Black_Racer® je napisal/-a:Mark_007 je napisal/-a:Imam vprašanje glede homologacije,.. homologiral sem alu platišča ter pnevmatike,.. pa me sedaj zanima katere dimenzije pnevmatik mi morjo vpisat,.. nekje so mi povedali, da mi morajo vpisat moje+ vse ostale dimenzije pnevmatik katere TUV certifikat podpira za moj tip avtomobila ne glede s katerimi pnevmatikami sem prišel,.. ali to drži?
Js sem že homologiral najmanj 6 feln pri LPP ampak vedno so mi vpisali samo tiste pnevmatike ki sem jih imel montirane na platiščih čeprav sem še imel po 2 ali tudi celo 3 dimenzije še na TUV tako da ne vem ali je to njihova goljufija ali vedno tako delajo
Sidj je napisal/-a:Zdravo, jaz imam en problem z homologacijo strešnega spojlerja. Namreč imam tuv papirje ampak na Avtokrka komplicirajo ker nimam neke kode na spojlerju da bi se ujemalo z tuv papirji. Zanima pa me če je v Mariboru kje za homologirat kjer ne komlicirajo ali pa če se da dobit kje ta nalepka ali pa če kdo dela homologacijo brez papirjev?
Doche je napisal/-a:Imaš v Mariboru potem še RTI, ki je drag in se ti za to ceno splača celo peljat v LJ na LPP.. potem je pa "blizu" še Miklavc (prej v Mozirju, zdaj Velenje če se ne motim)
odprti clio je napisal/-a:Ja lej, če bo številka na spojlerju klapala z napisanim v papirjih, ti ne bo nihče kompliciral. Meni je na avto krki odobril vpis dodatne dimenzije s tem, da je samo pogledal platišče v prtljažniku. Daleč od bilokakih komplikacij.
Sidj je napisal/-a:odprti clio je napisal/-a:Ja lej, če bo številka na spojlerju klapala z napisanim v papirjih, ti ne bo nihče kompliciral. Meni je na avto krki odobril vpis dodatne dimenzije s tem, da je samo pogledal platišče v prtljažniku. Daleč od bilokakih komplikacij.
Ja problem je ker ni številke na spojlerju.
AndrejD je napisal/-a:Sidj je napisal/-a:odprti clio je napisal/-a:Ja lej, če bo številka na spojlerju klapala z napisanim v papirjih, ti ne bo nihče kompliciral. Meni je na avto krki odobril vpis dodatne dimenzije s tem, da je samo pogledal platišče v prtljažniku. Daleč od bilokakih komplikacij.
Ja problem je ker ni številke na spojlerju.
Kupiš takšnega, ki ima ustrezne papirje ?
Doche je napisal/-a:Pa si ti spojler kupil v kakšni trgovini ali kako? Da niso kar eni papirji zraven..
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 6 gostov