Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
lisko
Moderator / upravnik foruma

Napisal/-a lisko Sr nov 30, 2005 4:37 pm

Tist komplet z gretjem ja....... kr fajn zadevca.Drgač men so na servisu zatrdili da to je bla pač včasih nuja ker je bla tok slabša nafta in je blo dobr če se je mal prej še ogrela predenj je prišla do pumpe.......

Jaz sem mel tist grelec hin.... ampak sem ga porihtu in tud kolegu...... ponavad crkne not membrana ki pol luft poleg potegne in ne gre več...... če ga še maš gor se lahk kaj zmenma pa ti ga poskusim porihtat.

Tist da pa kadi prot iberturam so pa šobe in pa nastavitev črpalke. Moj je bil ist pred generalko...... ko si ga mal bolj poteral je kadil ko turk...... zdej po generalki in menjanih šobah ter obnovljeni in nastavljeni črpalki pa ni več sledu o prekomernem dimljenju...... skadi sicer kot vsak dizl ampak 80% manj kot prej. Gre pa tud mnogo lepše.
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
.:BoMbAsTiC:.
Stalni uporabnik

Kraj: Ajdovščina

Napisal/-a .:BoMbAsTiC:. Sr nov 30, 2005 5:59 pm

Full hard r5-ke.Pa deklice tud :P

Uporabniški avatar
Spidi_
Nov uporabnik

Napisal/-a Spidi_ Sr nov 30, 2005 6:06 pm

lisko in pa |kr_en| kako vama kaj vžiga petka sedaj ko so temperature pod ničlo? Mojo včasih malo baše morm ene 2krat pogret, če je kriza pa še u 3tjič. Grelne svečke sem menjal poleti.
lisko pa še eno vprašanje zate :) od katerega avta pa si dobil ta kazalec, bi ga tudi jaz dodal v armaturo, modre ledice pa imam že nekaj časa.

Tnx vsem. :D

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Sr nov 30, 2005 7:08 pm

Spidi_ je napisal/-a:lisko in pa |kr_en| kako vama kaj vžiga petka sedaj ko so temperature pod ničlo? Mojo včasih malo baše morm ene 2krat pogret, če je kriza pa še u 3tjič. Grelne svečke sem menjal poleti.
lisko pa še eno vprašanje zate :) od katerega avta pa si dobil ta kazalec, bi ga tudi jaz dodal v armaturo, modre ledice pa imam že nekaj časa.

Tnx vsem. :D

HEhe slabo spremljaš forum..... moj je lan mel konkretne bleme z hladnim vžigom....
Slabo pa spremljaš zato ker če bi spremljal pol bi že zdavni vedu da sem nardil generalko ;) In to komplet. Vžig hladne petke lahk kamot primerjam z vžigom kakega novga pasata..... skratka grelne zagrejejo..... in pali u prvo.

Če te pa že zdej jezi ko so temparature okol 0..... kaj bo šele pol ko bo po -20? Jaz se tega niti najmanj ne bojim :)
Cajger je pa od renault trafica kombija. In sicer cajger za gorivo ;)
Slika
(Sine! Kaj naj nardim da pridem prek pločnika?......... Jeep-a si kup pa ne jamri :P ) :)

Uporabniški avatar
Spidi_
Nov uporabnik

Napisal/-a Spidi_ Sr nov 30, 2005 9:19 pm

Priznam da slabo spremljam oz. sem začel spremljati forum kakšne 2 meseca nazaj pa nisem gledal tem za leto nazaj ker jih je malo preveč :lol:

Dobr si zrihtov če ti tko dobr užge. :clapclap:

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Sr nov 30, 2005 9:46 pm

Spidi_ je napisal/-a:Priznam da slabo spremljam oz. sem začel spremljati forum kakšne 2 meseca nazaj pa nisem gledal tem za leto nazaj ker jih je malo preveč :lol:

Dobr si zrihtov če ti tko dobr užge. :clapclap:

HEheh jah no sej pred dvema mescema sem nardil generalko....... jah če uložiš 200 jurjo sam u motor...... pol more nekak vžigat a ne :D
Spomlad me čaka še sklopka pa bo avtek z izjemo karoserije, novi. Ker dejansk je menjano vse kar se da menjat od glavnih vitalnih delov.
Slika

Uporabniški avatar
Spidi_
Nov uporabnik

Napisal/-a Spidi_ Sr nov 30, 2005 10:23 pm

Ulala 200 jurjov si dav za to?
Jaz sem letos moram zamenjati alternator in pa tesnila v bosch pumpi, kjer je ročica za gas. Mi je pumpa metala vn litr na 20 kilometrov :roll:
Za letošnjo zimo še bo, je akumulator nov.
Najlažji način za preverjanje grelnih svečk je pa tako da vidiš če preskoči iskra ko se dotakneš svečke? Ali je še kakšen drug način?
Samo kje in kako bi lahko videl ali mi dela predgretje nafte?

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Sr nov 30, 2005 10:35 pm

Spidi_ je napisal/-a:Ulala 200 jurjov si dav za to?
Jaz sem letos moram zamenjati alternator in pa tesnila v bosch pumpi, kjer je ročica za gas. Mi je pumpa metala vn litr na 20 kilometrov :roll:
Za letošnjo zimo še bo, je akumulator nov.
Najlažji način za preverjanje grelnih svečk je pa tako da vidiš če preskoči iskra ko se dotakneš svečke? Ali je še kakšen drug način?
Samo kje in kako bi lahko videl ali mi dela predgretje nafte?

Ja tam okol 200 jurjo........ nisem sešteval ker bi me preveč glava bolela:D

Sam za obnovitev pumpe in nove šobe sem dal 80 jurjo.

Jah grelne jaz pregledujem tko da jih pač vzamem ven in sprobam priklopit...... če lepo zažari je ok.

Za predgretje nafte pa..... sej videš če je naftni filter topl.
Slika

Uporabniški avatar
|kr_en|
Novinec

Kraj: Šentjur

Napisal/-a |kr_en| Če dec 01, 2005 11:55 am

spidi: 5kica vziga u prvem al pa drzgem (neki nas altenator **** pa vcasih mal zarska)

drgace pa kot pravm tankamo sam na molu pa agipu, pa lani ko je blo na nasem koncu tistih -27 je v enem 4. poskusu cist lepo vzgala..medtem ko kangoo dizl pa ni uzgal dokler ni blo ene -5 (istrabenz dizl)

lisko: zato iscem komplet ko je fotr stran vrgu ko je crknal...to je blo tak ene 3 lete nazaj. crkanla je pa membrana...drzi. ka generalko si sam delu al ti jo je kak mehanik naredu? drgac bi pa lahka enkrat nar3edl kak contest v dimljenju tisti ko se vozmo z dizl5kam :D :D :D
imam peticu........nije beemve......ali troši ko beemve!!

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko Če dec 01, 2005 9:56 pm

Kontest u dimljenju :) hehe ... no ja pred generalko vas bi vse nesu :D Zdej po generalki pa je dimljenje padlo (ne vem če skadi kaj bolj kot pa par let star dizl) seveda govorim za vožnjo..... Tud po testih je dimljenje manjše kot je blo pred generalko.Kar je logično saj so šobe in pumpa tako rekoč nove.

Tist kdo je delu...... delu je en popoldanski majster...... star ata ki je u penziji prej pa je celo življenje sam dizle (traktore) šravfal na agroservisu. On je bil "majster" jaz pa "vajenec" u glavnem kok sem mel časa sem mu pomagu..... nardil je pa res u piko.
Slika

Uporabniški avatar
Spidi_
Nov uporabnik

Napisal/-a Spidi_ Pe dec 02, 2005 10:43 pm

|kr_en| je napisal/-a:lisko: zato iscem komplet ko je fotr stran vrgu ko je crknal...to je blo tak ene 3 lete nazaj. crkanla je pa membrana...drzi. ka generalko si sam delu al ti jo je kak mehanik naredu? drgac bi pa lahka enkrat nar3edl kak contest v dimljenju tisti ko se vozmo z dizl5kam :D :D :D

Hm...sliši se zanimivo :D moja je skorej ko tank če jo prtisneš :D

Uporabniški avatar
lisko

Napisal/-a lisko So dec 03, 2005 2:54 am

Spidi_ je napisal/-a:
|kr_en| je napisal/-a:lisko: zato iscem komplet ko je fotr stran vrgu ko je crknal...to je blo tak ene 3 lete nazaj. crkanla je pa membrana...drzi. ka generalko si sam delu al ti jo je kak mehanik naredu? drgac bi pa lahka enkrat nar3edl kak contest v dimljenju tisti ko se vozmo z dizl5kam :D :D :D

Hm...sliši se zanimivo :D moja je skorej ko tank če jo prtisneš :D

Na nasljednjem prvem srečanju ki bo ima da se mi vsi narišete:P
Slika

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 So dec 03, 2005 6:03 am

a je sploh že kero blo??
pa kdaj okvirno bi se sploh dobli?

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Kraj: MB

Napisal/-a MaTe0 So dec 03, 2005 9:54 am

Kolko vem jaz ne :P bomo pa se potrudli da kako rečemo.... :twisted:

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Kraj: Slovenj Gradec

Napisal/-a dgreso So dec 03, 2005 3:41 pm

to pa tut mene zanima kda bo to!!! sem ž dal idejo sam ni blo kaj!!! lahk bi naredli nek winter meeting da rečemo kaj! sigurno ma vsak kaj za pokazat!!! 8)

LP

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Napisal/-a dgreso So dec 03, 2005 3:43 pm

tu sem še nekaj slik dal gor! pa mal o muziki piše! :D

http://www.avtomobilizem.com/modules/ca ... ar_id=3992

Mimogrede je ojačevalec SPL in woofer naprodaj!

Damjan19
Uporabnik

Kraj: Celje

Napisal/-a Damjan19 Ne dec 04, 2005 2:29 pm

no torej, ko bo en dost vodja, nej pove kje pa kdaj, da pokažem svoje ponesrečene umetnije...
ker:včeri sm montiru obrobe gor pa je šlo vse neki narobe, dobro, zj so gor, ni pa blo preveč lahk.
in tisti(vključno z mano) ki so govoril, da ni težav z montažo obrob GTT na 5 vratno 5ko si zj zaslužte brco nekam kjer boli :P

Uporabniški avatar
MaTe0
Poznavalec foruma

Kraj: MB

Napisal/-a MaTe0 Ne dec 04, 2005 3:13 pm

SLIKE SLIKE SLIKE :)

Uporabniški avatar
PuBBeC
Novinec

Kraj: Maribor

Napisal/-a PuBBeC Ne dec 04, 2005 5:26 pm

dgreso je napisal/-a:to pa tut mene zanima kda bo to!!! sem ž dal idejo sam ni blo kaj!!! lahk bi naredli nek winter meeting da rečemo kaj! sigurno ma vsak kaj za pokazat!!! 8)

LP

kaj bi si kazali? :D hehe tamale? al tamale petke? :D okej

Uporabniški avatar
dgreso
Uporabnik

Napisal/-a dgreso Ne dec 04, 2005 7:03 pm

hja ne vem ka bi ti kazo! js bi vsekakor prpelo avto kazat! :D :D :D
ja kdo je za to da se nardi nek winter meeting! 10 udeležencev 20L zakuhanega vina! :D

LP
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost