hehe,, ja mashina je 2.0 barva je pa druga zato.. ker kokr velika vecina ze ve, sem lansk let podvozje snela k je letu s ceste.. pa je blo ubistvu vse od odbijacov do blatnikov do vrat za barvat da je blo usklajen.. da sem pac rekla.. dejmo pol se streho pa gepek pa kr barvo zamenjala :] in ta me je prsla cenej k una original kovinska pezhojeva. barva je pac barva,.. a je roza al je rumena al pa temno modra :] se vedn je sam barva :) enim je usec taksna enim drugacna.
stoji na parkiplacu k ni vse homologiran.. pa registrirat ga morm ta teden.. tko da se pac ne furam newem kok okol (cakam na a3m da mi dajo papirje kar je blo pr mnjemu kuplen.. ) :> morm pa se spredne lampe popedenat.. ker mi je modul crknu. pol bo pa pocas ze.
ce je pa angleska al pa bosanska al pa uzbekistanska predelava.. me cist nc ne briga. jst delam kar je men usec, ne kar je drugim. nam bejbam je avto roza barve neki posebnga. neki o cemer loh (vecinoma) sam sanjamo :) jst sm si sanje uresnicla. in sm z njemu 100x bl zadovolna k vsi k sam neki nergate skoz :) tipi tega pac ne boste razumel nikol :) jst tud ne robantim cez ogromne ladjo ala mece in audiji 100tke pa bemfli stari k zemla temno plave barve al pa srebrne. pac. eni eno eni drugo :) respect pa to ;) itak pa.. vsakic znova to odkrivamo, da je vsakmu neki druzga vsec :] tired of it.
don't make war, make peace
don't just tune your car, style it!
word grl Fin avto maš.....več takšnih punčk rabmo A ne b blo dolgčas če bi mel vsi enak okus, pol bi vsi hotl met iste avtomobile, kam pa pridemo....poleg tega da je pinky avtov res mal....še bel muf na volan joke
lep pozdrav mrwy....lepo si zrihtala ...že napisu....kako je z lamboti zdej...a si kej porihtala tiste nevšečnosti....uroš mi ni nč omenu kdaj prideš kej okrog....
modridirkac : neki sem mela se menjalnik za postimat, pa luci morm se porihtat. en modul ne dela. pol bom pa koj poklicala urosa :) mam registracijo zdele.. bo su spet en kp enga dnarja. sux to! pocas pa z obcutkom. polet pa sam morje, soncek pa strehca dol :> komi cakam! :)
ta avto je biu men tko ušeč k je biu še modre barve... zj teli odbijači se mi pa zdijo preveč 2f2f style... sicr 100 ljudi 200 ritnic ampk ok... mrwy če je teb ušeč se ne pust nobenmu.