp
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat

Uporabniški avatar
Marki's
Novinec

Napisal/-a Marki's To jan 16, 2007 2:11 pm

GapiChrysler je napisal/-a:
Marki's je napisal/-a:Jaz grem jutri k Dr.Glassu...Prebral sem same dobre stavri o njem. Vsi ga hvalijo, pa če si pogledaš slike na njegovi strani vidiš, da zelo dobro dela. Pa še ful prijazen je, vse se da zmenit, svetuje kaj in kako pa mislim, da je trenutno najbolj ugoden v okolici Ljubljane. Bomo videli jutri ;)

naredil je ful kvalitetno, mislim jaz sploh ne opazim, da je folija gor(ker eni pravijo, da se ful vidi ipd.) Drugače pa tu slika, če se bo kaj videlo....

No glede zatemnitve mi je Dr.Glass tud svetoval, da je lepše(in se tudi strinjam), da so stranske šipe enako zatemnjene(se pravi 10%) in zadnja 55%, pa po mojem to najlepše izpade.Ful mi ni všeč, če ima kdo sprednji dve 10% vse ostale pa 55&, ker je pol ta razlika med šipami zelo očitna in hitro pade v oko...
Priponke
CORSA D3.JPG
CORSA D2.JPG
CORSA D1.JPG

GapiChrysler
Novinec

Napisal/-a GapiChrysler To jan 16, 2007 10:35 pm

Marki's je napisal/-a:

naredil je ful kvalitetno, mislim jaz sploh ne opazim, da je folija gor(ker eni pravijo, da se ful vidi ipd.) Drugače pa tu slika, če se bo kaj videlo....

No glede zatemnitve mi je Dr.Glass tud svetoval, da je lepše(in se tudi strinjam), da so stranske šipe enako zatemnjene(se pravi 10%) in zadnja 55%, pa po mojem to najlepše izpade.Ful mi ni všeč, če ima kdo sprednji dve 10% vse ostale pa 55&, ker je pol ta razlika med šipami zelo očitna in hitro pade v oko...

ful lepo zgleda po slikah. A je moral šipe ven vzet?

b-u-c-o
Nov uporabnik

Napisal/-a b-u-c-o To jan 16, 2007 11:04 pm

uglavnem kar se dr.glassa tice je najbolsi men je najprej bmwja 535 zatemniu use razn spredne na 10% in je lepo zgledal .trenutno mi pa temni in bo jutr narjeno vw corrado vr6
pa sm dau prednje 10% ostale 50% in pomojem bo hudo.drgac pa mudel zlo dobr nardi.

aja pa se to ce mas crno limuzino dj na vse sipe10% na zadnjo pa 50% men dobr zgleda

Uporabniški avatar
Marki's
Novinec

Napisal/-a Marki's To jan 16, 2007 11:56 pm

Marki's je napisal/-a:

ful lepo zgleda po slikah. A je moral šipe ven vzet?

Mislim, da je sprednje jemal, ampak je tako bilo nazaj narejeno, da vsaj jaz nisem videl sledi, da bi kaj bilo razdirano...profesionalno pač ;)

Uporabniški avatar
Mr_Jingles
Novinec

Kraj: Črna na Koroškem

Napisal/-a Mr_Jingles So apr 07, 2007 5:15 pm

Nebom odpral nove teme bom pa kr tu zastavil vprašanje:
Ali je res da llumark zelo slabo dela, in je opaznih veliko napak pri temnenju?
Tisti ki ste temnili pri njem, ste zadovolni, pa kakšen avto ste temnil.
Ker jaz sem naročen za naslesdnji teden in ko sem bral te članke o slabem delo tega človeka sm ž mal o dvomu a bi šel k njem...
hvala

Uporabniški avatar
di.nejcis
Novinec

Napisal/-a di.nejcis So apr 07, 2007 9:26 pm

V ponedeljek sem temnil stekla na mazdi 3 pri Perimundu v Trebnjem! Vsaka čast! Fant si uzame res čas in naredi zelo lepo! tudi cena je sprejemljiva in ga priporočam vsem, ki želijo kvaliteto!!
kdor ni z nami, je za nami...

Uporabniški avatar
SAVINJCAN
Mojster foruma

Napisal/-a SAVINJCAN So apr 07, 2007 11:07 pm

toniranje in temnenje je velika razlika, zato nevem zakaj je naslov teme takšen, ker noben v SLO ne tunira

Vissy
Nov uporabnik

Napisal/-a Vissy To jan 22, 2008 11:11 pm

Imam 1 vprašanje.. in sicer.. ce mi lahko kdo pomaga pri homologaciji za temne sipe! Saj bi si zatemnil vse sipe razen spredne.. in me zanima.. ce kdo ve kje bi lahko sporihtal homologacijo tudi za voznikovo in sovoznikovo stran?! Ce kdo ve kje oz. kako zrihtat..
Najlepsa za odgovor!

Lp Staš!
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov