Danes sem pa tudi jaz prišel do teh žarnic in to po čisti sreči. Sem šel v avtotrgovino nekaj druga iskat potem pa vidim te žarnice na pultu in ugotovil, da so celo cenejše kot na mimovrste.
Kupil sem jih v Avto Sotla v Podčetrtku H4 za 13,85€.
Sem jih zamenjal in na pogled je luč bolj bela, prej je bolj rdeče svetila. Kar se pa osvetljevanja tiče pa sem probal sedaj v tem snegu in moram rečt, da je razlika, čeprav moram probat na goli cesti, ker zdaj v snegu je itak vse belo

tako da nimaš pravega občutka.
Drugače pa pri meni se kar pozna, bolje sveti je pa res, da so tudi prej bile notri Osram žarnice samo kakšne točno pa ne vem, nič točno ne piše, tako da mogoče že tiste niso bile ravno neke slabe. Samo ne morem pa zdaj najbolj realno ocenit bi mogel prej s starimi v snegu probat, moram počakat na golo cesto.
Jaz tudi mislim, da najbolj se bo poznalu pri tistih, ki že stare res zlo rdeče sveti, pri bolj novih, ki pa imajo že v osnovi zelo svetle luči pa pomoje nima smisla menjavat.
Sestra ima v Xsari čist navadne Elektrolux za katere je dala manj kot 8€ za dve H7, pa vem, da še vseeno bolje svetijo kot meni Nightbreakerce, samo to je razlika v luči.