opelas3 je napisal/-a:povem ti iz prve

in drzi 100% ta vectra ki jo imas ti je prvi model in ima se na stiri luknje platisca mi smo imeli tudi tako vectro sam je bila 98. in so bile original 185/70 r14 to dimenzijo 195/60 r15 so imele vectra od letnika 99 vectra b plus (restayling) in so na 5 lukenj platisca

use ostalo je predelava in lari fari..moja ima original 195/60 r15 , 205/60 r15 in 205/55 r16 samo vectra sport ima 17col original gre se pa za modele od 2001 naprej ki so bile tovarnisko predelane od irmscher

ce mi kdo dokaze nasprotno se obesim za j***a

Prvič:Pogovarjal se s prvo lastnico, ki je rekla, da ni nič menjala na avtu. Kupila dodatna Opel-ova lita platišča za zimske gume, ki mi jih je tudi dala zraven ob nakupu avta.Tako imam osem (8) litih platišč omenejanih dimenzij.
Drugič:Rezervno kolo je enakih mer kot tista, ki so v uporabi in še neuporabljeno.
Tretjič:V servisni knjižici sta omenjeni obe dimenziji pnevmatik.Se pravi, če je servisna knjižica izdana leta 1996 in sta v njej omenjeni obe dimenzijio, pomani da so že na začetku na določene modale dali večje pnevmatike.
Četrtič:se pa strinajm s tabo. Tudi sam sem opazil Vectre z 14 colami.So bile pa "navadni" model.
LP