Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
AIRbrush
Uporabnik

Kraj: Kamnik

Napisal/-a AIRbrush To apr 22, 2003 11:01 am

Sunshine je napisal/-a:Airbrush: kakšna bi bila pa okvirna cena, če ti prinesem moj pokrovček poslikat?

Recimo: hmmm... kaj pa vem. Nekje 7.000 sit. A je preveč? Odvisno od tega kolk se boš izmišljeval!

Uporabniški avatar
pinny
Poznavalec foruma

Kraj: Šoštanj

Napisal/-a pinny Sr maj 05, 2010 10:39 am

da po dolgem času malo obudim temo :D

mislim da bi znala tale bit še najbl primerna :), čeprou nem lih kj risal oz. airbrushal :D
skratka rad bi si sam pobarvu kako maketo, pa ne samo školjke pač pa tud tiste mini sestavne dele. Kolega k se z tem včasih pečal je imel za barvat školjke modelčkov tako pištolco z rezervarjem barve ca 1dcl, za une mini dele pa pištolco k bla tok velka k kakšenm kuli :). Zdj bi pa js rad da bi kdo od vas k se z tem kj ukvarja kaj priporoča, pa seveda ob tem še kak kompersorček da bo zadeva dobr delovala. Kakega velkega kompresorja res nebi mel, kr tko na kako gumo pa spet ne. Tko da prosim za kak uporabn nasvet 8)

Uporabniški avatar
CockroaC
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Uporabniški avatar
odprti clio
Poznavalec foruma

Napisal/-a odprti clio Ne jul 11, 2010 5:43 pm

Bom še malo obudil. Bi kdo bil (oz. za koliko bi kdo bil) pripravljen poslikat pokrov, kjer se gorivo tanka? Velik je cca 15X12 cm :D V mislih ima(m) nekega angelčka ali kaj podobnega. Mi je vseeno ali kdo napiše sem ali preko PS (kar verjetno večina perferira).

Uh še to, zaželjeno je v LJ oz. bližnji okolici.
Ne bi šv zdj peš u mesto, pa da mi plačaš taksi.

Prosim, pošljite mi informacije o avto dogodkih.
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov