Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Kraj: Somewhere over the rainbow

Napisal/-a Paris Če dec 13, 2007 2:05 pm

landcruiser je napisal/-a:
S|icKeR je napisal/-a:to je na vseh žarnicah ta oznaka 60/55w. 60 je svetilnost al kaj točno, ne bom trdu. tko da važni so kle kok ma w, nič druzga.

Aha.Se mi je zdelo da more biti nekaj takega.Hvala S|icKeR

Cccc :/:o:/
60/55W na H4 žarnici pomeni 60W pri dolgi luči in 55W pri kratki luči!
Jst uporabljam 100/80W Blu-Xe žarnice in jih ne zamenjam za nobene druge 60/55W!
Mel sem še 100/90W samo topijo kable ker je to za avto preveč, pride v poštev bolj tovornjakarjem.
Slika

Uporabniški avatar
Blueboy_RM
Novinec

Kraj: Posavje

Napisal/-a Blueboy_RM Pe dec 14, 2007 5:33 pm

Danes probal tele nightbreaker in moram priznat, da je velik denarja za vse skupaj nič. Ne zdi se mi sploh razlike opazne... Moje mnenje.
SO pa h4 na meganu
RM

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Pe dec 14, 2007 5:45 pm

Blueboy_RM je napisal/-a:Danes probal tele nightbreaker in moram priznat, da je velik denarja za vse skupaj nič. Ne zdi se mi sploh razlike opazne... Moje mnenje.
SO pa h4 na meganu

Čist tko bom reku. Če imaš prej zelo slabe luči se bo zelo poznala razlika, če pa imaš dobre, pa opazne razlike ne bo.

Pri meni je bila razlika, a ne drastična.

Punca ima megana coupe 1 in ima zelo zelo švoh luči in čisto rumene. Tako, da glede na njo, moje svetijo skoraj kot dolge.

Torej toplo priporočam te luči tistim, ki majo trenutno zelo slabe.

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Pe dec 14, 2007 6:10 pm

golfTDI je napisal/-a:
dj_em je napisal/-a:
ice je napisal/-a:eentox: nope, jih imamo v mesecu Decembru v akciji - link
Potem bodo vrjetno dražje za ca. 10%...

ej a to akcija velja samo za internetno prodajo al tut v sami trgovini mimovrste

kje pa naj bi bla ta trgovina? :lol:

pri ljubljanskih mlekarnah ;)

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox Pe dec 14, 2007 7:39 pm

FBR je napisal/-a:
Blueboy_RM je napisal/-a:Danes probal tele nightbreaker in moram priznat, da je velik denarja za vse skupaj nič. Ne zdi se mi sploh razlike opazne... Moje mnenje.
SO pa h4 na meganu

Čist tko bom reku. Če imaš prej zelo slabe luči se bo zelo poznala razlika, če pa imaš dobre, pa opazne razlike ne bo.

Pri meni je bila razlika, a ne drastična.

Punca ima megana coupe 1 in ima zelo zelo švoh luči in čisto rumene. Tako, da glede na njo, moje svetijo skoraj kot dolge.

Torej toplo priporočam te luči tistim, ki majo trenutno zelo slabe.

Verjetno je to res, sam sem imel tudi zelo slabe žarnice notri in je razlika zelo očitna, kolega je pa danes montiral nightbreaker in je prej imel notri že osram (nevem točno katere) in je tudi rekel, da ni razlike.

lp

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek Pe dec 14, 2007 8:22 pm

Danes sem pa tudi jaz prišel do teh žarnic in to po čisti sreči. Sem šel v avtotrgovino nekaj druga iskat potem pa vidim te žarnice na pultu in ugotovil, da so celo cenejše kot na mimovrste.
Kupil sem jih v Avto Sotla v Podčetrtku H4 za 13,85€.
Sem jih zamenjal in na pogled je luč bolj bela, prej je bolj rdeče svetila. Kar se pa osvetljevanja tiče pa sem probal sedaj v tem snegu in moram rečt, da je razlika, čeprav moram probat na goli cesti, ker zdaj v snegu je itak vse belo :lol: tako da nimaš pravega občutka.
Drugače pa pri meni se kar pozna, bolje sveti je pa res, da so tudi prej bile notri Osram žarnice samo kakšne točno pa ne vem, nič točno ne piše, tako da mogoče že tiste niso bile ravno neke slabe. Samo ne morem pa zdaj najbolj realno ocenit bi mogel prej s starimi v snegu probat, moram počakat na golo cesto.
Jaz tudi mislim, da najbolj se bo poznalu pri tistih, ki že stare res zlo rdeče sveti, pri bolj novih, ki pa imajo že v osnovi zelo svetle luči pa pomoje nima smisla menjavat.
Sestra ima v Xsari čist navadne Elektrolux za katere je dala manj kot 8€ za dve H7, pa vem, da še vseeno bolje svetijo kot meni Nightbreakerce, samo to je razlika v luči.

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Pe dec 14, 2007 10:23 pm

meni moje stock svetijo presenetljivo dobr.. sicer me malo mika da vidim kaka je razlika ampak če že jih bom kupu ko nebojo več tak hit

bomo vidl.. če ne kupm prej kak drug avto z xenonom :lol:

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Pe dec 14, 2007 10:46 pm

V snegu so ZAKON!!! Ne morem verjet, kako lepo se vidi sneg okoli po cesti in sama cesta. Super.

Uporabniški avatar
jay
Mojster foruma

Kraj: Mb-Ruše

Napisal/-a jay Pe dec 14, 2007 11:44 pm

mišek je napisal/-a:Danes sem pa tudi jaz prišel do teh žarnic in to po čisti sreči. Sem šel v avtotrgovino nekaj druga iskat potem pa vidim te žarnice na pultu in ugotovil, da so celo cenejše kot na mimovrste.

kak te, pa je ja neki popust na mimovrste :lol: zaupaj nam kje si kupil ? Mogoče bojo dans že meli na mimovrste ceneje
Slika
dB team united
16. dB awards 2009
Slika
irmscher vectra C GTS

Uporabniški avatar
Avoid
Nov uporabnik

Napisal/-a Avoid So dec 15, 2007 12:33 pm

Jaz sem imel prej v meganu čisto navadne zarnice, vendar ko sem dal te not, je skoraj dan pred avtom. Velika razlika :)
Every forgotten second is a past

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR So dec 15, 2007 12:47 pm

Avoid je napisal/-a:Jaz sem imel prej v meganu čisto navadne zarnice, vendar ko sem dal te not, je skoraj dan pred avtom. Velika razlika :)

No, o takem avtu sem jaz govoril...razlika očitna!

mišek
Uporabnik

Napisal/-a mišek Ne dec 16, 2007 6:59 pm

jay je napisal/-a:
mišek je napisal/-a:Danes sem pa tudi jaz prišel do teh žarnic in to po čisti sreči. Sem šel v avtotrgovino nekaj druga iskat potem pa vidim te žarnice na pultu in ugotovil, da so celo cenejše kot na mimovrste.

kak te, pa je ja neki popust na mimovrste :lol: zaupaj nam kje si kupil ? Mogoče bojo dans že meli na mimovrste ceneje

Točen naslov
Kupil sem v:
Trgovina Avto Sotla
Trška cesta 26
3254 PODČETRTEK
Tel.:03/582-93-44

mihec1510
Nov uporabnik

Napisal/-a mihec1510 Po dec 17, 2007 10:50 pm

Mene pa zanima kako svetijo H1 z lečo???? Sicer imam v Passatu Narva žarnice in je veliko slabša svetloba od navadnih žarnic. Je pa res da dolge luči ki nimajo leč svetijo dobro. Zamima me kaj bi bilo s temi žarnicami????

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Sr dec 19, 2007 7:29 am

mišek & co: še vseeno mislim, da imamo na mimovrste ceneje ;)
http://www.mimovrste.com/ponudba/osram-night-breaker

:EE
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Sr dec 19, 2007 10:06 am

ice je napisal/-a:mišek & co: še vseeno mislim, da imamo na mimovrste ceneje ;)

Hehe...

Eno vprašanje, če lahko, da ne odpiram brezveze ene teme.
Zakaj je računana poštnina in pakiranje (3€), ko pa moram potem vedno poštarju dati še 1€ več oz. je cena vedno 1€ višja od izračunane.
Torej po logiki, če piše poštnina in pakiranje 3€, ni fer, da je potem poštnina še vedno 1€ za plačat. Vsaj napisali bi, da ni to plačana celotna poštnina.
Da ne govorim, da je to za male stvari draga poštnina...

Uporabniški avatar
Paris
Uporabnik

Kraj: Somewhere over the rainbow

Napisal/-a Paris Sr dec 19, 2007 10:30 am

FBR je napisal/-a:Hehe...

Zakaj je računana poštnina in pakiranje (3€), ko pa moram potem vedno poštarju dati še 1€ več oz. je cena vedno 1€ višja od izračunane.
Torej po logiki, če piše poštnina in pakiranje 3€, ni fer, da je potem poštnina še vedno 1€ za plačat. Vsaj napisali bi, da ni to plačana celotna poštnina.

Ker da poštar 1€ v žep! :vc
Slika

Uporabniški avatar
lublancan
Poznavalec foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a lublancan Sr dec 19, 2007 10:33 am

FBR je napisal/-a:
ice je napisal/-a:mišek & co: še vseeno mislim, da imamo na mimovrste ceneje ;)

Hehe...

Če se odločiš za gotovinsko plačilo ob prevzemu in ti dostavljalec Pošte Slovenije želi dodatno zaračunati provizijo na posebno položnico, ki je priložena pošiljki, je nisi dolžan plačati. Če dostavljalec vztraja pri proviziji, naj ponovno preveri položnico, saj je vplačnina plačana po pogodbi. Znesek za odkupnino je enak znesku za plačilo, ki smo ga posredovali mi. Bodi pozoren, da ti bo dostavljelec izročil račun, ki se nahaja nad posebno položnico.

http://www.mimovrste.com/info/205/finan ... -na-obroke
podpis

Uporabniški avatar
ice
Administrator a.com

Kraj: Gorenjska

Napisal/-a ice Sr dec 19, 2007 10:42 am

Točno tako, ta 1€ gre poštarju v žep... bodi pozoren, kar naročiš na mimovrste moraš dobit brez poštne provizije. Torej za 1,5€ (dvdji, špili,glasbeni cdji) oz 3€ (vse ostalo). Nekateri artikli pa imajo tudi brezplačno dostavo (zelena ikonca).
IceBreakr
Ustanovitelj portala/foruma Avtomobilizem.com

Uporabniški avatar
FBR
Poznavalec foruma

Napisal/-a FBR Sr dec 19, 2007 10:48 am

Ja najlepša hvala za odgovore... bom drugič jih mal prtisnil....oz. že ta teden.
Sicer sem pa od pošte do sedaj vedno dobil samo tiskan račun od Mimovrste (bolj natančno zgornje 2/3 računa)

Pa upam, da nisem s tem preveč zasmetil teme.

scuba
Novinec

Kraj: Turnišče

Napisal/-a scuba Sr dec 19, 2007 1:52 pm

Povejte mi koliko plačam za OSRAM NB H4. Cena je 13,37 koliko je pa še zraven poštnina in pakiranje.Plačam z gotovino na pošti oz. poštarju?.Ali še pošta tu računa kako provizijo? Skratka končna cena za H4= ..??
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost