crxdelsol je napisal/-a:En hakelček pač fleksneš dol pa je.
svetilnik je napisal/-a:Glede na to, da z življensko dobo žarnic NB Plus nisem zadovoljen, me zanima če ima kdo izkušnje z žarnico Narva Long Life? Seveda me zanima svetilnost. Priporočujete še kaj drugega kar sveti dobro in dolgo? Philips X Treme Vision odpadejo, saj so drage in imajo kratko življensko dobo.
MacTron je napisal/-a:_Boštjan_ je napisal/-a:tud mene to zanima pa baje se dobijo take ledice tudi za osvetlitev tablice.. a se kermu sanja kje?
seveda da obstajajo in tudi dobijo se... imenujejo se sufid (za notranjo luc, in tablice)
odvisna je od dolzine ter koliko ledic je v sami zarnici (2,3,4)
im nobody je napisal/-a:katere h7 žarnice svetijo res modro oziroma belo?
2kwik4ya je napisal/-a:Kolega ima od Philipsa neke, ki svetijo res modro, samo ne vem točno katere. Pomoje da ima Blue vision, nisem pa siguren. Sporočim jutri
Mercedes Sportcoupe je napisal/-a:Mogoče kdo ve ali so pri nas dovoljene sprednje žarnice ki majo barvno toploto 5000K in več???
shorty88 je napisal/-a:2kwik4ya je napisal/-a:Kolega ima od Philipsa neke, ki svetijo res modro, samo ne vem točno katere. Pomoje da ima Blue vision, nisem pa siguren. Sporočim jutri
A si zvedu kere so te žarnice???
lizard je napisal/-a:Mercedes Sportcoupe je napisal/-a:Mogoče kdo ve ali so pri nas dovoljene sprednje žarnice ki majo barvno toploto 5000K in več???
Če imajo oznako E so dovoljene. Za kateri model žarnice pa gre? Tako Osram kot Philips iamta v prodaji xenon žarnice, ki so bolj modrikaste od navadnih xenon žanice - sicer svetijo malce slabše kot tiste s cca. 4300 K.shorty88 je napisal/-a:2kwik4ya je napisal/-a:Kolega ima od Philipsa neke, ki svetijo res modro, samo ne vem točno katere. Pomoje da ima Blue vision, nisem pa siguren. Sporočim jutri
A si zvedu kere so te žarnice???
Imaš Philips BlueVision (dovoljene), in potem imaš še Philips CrystalVision Ultra - kolko vem te nimajo oznake E (malo pogooglaj saj ni težko), vidiš pa z njimi itak nič, ker je filter že tako moder, da na račun bele svetlobe pač ne vidiš skoraj nič, predvsem na črnem asfaltu, da o dežju sploh ne pišemo.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost