Denii je napisal/-a:A ma že kdo skenirane števce za WV transporterja ?
Dariooo je napisal/-a:ej folk meni neki zanima....sm si lih zdaj prinesu stevec domow da ga bom razstavu, skeniral in si naredil tiste ploscice.........
v glavnem...js to skeniram si uredim kot zelim......samo me zanima...kaj to plosco naredim iz cega??..papirja, prozorne folje podobna, kot je za grafoskop....ali iz cega?...ki mene me zelo skrbi kako bo to ponoci osvetljeno, ce dam js to iz papira...........al bilo iz cega ze naredim...
hvala za informacije...
Rhuantavan je napisal/-a:Glih danes sem končal moj števc za hrošča in sicer sem ga naredu v porsche 356 stilu... sem zadovoljen
V glavnem priporočam dober (photo) ink-jet tiskalnik (al pa barvni laserski, hehe), glossy photo papir in zelo oster modelarski nožek ali skalpel. Originalno ozadje sem poskeniral na 300 dpi !, kar je zelo pomembno, če hočete kvalitetno natisniti končni izdelek in imeti 1:1 mere na tiskalniku. nato sem stvar predelal v Photoshopu in natisnil na photo papir. Ozadje sem dobro posušil, natančno izrezal (pazi na prstne odtise!) in stvar zmontiral skupaj.
Bi prlepil slikce, ampak nimam trenutno digitalce pri sebi. Pa drugič.
Result? Zakon
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 3 gostov