Nicc0 je napisal/-a:hahahah mislim da se ze dolgo nisem tako nasmejal na forumih kot danes. in pa seveda znamenitost hond. VTEC - ventili tut enkrat crenejo
Pavel_P je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:ru7 & Pavel_P kaj vi2 vozita povejta....ker to pa me hudo zanima....menda enega civica ali pa crx letnik 90 ali pa 91.....
seat hvala bogu da te ni ta honda filink not potegno....da nisi taki primivitev kot nekateri drugi...
Ne, vozim nekaj novejšega in hitrejsega. Se pa v bistvu ne bi branil niti civica, niti crx-a, mal za igračkat se..
Je pa zanimivo, da nekdo čisto mirno pohvali hondo in ga oznacis za primitivca (verjetno si to hotel rečt), ti ki pa pa govoriš čez hondaše pa honde pa kako jih je sam gobec in vozijo samo rižaste avte pa želiš izpast kot nekaj več. Pa sploh ni nihce nic rekel niti proti tebi niti proti meganu. Brez veze an.
HONDEK je napisal/-a:Pavel_P je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:ru7 & Pavel_P kaj vi2 vozita povejta....ker to pa me hudo zanima....menda enega civica ali pa crx letnik 90 ali pa 91.....
seat hvala bogu da te ni ta honda filink not potegno....da nisi taki primivitev kot nekateri drugi...
Ne, vozim nekaj novejšega in hitrejsega. Se pa v bistvu ne bi branil niti civica, niti crx-a, mal za igračkat se..
Je pa zanimivo, da nekdo čisto mirno pohvali hondo in ga oznacis za primitivca (verjetno si to hotel rečt), ti ki pa pa govoriš čez hondaše pa honde pa kako jih je sam gobec in vozijo samo rižaste avte pa želiš izpast kot nekaj več. Pa sploh ni nihce nic rekel niti proti tebi niti proti meganu. Brez veze an.
glej brezveze pišeš take stvari ker neboš nič dosego z tem ,ker pol folka tu gor je zato da se dela pametnega pa da meša sranjeSam poglej malo poste npr Vtec ventil tudi crkne mislim lollllll
![]()
![]()
l.p
Courage™ je napisal/-a:HONDEK je napisal/-a:Pavel_P je napisal/-a:Patrik_A3 je napisal/-a:ru7 & Pavel_P kaj vi2 vozita povejta....ker to pa me hudo zanima....menda enega civica ali pa crx letnik 90 ali pa 91.....
glej brezveze pišeš take stvari ker neboš nič dosego z tem ,ker pol folka tu gor je zato da se dela pametnega pa da meša sranjeSam poglej malo poste npr Vtec ventil tudi crkne mislim lollllll
![]()
![]()
l.p
Jaz bi tebi prvo svetoval da izpit naredis pubecPotem pa se lahko na nivoju pogovorima o tem kaj je avto in kaj ni. Namrec eni avti majo felne vec vredne kot tvoji dve rajngli skupaj.
ru7 je napisal/-a:Courage eni mamo raj original 15" felge (tut če bi menjal felge z dal isto 15")
Pa nebi se jst delal norca iz porabe olja (in bencina) na vašem mestu (problemi z 1.8T motorji![]()
![]()
)
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov