vuli je napisal/-a:NoXy je napisal/-a:vili: jaz sem naročile tele:
http://www.ebay.com/itm/271042103543?ss ... 1439.l2649
samo jih še čakam, tako da ti ne morem povadat kake so. Lahko jih daš za tablico ali v kabino, za pozicijske se pa baje ne sme, sploh pa modrih.
Modrih ne smeš imeti za osvetlitev tablice. Veljajo samo bele.
A tudi za tablice ne smeš met modrih? Bom moral nazaj ven pobrat in dat une navadne noter.
Drgač sem jih zamenjal pa v kabini in v prtljažnem prostoru. Ne morem pa verjet kako tele navadne T10 W5W žarnice pečejo in se hitro segrejejo.
arijan je napisal/-a:207sport je napisal/-a:hej,
K se je že komu zgodilo da mu kr "raznese" žarnico v luči? pa, če kdo ve zakaj?
Men se je to že dvakrat zgodilo pa sploh ne vem zakaj? gre pa za omenjene žarnice spodaj na sliki!
Pa ti to naredi tudi z navadno žarnico?
Lahko da pride do malo večje napetosti in je kvaliteta teh žarnic slaba, pa jo raznese.
Nehaj kupovat te žarnice
NoXy je napisal/-a:Najabrž ti jih je razneslo ker si imel 85W. Običjajne pa so 55W, vsaj predvidevam tako.
NoXy je napisal/-a:Zakaj imajo nekatere žarnice nekakšno kapico na koncu žarnice?
Ker ponavadi HB3 žarnice nimajo tega. H7 pa vecina ma to kapico na koncu
Edit: Zgleda da ne gledajo najbolj na ebayu kakšne slike dajejo pod opis. Ugotovil sem, da so takšne žarnice s kapico HB4 žarnice.
Sjee je napisal/-a:Jaz pa kupujem žarnice za mojo fabio mk2, ki ima H7(isto žarnico) za kratke in dolge. Ker ima lečo, mi trenutne navadne Osram H7 v temi svetijo občutno preslabo. Dolge pa so še za silo no..
Zato iščem nekaj kar se pozna na svetilnosti, predvsem pri kratkih, in pa seveda tudi pri dolgih lučeh. Fajn bi bilo tudi če je bolj bela kot rumena svetloba in da garantirano zdrži več kot pol leta.
Avto ugačam in prižigam z ugasnjenimi lučmi, tako da na to pazim. Nebi pa dau rad ravno 35eur za Philips x-treme vision, čeprav so baje super. Mi je vseeno malo preveč.
Recimo da max. okrog 20eur za par.
Gledam sem precej Osramove NB+ in pa Cool Blue HYPER ali pa INTENSE.
Če je slučajno kdo uporabljal, bi prosil še za mnenje, ali se splača ob boljši žarnici za lepšo in bolj belo svetlobo menjati tudi pozicijske?
In pa še se seveda katere žarnice priporočate, tisti ki imate veliko izkušenj z menjavo in uporabo le-teh.
Najlepša hvala.
lp, Sje
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov