Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
SELJO
Novinec

Kraj: SK LOKA

.

Napisal/-a SELJO Sr avg 10, 2005 2:02 pm

no danes sem bil v a3m in na lastne oci videl avto......ravno havbo so nekaj obdeloval....samo luknje ven zrezal....zadnji odbijac neki strli avspuh je postran....vglavnem in bog ve kaj na sliki je lepse..... :P

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Sr avg 10, 2005 2:06 pm

Nasty je napisal/-a:jakaracman

Ne bova "prišla skup".
Vem pa vsaj za dva primera, ko PR obvestili (tako jim ti praviš)
nista bili objavljeni. OK, bom nehal o tem, ker je brez veze.

AM bom kupoval (in bral) tudi v bodoče.
Želim ti še veliko delovnih uspehov (tudi pri AM).

Nikoli nism napisal, da objavimo vse PR, ki jih dobimo.Prav nasprotno: objavimo jih manj kot (takole na pamet ocenjeno) tretjino. Toliko je pač prostora.
Hvala za lepe želje, seveda enako velja tudi zate.
Slika

Uporabniški avatar
Timex
Novinec

Kraj: Domžale

Napisal/-a Timex Sr avg 10, 2005 2:46 pm

huda honda! 8)
sam pr vsem stylingu nasplošno me mot, da majo ful mal za hyundaie :(
SlikaNi le avto, ampak Hyundai. Več kot avto!

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Sr avg 10, 2005 4:41 pm

jakaracman

Sem tip ki mi žilca neda miru.

Tvoj citat o sodelovanju: " A3M je edini, ki pošlje kako obvestio o novostih ipd. Sicer pa je večina
novic dobljena iz tujine, tuji tunerji in proizvajalci dod. oprem pač vedo, kaj je PR. Naj se tega
pač naučijo še slo. prodajalci, pa bo kaj objavljeno....
".
Kot sem ti napisal v enem od prejšnjih komentarjev, poznam vsaj še dve podjetji, ki sta poslali PR
sporočilo na AM. Kot kaže je bila težava s prostorom.

Naslednji tvoj citat o sodelovanju: " Nikoli nism napisal, da objavimo vse PR, ki jih dobimo.....".
Po tem človek lahko sklepa, da je brez veze pošiljati PR.

PS
V mislih sem imel (še imam) tuning novice o "slovenskem trgu". Tuje tuning strani so tako ali tako
obiskane zelo dobro.

Zdaj bom pa res nehal pisat v tej temi.

LP

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Sr avg 10, 2005 4:47 pm

Hmmm, AM zdej vem da je avtomagazin. Kva kurca je pa PR? Prašičja Rehabilitacija?!

Uporabniški avatar
killah bee
Smrtonosni čebelj

Kraj: RS

Napisal/-a killah bee Sr avg 10, 2005 5:09 pm

PR je oseba za stike z javnostjo,kaj je pa pri vas pa ne vem,da se nekaj pošilja,potem je to pošta :D
Slika

Uporabniški avatar
_YUGO-GVX_
Poznavalec foruma

Kraj: Črnomelj

Napisal/-a _YUGO-GVX_ Sr avg 10, 2005 6:33 pm

Public Relations- stiki z javnostjo

pač ven dajejo informacije o tem kaj se dogaja, kaj delajo, lahko bi rekli mal reklamice :)
litr bencina, litr olja ;)

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Sr avg 10, 2005 9:14 pm

Nasty je napisal/-a:jakaracman

Sem tip ki mi žilca neda miru.

Tvoj citat o sodelovanju: " A3M je edini, ki pošlje kako obvestio o novostih ipd. Sicer pa je večina
novic dobljena iz tujine, tuji tunerji in proizvajalci dod. oprem pač vedo, kaj je PR. Naj se tega
pač naučijo še slo. prodajalci, pa bo kaj objavljeno....
".
Kot sem ti napisal v enem od prejšnjih komentarjev, poznam vsaj še dve podjetji, ki sta poslali PR
sporočilo na AM. Kot kaže je bila težava s prostorom.

Naslednji tvoj citat o sodelovanju: " Nikoli nism napisal, da objavimo vse PR, ki jih dobimo.....".
Po tem človek lahko sklepa, da je brez veze pošiljati PR.

PS
V mislih sem imel (še imam) tuning novice o "slovenskem trgu". Tuje tuning strani so tako ali tako
obiskane zelo dobro.

Zdaj bom pa res nehal pisat v tej temi.

LP

Lej, kar sem urednik, še nisem videl PR od koga drugega iz SLO tuninga kot A3M (glede na to, da ti veš, da je še kdo drug posla, mi kar mirno napiši kdo).
In stvar je (ne le pri nas, povseod) taka, da pač pošiljaš PRe do nezavesti in upaš, da bo kak dovolj zanimiv, da bo objavljen.
Noben cajteng na svetu ne objavi sega, kar dobi, ampak zarad tega sklepat, da se PR ne splača pošiljat je bedasto. Pošiljaš in pošiljaš, prej ali slej je kaj objavljeno.
In glede na to, da smo v EU, mi je precej vseeno, a se da kupit pri nas ali je treb askočit do (recimo) celovca. TUV velja tam in tukaj ...

Mater, jaz tud rad rečem "zdaj je pa dost", pa se izkaže, da kar ne morem nehat deabtirat. Po moje bova morala na pivo, da naju tule ne brcnejo zard ircanja :lol:
Slika

Uporabniški avatar
M3
Moderator foruma

Kraj: Koper

Napisal/-a M3 Sr avg 10, 2005 9:27 pm

ali pa na PM-je. ;) :D
Slika

Nasty
Uporabnik

Napisal/-a Nasty Če avg 11, 2005 7:37 am

jakaracman

Tudi jaz mislim, da so naju počasi že siti.

Bolje bi bilo, da bi zadeve predebatirala sama. Kot si dejal ob pivu.
Pa še kaj "pametnega" bi se lahko dogovorila. Bi koristilo vsem.

LP

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage Ne avg 14, 2005 12:39 am

honda mi je grda, brez kkšne konkretne linije, use skp se ne sklada, neki se mi zdi nametan gor tko da je čim več stvari gor. riž.press glede mašine je tko da folk vid ful kroma pa en ogrmn filtr pa je že blingbling. hvala lepa. uprašane kolk se use skp sklada glede mašine.

glede a3m -a. jest sj jm ne prbližam več z 100metrsko palco. resno. ke notr ne grem tut žarnce več nabavt. pa mam poštene argumente zakaj. pridem po m3 špegle, pa reče da ni potrebno tüva ter da adapter (distančnik) od starega kliota 91-95 100% paše na novejšega starega (96-98 - facelift). no supr sm si reku. z kopico obdelovanja in 5 uram dela na raznih brusilnih strojih je res pasou. pa še zmeri ni tko k bi mogu bit. nemejebat. probimo homologirat an. kaj? tüv? čakte mau u a3mu pa pravjo da ni treba. pridem ke pa zatežim za papirje pa reče da ma sam za bravota. ja kuko ma sam za bravota če ni sploh treba papirjou? zakaj za vraga pol nucaš za bravota? dobr nima veze, pustmo bom brez homolomota. bmk. še pred tem pridem po izpuh - powerfull. pač mi tip pove da zadeva nima papirja kr je univerzalna pa da se ga ne da dobit. ok bom že požalbou. uglavnm auspuh mi tip da brez kkršnekoli škatle al krkol, use kr mi da je biu en mini polivinil k je auspuh mau pokrivou. dau ga je direkt iz police. avspuh se je v notranjosti sesu v roku 2 mescou. NA 1.2 mašini!!! ajmo dalje, da ne bom govoru o zadnjih lexus luči za katere po njihovem mnenju SPLOH NE nucaš papirjov za homologacijo. swašta uglavnm.

to so ble moje besede, brište, cenzurirjte po mili volji.

p.s. upam da dobim kkšn opozoriu al pa že koj ban kr mam tega foruma čez glavo (15letniki.press) <--ta j bla čist offtopic.

na morju je blo ql sam u četrtk je mau dž padou <--še bl offtopic k prejšna.

Uporabniški avatar
shaq32
Novinec

Kraj: NM

Napisal/-a shaq32 Ne avg 14, 2005 8:11 am

voltage, kaj si potem naredil glede izpuha powerful, si šel nazaj pa uveljavu garancijo? jaz sm tud kupu powerfula v a3m, pa sm isto dobu v enem bogem polivinilčku!

Jeaka
Stalni uporabnik

Kraj: lj

Napisal/-a Jeaka Ne avg 14, 2005 11:22 am

To je pa to k ta jaj.a nabaulate

voltage
Stalni uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a voltage Ne avg 14, 2005 11:35 am

od kje pa garancija? kje men dokaz da sm jest to tm kupu? če sm reku da sm dobu zadevo u polivinilu. uglavnem obup.press

Uporabniški avatar
shaq32
Novinec

Kraj: NM

Napisal/-a shaq32 Ne avg 14, 2005 1:11 pm

voltage je napisal/-a:od kje pa garancija? kje men dokaz da sm jest to tm kupu? če sm reku da sm dobu zadevo u polivinilu. uglavnem obup.press

men je tip reku, da mam garancije dve leti. Dobu sm tud računček na enem pildku, ki pa počasi bledi!

Uporabniški avatar
Omelo
Moderator foruma

Kraj: Novo mesto

Napisal/-a Omelo Ne avg 14, 2005 2:00 pm

Voltage, nevem zakaj bi ti dajal opozorila in/ali ban? Govoriš resnico...

Uporabniški avatar
JjAaNn
Novinec

Kraj: vrtovin med ajdovščino in gorico :)

Napisal/-a JjAaNn Ne avg 14, 2005 2:12 pm

zelo huda ... :shock: :shock:

Uporabniški avatar
splash
Poznavalec foruma

Napisal/-a splash Ne avg 14, 2005 2:26 pm

lepa honda, sam zadej deluje preveč prazno. drgač ji pa barva dobr paše.

Uporabniški avatar
Shebo
Poznavalec foruma

Kraj: Nuclear City

Napisal/-a Shebo Ne avg 14, 2005 2:45 pm

Barva je lepa, zadnji konec je pa res nekam prazen. Škoda ker ima le en auspuh. Pri takšnih milijonih bi lahko imel vsaj na vsaki strani enega.
THE GOLDEN YEARS have come at last - I cannot see, I cannot pee, I cannot chew, I cannot screw, My memory shrinks, my hearing stinks, No sense of smell, I look like hell! My body's drooping, got trouble pooping. The golden years have come at last... THE GOLDEN YEARS CAN KISS MY ASS!

Uporabniški avatar
neyc
Novinec

Kraj: Mb

Napisal/-a neyc Ne avg 14, 2005 3:43 pm

tak kot je že en napisal zakaj rihtajo hondo, kr je res najlažje dobit vse za avto, še skor na tržnci dobiš dele, pa 46 bodykitov pa nevem kaj še vse, naj probajo zrihtat kaj takega, ko ne dobiš na vsakem voglu, jaz se za mojga kr lep čas mučim da bi kaj našo, kar se bodykita tiče zgleda, da bom mogo dat delat, če bom htel met kaj gor, pa še tu se zaplete, kr ma avto zadi take čudne linije, da težko kaj lepo paše gor, nevem kolk slik sem po PS-al, pa kolk katalogov dal skoz,.... počas bo...
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov