Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 To jul 24, 2007 8:33 pm

OFF: dobek tebe pa vidim skoraj vsako jutro pri koloseju,nekje ob 7.05 :D
Slika One day......BACK TO BLACK! Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat To jul 24, 2007 9:19 pm

Patrik_A3 in ostali ne mene nikol nebo potegnil t.i.Honda filing :D
Razen,da mi bo default Honda položaj za volanom vrjetno poškodoval hrbtenico a pustmo to ob strani. :P
CockroaC ja ponavadi se najbolj šopirijo tisti,ki vozijo stare avtomobile z zanamerljivimi hrčki pod pokrovom a tut to je druga zgodba.Ampak res pa vselej opažam,da "smo" oz. so hondaši najbolj glasni,če kdo kaj slabe geče o hondi.
Sej ne rečem men je pač 8.gen Civic pač zlo všeč pa tudi motor ni med najbolj revnimi v ponudbi ni pa tudi najmočnejši pa j*** ga.Nisem značkar in vozim to kar mi je v danem trenutku cenovno dosegljivo in kar mi je všeč.Trenutno je to Civic naslednji pa nevem kaj bo....
Samo,da pa enemu modelu,ki si lasti 1.4 civica starega 10+ let nena smeš kaj slabega reči čez hondo mi pa tui ni jasno.Men lahk res vsakdo spluva mojega civica pa ga zarad tega ne bom nazaj zmerjal,sreči imamo vsi različne okuse tko za avte kot za.........
Pa tut Honda je samo avto in ni zj to pa neka vesoljska,ki je nad vsemi drugimi.
perpetium mobile ne obstaja
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
tadejd
Uporabnik

Kraj: MARIBOR

Napisal/-a tadejd To jul 24, 2007 9:28 pm

Vozim hondo pa se zaradi tega ne sekiram kaj drugi mislijo o tej znamki...Važn da se men dopade VTI filing 8)

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a CockroaC To jul 24, 2007 9:55 pm

So vozniki honde in so hondaši, ni problem v znamki problem je v mentaliteti.
Slika

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK To jul 24, 2007 11:22 pm

Nicc0 je napisal/-a:hahahah mislim da se ze dolgo nisem tako nasmejal na forumih kot danes. in pa seveda znamenitost hond. VTEC - ventili tut enkrat crenejo :D

Pa to crkneš kako čuješ tu :lol: :lol: :lol: Hahaha

zanimivo da vedno en in isti začne sranje delat, ki se je pelal z Hondo pa jo je hvalo :lol: :lol: :lol:
Gasilec z srcem dušo in telesom =)

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK To jul 24, 2007 11:27 pm

Pavel_P je napisal/-a:
Patrik_A3 je napisal/-a:ru7 & Pavel_P kaj vi2 vozita povejta....ker to pa me hudo zanima....menda enega civica ali pa crx letnik 90 ali pa 91.....

seat hvala bogu da te ni ta honda filink not potegno....da nisi taki primivitev kot nekateri drugi...

Ne, vozim nekaj novejšega in hitrejsega. Se pa v bistvu ne bi branil niti civica, niti crx-a, mal za igračkat se..

Je pa zanimivo, da nekdo čisto mirno pohvali hondo in ga oznacis za primitivca (verjetno si to hotel rečt), ti ki pa pa govoriš čez hondaše pa honde pa kako jih je sam gobec in vozijo samo rižaste avte pa želiš izpast kot nekaj več. Pa sploh ni nihce nic rekel niti proti tebi niti proti meganu. Brez veze an.

glej brezveze pišeš take stvari ker neboš nič dosego z tem ,ker pol folka tu gor je zato da se dela pametnega pa da meša sranje ;) Sam poglej malo poste npr Vtec ventil tudi crkne mislim lollllll :lol: ;)

l.p

Uporabniški avatar
HONDEK
Novinec

Napisal/-a HONDEK To jul 24, 2007 11:28 pm

tadejd je napisal/-a:Vozim hondo pa se zaradi tega ne sekiram kaj drugi mislijo o tej znamki...Važn da se men dopade VTI filing 8)

to si lpo povedal ;) No VTEC no FUN ;)

Uporabniški avatar
saymon
Nov uporabnik

Napisal/-a saymon Sr jul 25, 2007 12:10 am

No comment :lol: :lol: :lol:

Uporabniški avatar
saymon
Nov uporabnik

Napisal/-a saymon Sr jul 25, 2007 12:26 am

Patrik_A3 vedno začneš z offtopic-i. Zanimivo da te ne spučejo dol, ker prav s prispevki ki jih prispevaš ti, skoraj vsaka tema postane neuporabna in polna smeti ;)

Upam da se toti avtomobilizem.com poruši čimprej da si lahko ustanoviš sam svoj forum:

www.antihonda-fan.com :lol:

lp, saymon

Uporabniški avatar
dobek
Mojster foruma

Kraj: MarburgAnDerDrau

Napisal/-a dobek Sr jul 25, 2007 6:53 am

Patrik_A3 je napisal/-a:OFF: dobek tebe pa vidim skoraj vsako jutro pri koloseju,nekje ob 7.05 :D

se je meni tudi vceraj zdelo, da sem videl megana z ono malo tablico za sipo, ja :)
SlikaSlika
Ce v svojih postih slucajno koga uzalim - prisezem, da je bilo nalasc!

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Sr jul 25, 2007 6:55 am

saymon ne bodi tečni...ker nisem vedno jaz prvi začel ;)

dobek da da,to sn bil jaz,pa te nisn nekaj pozdravlo,ker ssem si mislo,da itak neboš vedo keri je to

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr jul 25, 2007 8:45 am

HONDEK je napisal/-a:
Pavel_P je napisal/-a:
Patrik_A3 je napisal/-a:ru7 & Pavel_P kaj vi2 vozita povejta....ker to pa me hudo zanima....menda enega civica ali pa crx letnik 90 ali pa 91.....

seat hvala bogu da te ni ta honda filink not potegno....da nisi taki primivitev kot nekateri drugi...

Ne, vozim nekaj novejšega in hitrejsega. Se pa v bistvu ne bi branil niti civica, niti crx-a, mal za igračkat se..

Je pa zanimivo, da nekdo čisto mirno pohvali hondo in ga oznacis za primitivca (verjetno si to hotel rečt), ti ki pa pa govoriš čez hondaše pa honde pa kako jih je sam gobec in vozijo samo rižaste avte pa želiš izpast kot nekaj več. Pa sploh ni nihce nic rekel niti proti tebi niti proti meganu. Brez veze an.

glej brezveze pišeš take stvari ker neboš nič dosego z tem ,ker pol folka tu gor je zato da se dela pametnega pa da meša sranje ;) Sam poglej malo poste npr Vtec ventil tudi crkne mislim lollllll :lol: ;)

l.p

Jaz bi tebi prvo svetoval da izpit naredis pubec ;) Potem pa se lahko na nivoju pogovorima o tem kaj je avto in kaj ni. Namrec eni avti majo felne vec vredne kot tvoji dve rajngli skupaj.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
SlaFko
Novinec

Napisal/-a SlaFko Sr jul 25, 2007 9:06 am

Courage™ je napisal/-a:
HONDEK je napisal/-a:
Pavel_P je napisal/-a:

l.p

Jaz bi tebi prvo svetoval da izpit naredis pubec ;) Potem pa se lahko na nivoju pogovorima o tem kaj je avto in kaj ni. Namrec eni avti majo felne vec vredne kot tvoji dve rajngli skupaj.

Jebeš felne! Kulk pa misliš da porabijo na olje pa benz? :P
Kaj se osnovne teme tiče - :roll: :shock: - itak da pride zakon! Pa vsi avti bojo iste barve pa iste radkape bojo meil! Edino policaji bojo meli crx-e z športnim filtrom pa vw znaki da nebojo tulk izstopali.
'Ko voli nek' izvoli...

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Sr jul 25, 2007 9:19 am

Courage™ je napisal/-a: Namrec eni avti majo felne vec vredne kot tvoji dve rajngli skupaj.

jaz umiram majkemi hahaha

Uporabniški avatar
ru7
Novinec

Napisal/-a ru7 Sr jul 25, 2007 10:06 am

Courage eni mamo raj original 15" felge (tut če bi menjal felge z dal isto 15")

Pa nebi se jst delal norca iz porabe olja (in bencina) na vašem mestu (problemi z 1.8T motorji :lol: :lol: :lol: )
I would make no more than 0.5 horsepower. A horse can make 1, and since I'm not a horse, then 0.5 hp sounds like a good figure.

Uporabniški avatar
DaDek
Mojster foruma

Napisal/-a DaDek Sr jul 25, 2007 10:15 am

ja saj res. 3x tedensko ga liter natanka not pa čeprav naredi 0 km. Honde pa so itaq najjače.. zato pa se je zgodilo to kar se je oni dvobarvni hondi od tuning friksov nasredi 10km dolgega tunela mala kapela, da je stala obstrani z odprto haubo lastnik pa v roki drzal plastenko z oljem. aja saj res žejen je bil pa je imel coca colo not.

Uporabniški avatar
ru7
Novinec

Napisal/-a ru7 Sr jul 25, 2007 10:38 am

Itak vsi avti pijejo olje. A ti pa nič ne dolivaš? :lol: Tem o porabi olja na VAG motorjih je blo tut kr nekaj, a to pa ne boš komentiru? :P

(PS: Honde majo med in max na šipki 4dl olja in če kej doliješ na servisni interval ni nič čudnega, eni avti majo tudi do 2l med min in max (ford focus recimo) in tisti ki se hvalijo da ne dolivajo naj se pozanimajo kolk je ta razlika na palčki pri njih)

(Itak pa bi blo pametno temo zaklenent, ker že par strani ne pelje nikamor)
I would make no more than 0.5 horsepower. A horse can make 1, and since I'm not a horse, then 0.5 hp sounds like a good figure.

Uporabniški avatar
Courage™
Mojster foruma

Kraj: Sitting in the front seat, chillin' around while pimpin' the streets!

Napisal/-a Courage™ Sr jul 25, 2007 10:40 am

ru7 je napisal/-a:Courage eni mamo raj original 15" felge (tut če bi menjal felge z dal isto 15")

Pa nebi se jst delal norca iz porabe olja (in bencina) na vašem mestu (problemi z 1.8T motorji :lol: :lol: :lol: )

Te pa bom se popravo. Eni majo 15" felne vec vredne ko Hondekovi dve rajngli skupaj. Bolse ?

Glede olja in bencina nimam problemov na mojem avtu, mam pa probleme z pijanimi vozniki.
Slika
GET IN - SIT DOWN - SHUT UP - HOLD ON

Uporabniški avatar
Patrik_A3
Mojster foruma

Napisal/-a Patrik_A3 Sr jul 25, 2007 10:41 am

jaz nena nič dolivam olja pa niti foter na intervalu 20 000km,jaz pa 15 000km

Uporabniški avatar
Pavel_P
Stalni uporabnik

Kraj: Kr&Lj

Napisal/-a Pavel_P Sr jul 25, 2007 11:00 am

Jaz mislim da tega zakona da bi šli avti v prešo ne bo.

lp
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov