To sprašujem, ker mi vsak pove drugače.

Ceed je napisal/-a:Mene zanima ena stvar. Na cee'du bi zamenjal originalna platišča. Zamenjal bi enake dimenzije, kot so zdaj gor. Ali mi v tem primeru velja že Kijina tovarniška homologacija, ali moram posebej homolograti platišča, ker niso originalna, tudi, če so enakih dimenzij.
To sprašujem, ker mi vsak pove drugače.
c.o.b. je napisal/-a:po zakonu:
če se nova feltna ali guma v kerikol meri razlikuje od tiste vpisane v kartončku ( torej ali ET ali širina feltne ali širina gume ali višina gume itd. ) moraš homologirat... obakrat ko sm gume homologiru so men dosledno vpisal vse omenjene dimenzije na LPP ( mogoče je kje drugje drgač ampak neb smel bit, ker kje je bistvo predpisa če potem vsak k ma dovoljenje za opravljanje homologacije dela po svoje, ampak pustmo to..)
če maš pa homologirano feltno z ET28, pa bi rad dal z ET29, pa vse druge mere ostanejo enake, potem sam premisl kok mislš da ti bojo težil glede tega...
baroax je napisal/-a:Mene zanima če lahko homologiram izpušni lonec, da ne bi bil montiran na avtu, se pravi, grem z drugim avtom na homolog. in izpušni lonc v prtljažniku. Homologiram samo z dokumenti od avta na katerem bo kasneje montiran.
Hvala za odgovor!
lp Baro.
bam88 je napisal/-a:Mark_007 najbol vazna zadeva pri feltnah je da se serijska stevilka ujema z tuv certifikatom (poleg seveda dimenzij). Ce bi mel druzga proizvajalca se pomojem lihk nebi tolk utaknil v to. Zdj ce mas ti tuv od borbet feltn z identicnimi dimenzijami feltne pa imas od drugega proizvajlca nebos naredil homologacije ker se ti serijske stevilke feltn ne ujemajo z tuv certifikatom.
bobi11 je napisal/-a:danes me je ustavil policaj in me opomnil da nimam homologiranega nastavka- namreč ta je privarjen. zanima me kako se sploh homologira nastavek, ker ta nima popirjev, ter ali obstaja sploh kakšen nastavek s papirji?
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 8 gostov