Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
matcho
Uporabnik

Napisal/-a matcho Ne nov 16, 2003 1:06 pm

Kaj zdaj, ki so slike Vince?
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat Ne nov 16, 2003 1:26 pm

Jaaaaaa Vince slike,slike
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vince Ne nov 16, 2003 2:06 pm

Ne upam gor dat ker je avto usran ko morski prašiček :P
Na žalost se ne hecam :(
Ma morm jaz to nekak na net dobit, poslikan je pa drugač že :wink:
Filing k se furaš je pa k v oklepniku...hudo fajn :)
Ice...a si mogu ti avto kaj na toplem met en dan po temnenju?

LP

Vince
Največji osebni dosežek
*********Državni prvak L klase v letu 2003********
Najvišji teamski uradni rezultat
*********165.2dB*********

Zaston se še mačka ne gon!

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne nov 16, 2003 3:29 pm

Vince sej nebomo gledali umazanije gledali bomo sipe in kako zgleda pa ne mi rect da mors potem avto met na toplem al kaj ce zatemnis stekla.Vince ti pa le pokaz slike.LP SEAT
Ice a je to res da mors met avto na toplem ko zatemnis stekla :shock:
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vince Ne nov 16, 2003 3:41 pm

Ma saj to mi je samo en reku, da bi kao dobro met en dan po temnenju...najbrž je model prej kaj spil preden mi je to reku :P ...

LP

Vince
Največji osebni dosežek

Uporabniški avatar
Astral
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Astral Ne nov 16, 2003 5:14 pm

...a si mogu ti avto kaj na toplem met en dan po temnenju?

Boljše je, ker se lepilo prej posuši, ni pa nujno! Poleti je to v enem dnevu suho, pozimi pač malo dalje. Nima pa to nekega pomena za folijo, pač šip ne odpiraš ta čas.

LP

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Ne nov 16, 2003 5:53 pm

Nevem, nc ni blo recen k so men delal, je pa res da je bilo se poletje ;) pomoje da ni panike, k je enkrat zlepljen - drži.
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne nov 16, 2003 7:39 pm

no se pravi ce recimo jst pozimi dam zatemnit stekla ne bo to nic vplivalo na folijo,izdelavo in kvaliteto narejenega.Dej povej Astral koliko casa rabi pozimi lepilo da se posusi.Pa dej povej za koliko bi recimo zatemnil men mojo Ibizo.Avto je 3-vratni zatemniv bi pa vse stranske in pa zadnjo no napis priblizno koliko bi me to prislo pa iz kot si se ti Sem vedel pa se zdejle ne spomnim aja pa kaksno kontaktno stevilko ce mas al pa web page.LP SEAT

Uporabniški avatar
Astral
Nov uporabnik

Napisal/-a Astral Ne nov 16, 2003 8:59 pm

Pozimi recimo dva, tri dni. Malo zahajcaš v avtu pa še prej. Nima to kaj vplivat na folijo, izdelavo in kvaliteto! To je samo tanka plast vode, ki se veže z lepilom. Ko se to posuši, pikne za večno, (če ne vtrgaš dol, seveda).
Cena je 30.000 sit (materijal, delo, 10 let garancije in homologacija) Sma pa iz MB, 041 653-246 (brat Dejan), 041 719-701 Tadej (jaz).

LP

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Clio el futura:)

Napisal/-a darkdog24 Ne nov 16, 2003 9:14 pm

Serbos Tadej rad bi ti se še enkrat zahvalu za dobro delo na mojem belem Cliotu.Šipe so mi zelo všeč pa še belem autu zelo lepo pašejo.Na cesti dobivam kr nekaj zavidljivih pogledov :D :D :D mogoče pa se po homologaciji ko uredim vse papirje še oglasim da bi za odtenek zatemnili še sprednji šipi.Sej vem zdej so zatemnjene po zakonu sam bi blo cool če bi lahko ble vse 55% zatemnjene.
Drugače pa lep pozdrav tebi in bratu.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vince Ne nov 16, 2003 9:42 pm

Astral je napisal/-a:
...a si mogu ti avto kaj na toplem met en dan po temnenju?

Boljše je, ker se lepilo prej posuši, ni pa nujno! Poleti je to v enem dnevu suho, pozimi pač malo dalje. Nima pa to nekega pomena za folijo, pač šip ne odpiraš ta čas.

LP

Ma sej pravim da mi je to en kmečki znanstvenik razlagal :wink:

LP

Vince
Največji osebni dosežek

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne nov 16, 2003 9:49 pm

Astral dej povej a bi se recimo midva lahko zmenla da bi zatemnila sprednje stranske sipe bolj kot je zakonsko doloceno cuj ti Astral pa ti sprednje stranske sipe pol vn vzames al kaj.No ce pa se bom letos odlocil pa te poklicem pa se bova zmenila.Saj mas kakor si napisal se najnizjo cenjo za zatemnenje.Pa to mata z bratom podjetje al kr tko delata popoldne.LP SEAT

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax Ne nov 16, 2003 9:54 pm

seat je napisal/-a:Astral dej povej a bi se recimo midva lahko zmenla da bi zatemnila sprednje stranske sipe bolj kot je zakonsko doloceno cuj ti Astral pa ti sprednje stranske sipe pol vn vzames al kaj.No ce pa se bom letos odlocil pa te poklicem pa se bova zmenila.Saj mas kakor si napisal se najnizjo cenjo za zatemnenje.Pa to mata z bratom podjetje al kr tko delata popoldne.LP SEAT

šip ne jemlje ven, vsaj tako je meni za leona rekel, samo tisti filc ob šipi malo vstran da
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne nov 16, 2003 10:24 pm

No sam za spreddnje je po moje bolje ce jih vzame ven saj tako ni mogoce da bi se folija odlepila al kako s tem nisem tako seznanjen pa zato sprasujem.LP SEAT

Uporabniški avatar
darkdog24
Poznavalec foruma

Kraj: Velenje

Clio el futura:)

Napisal/-a darkdog24 Ne nov 16, 2003 11:08 pm

Čuj Seat Lešnik sprednjih šip ne jemlje ven!!!!!!!!!!!!!!!!!!skratka nobene šipe!!!!!!!!!!!!!!!!da ti malo narazen uno gumo ko je okrog šip cc za 2-3cm jo odmakne da lahko zraven pride in ti zaščiti okrog z abdek papirjem da ti voda not ne pride pol ti pa folijo goe nalepi.Folija pride lepo v vse kote.Lešnik ma pa odprt s.p in ne popldansko delo.Temnita pa skupaj z bratom.Sprednjo šipo bi ti verjetno že lahko dal malo bolj temno sam potem se lahko obrišeš pod nosom za homologacijo.Predlagam ti da si trenutno zatemniš šajbe po zakonu spredi 10% zadnje šipe pa 55% potem pa ko imaš vse papirje in vse lepo vpisano v homo.kartonček si pa pejt dat še enkrat sprednje šajbe zatemnit.Še eno folijo si daš čez in imaš potem vse 55%.
UPOKOJENI STYLER (8 pokalov)Slika

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vince Po nov 17, 2003 6:57 pm

Pri trovratnih modelih daje zadnje stranske šipe ven. Sicer pa na željo po moje tud ven vzame, če res hočeš ravno to :?

LP

Vince
Največji osebni dosežek

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Po nov 17, 2003 7:18 pm

Sam pri trovratnih modelih je zadnja stranska sipa prilepljena vsaj pri mojem.LP

Uporabniški avatar
Vince
Stalni uporabnik

Napisal/-a Vince To nov 18, 2003 4:28 pm

Aja...pri meni ni!
Tele slikce mi pa prav probleme delajo...oz. bolj kot slikce net :cry:

LP

Vince
Največji osebni dosežek

Uporabniški avatar
habbich
Poznavalec foruma

Napisal/-a habbich To nov 18, 2003 4:32 pm

Pri men tud ne

Uporabniški avatar
Astral
Nov uporabnik

Napisal/-a Astral To nov 18, 2003 4:47 pm

_
darkdog23 Hvala za zahvalo, samo da si zadovoljen!
_
Pri trovratnih modelih daje zadnje stranske šipe ven. Sicer pa na željo po moje tud ven vzame, če res hočeš ravno to

Ne! Samo tiste, ki se odpirajo navzven, ki so priterjene s tremi vijaki! Ker je tam luknja skozi steklo in se tako folija lahko lepše obreže, tako da se ne vidi! Drugih ne jemljeva ven.

_
Ne igram se kar tako nekaj s tem, ker nebi imel kaj za delat po službi...
S.p. ima brat odprt že 10 let, zadnja 3 leta s homologacijo, reklame pa nikoli nisma rabila, je vedno dovolj dela, še preveč, da bi lahko vse utegnila...

_
zatemniš šajbe po zakonu spredi 10% zadnje šipe pa 55% potem pa ko imaš vse papirje in vse lepo vpisano v homo.kartonček si pa pejt dat še enkrat sprednje šajbe zatemnit.Še eno folijo si daš čez in imaš potem vse 55%.

To pri meni ne bi šlo!

_
No sam za spreddnje je po moje bolje ce jih vzame ven saj tako ni mogoce da bi se folija odlepila al kako s tem nisem tako seznanjen pa zato sprasujem

Rob šipe je 0,5 centi ali 1 centimeter v gumijastem tesnilu-vodilu. In če vzameš to gumo ven prideš do roba, isto kot če bi vzel šipo ven! No, isto je za zalepit, porabiš pa manj časa, denarja in ne trgaš celih vrat in tapet narazen.

_
Vince Slike? :lol:
_

LP
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 2 gostov