Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Kraj: Maribor

Napisal/-a MGsax So nov 01, 2003 8:36 pm

uu pol pa bo zakon!!

komaj čakam da to vidim v živo.
SlikaSlika
če te zanima powerlifting ali strongman tekme klikni -
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Kraj: Koper

Napisal/-a _spirit_ So nov 01, 2003 8:37 pm

seat spet samo zate, pa tudi za ostale :P

Slika

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Napisal/-a _spirit_ So nov 01, 2003 8:39 pm

Viper123: kako pa imaš ti poštimano tvojo ibizo? Tudi na tuning mislim poleg stylinga. :wink:

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax So nov 01, 2003 8:40 pm

daj ti ko si maher daj mi narediš tisto za kar prosim v debati iščem hude felne str.2?
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

maky
Moderator foruma

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a maky So nov 01, 2003 8:54 pm

_spirit_ je napisal/-a:MGsax Na a3m so mi zagotovili, da bodo papirji v kratkem. Kit za ibizo je še čisto nov, zato ni še papirjev. Na a3mu pa so mi obljubili, da bodo do naslednjega leta 100%.

he he he...
vpraši DrSergioDJ kolko časa čaka že na papirje :wink: :wink: :wink:

samo tako za info...
tuv moreš pridobiti ko začneš prodajat...
a misliš da avto tud najprej prodajajo pol pa a test nardijo? :wink: :wink: :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Napisal/-a _spirit_ So nov 01, 2003 9:05 pm

Maky, imaš praw ja, čaki, vam kopiram maile:

Na vprašanje glede homologacije:

Homologacije teh zadev so v teku, saj je kit za vaš avto popolnoma nov, pri TÜV pa postopek traja približno 6 mesecev, da izdelajo certifikate. Do naslednje sezone bodo zadeve 100% urejene.

Pol sem pa vprašal če je bolje počakat:

Ni potrebno počakati z montažo do naslednje sezone. Omenil sem samo, da so homologacije še v postopku in vam jih še ne moremo izročiti sedaj pri nakupu. Seveda pa jih boste lahko prejeli naknadno.

Kot naslednja sezona je mišljeno leto 2004

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax So nov 01, 2003 9:07 pm

samo mi je glupo da naknadno delajo TUV kaj če jim pa zavrnejo??
upajmo na najboljše
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky So nov 01, 2003 9:11 pm

a to ti je iz a3m-a poslal????? fuckin' dumbass!!! kako boš pa ti registracijo naredil recimo januarja????
pismo je pa mojstrski odgovor...se vid da hoče stvar na tak ali drugačen način prodat...
jaz nebi vzel...nakoncu pa ne bojo dobli potrdil in boš imel dobesedno neuporabno robo!
SlikaSlika

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Napisal/-a _spirit_ So nov 01, 2003 9:11 pm

Temu se reče način do čimhitrejšega zaslužka... :?

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Napisal/-a _spirit_ So nov 01, 2003 9:13 pm

Maky, se popownoma strinjam. Itak pa dokler ne dobijo homologacije ne mislim vzet tega, tako da... don't worry :wink: Je pa res da lahko tako nekoga pošteno zaj.... :evil:

Uporabniški avatar
MGsax
Mojster foruma

Napisal/-a MGsax So nov 01, 2003 9:14 pm

full so glupi ej. tako kot pravi maky na tehničnem ti bodo težil ti pa brez papirjev!

nič ti ne pomaga roba brez papirjev- raje počakaj če že nisi kupil da bodo meli papirje in pol nabavi, če ne je lahko to vstran vržen denar!
SlikaSlika
Stran za najmočnejše

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Napisal/-a _spirit_ So nov 01, 2003 9:16 pm

Sej sem že napisal prej makyju, dokler ne bo papirjev, ne mislim kupit nič, don't worry :wink:

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So nov 01, 2003 10:35 pm

_spirit_ je napisal/-a:seat

Slika

Res lepo od tebe _spirit_ da se tkole trudis zame in za vse ostale.Dej povej kako ti to sploh uspeva.Dej povej a prides 8.11 v Celje na srecanje.Pa dej povej mi mogoce ce ves kje bi lahko prisel najceneje do teh litih felg.Vidim da si pri temnenju uporabil isti odtenek dej nared mi se sliko odspredaj (za ibizo mislim) t zatemnenimi stekli da se bo bolje vidlo kako bo avtozgledal od spredaj ker bo v avtu potem temnejse tko nobolj na hitro ce se ti da.Me prov zanima kako bo tozgledal od spredaj verjetno bo zgledal carsko kaj.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Kraj: Jesenice

Napisal/-a Viper123 So nov 01, 2003 11:02 pm

Še moja verzija :vc

Slika

Slastno! :mrgreen:

LP
Slika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat So nov 01, 2003 11:28 pm

VOOOOV Viper 123 vidim da si na zadnjosipo napisu SEAT TUNING CLUB ves da mije tale ideja zlo dobra res bi blo cool tako majhno diskretno nalepko ( logo cluba)nalimat na steklo. :D :D No a se se katermu od vaju mojstrov ljubi naredit se isto ibizo od spredaj z zatemnenimi stekli da bi se vidu ucinek folije kako bi avto zgledu od spredaj ker je potem avto bistveno temnejsi od znotraj.Aja pa tisti trak na vetrobranskem steklu bi rad mel temnega takega kot ga mam ze tdaj na avtu pa na tem traku napis SEAT(rumen napis kot avto)Slika

Pa veliko uspeha nopa dejta fanta kdo bo boljsi pol pa se enkrat mormo dobit na kaksnem :pivo
LP SEAT
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Napisal/-a Viper123 Ne nov 02, 2003 12:40 am

Slika

Slika

:mrgreen: :mrgreen:

Sedaj pa lahko noč :vc :har

LP
Slika

Uporabniški avatar
_spirit_
Novinec

Napisal/-a _spirit_ Ne nov 02, 2003 1:56 am

Seat: Očitno sem prepozen :cry: :wink: Sem ravnokar prišel domow. Ampak vidim ta ti je že viper123 izpolnil vse tvoje želje :wink: Pri njemu se vidi da ni ravno začetnik kot js... je že cel umetnik :D

Drugače pa kaj naj rečem, bravo viper, živela ibiza :D

Aja, pa še na ostala vprašanja ti morem odgovorit. Na srečanje žal ne bom mogu pridet. Izpit bom imel takoj v začetku naslednjega leta... tako da ne morem :cry: od takrat naprej pa kadarkoli :wink:

Glede felgn pa trenutno še ne vem, lahko se pa pozanimam. Če iščeš OZ-jeve, sem na netu najdu en cenik, sicer ne vem kolko je star, ampak tako bolj za informativno je. Je pa tudi par podjetij tukaj v kopru ki to robo prodajajo, tako da se lahko malo pozanimam :wink: No, tukaj je link: http://www.span-sp.si/cenik_alu_b.htm

maky
Moderator foruma

Napisal/-a maky Ne nov 02, 2003 9:52 am

tale španov je kr točen...
samo naj te malo opozorim da se je letos sezona že končala in da boš dobil (vidim na slikcah da je oz superlegera) samo če imajo še kakšno v zalogi...
drugače pa dobijo novo robo nekje februarja... :wink:
SlikaSlika

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Napisal/-a seat Ne nov 02, 2003 10:46 am

Ja tale "nas" Viper 123 je je kr umetnik postal morm pa rect da tut ti _spirit_ nisi od muh tut tvoja dela so umetnija.
Drgac pa me tale Viper 123 kr zna razjezit.Pol pa mi nardi ene dve umetnije pol pa spodaj napise LAHKO NOC Jst si pa naj potem lase pulim al kaj Da bos vedu Viper 123 jst sm ze 10000 mojga prasicka narobe obrnu pa nic vec ne pade ven :cry: :cry: :cry: :cry: Tko da bom mogu se nekaj noci prebedeti da bo v prasicku spet kej $$ Pol pa IBIZA get ready for styling+tuningSlika
TNX obema ki se trudita zame in za nas.
Nice work Viper 123Slika

Kaj pa menita o tejle feltniSlika

Uporabniški avatar
Viper123
Uporabnik

Napisal/-a Viper123 Ne nov 02, 2003 11:10 am

LOL :rofl :noro :vc :mrgreen:
Upam, da nisi zarad mene slabo spal :twisted: :lol:

Feltne so kulSlika 8)

LP :pivo
Slika
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten