Spidi_ je napisal/-a:lisko in pa |kr_en| kako vama kaj vžiga petka sedaj ko so temperature pod ničlo? Mojo včasih malo baše morm ene 2krat pogret, če je kriza pa še u 3tjič. Grelne svečke sem menjal poleti.
lisko pa še eno vprašanje zateod katerega avta pa si dobil ta kazalec, bi ga tudi jaz dodal v armaturo, modre ledice pa imam že nekaj časa.
Tnx vsem.
Spidi_ je napisal/-a:Priznam da slabo spremljam oz. sem začel spremljati forum kakšne 2 meseca nazaj pa nisem gledal tem za leto nazaj ker jih je malo preveč![]()
Dobr si zrihtov če ti tko dobr užge.:
Spidi_ je napisal/-a:Ulala 200 jurjov si dav za to?
Jaz sem letos moram zamenjati alternator in pa tesnila v bosch pumpi, kjer je ročica za gas. Mi je pumpa metala vn litr na 20 kilometrov![]()
Za letošnjo zimo še bo, je akumulator nov.
Najlažji način za preverjanje grelnih svečk je pa tako da vidiš če preskoči iskra ko se dotakneš svečke? Ali je še kakšen drug način?
Samo kje in kako bi lahko videl ali mi dela predgretje nafte?
|kr_en| je napisal/-a:lisko: zato iscem komplet ko je fotr stran vrgu ko je crknal...to je blo tak ene 3 lete nazaj. crkanla je pa membrana...drzi. ka generalko si sam delu al ti jo je kak mehanik naredu? drgac bi pa lahka enkrat nar3edl kak contest v dimljenju tisti ko se vozmo z dizl5kam![]()
![]()
Spidi_ je napisal/-a:|kr_en| je napisal/-a:lisko: zato iscem komplet ko je fotr stran vrgu ko je crknal...to je blo tak ene 3 lete nazaj. crkanla je pa membrana...drzi. ka generalko si sam delu al ti jo je kak mehanik naredu? drgac bi pa lahka enkrat nar3edl kak contest v dimljenju tisti ko se vozmo z dizl5kam![]()
![]()
Hm...sliši se zanimivomoja je skorej ko tank če jo prtisneš
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost