Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Uporabniški avatar
BoneS
Poznavalec foruma

Kraj: Moćvara

Napisal/-a BoneS Ne avg 14, 2005 4:24 pm

za citroene pa renaulte je itq najmanj robe na trgu..kar pa dobis, je pa krs..

voltage-sm meu iste probleme z lexuskam, so mi 3x spustile vodo, po pa model rece, da jih je treba zasilikonirat!!! HALOO, nism vedu, da je treba nove stvari sam popravlat..papirje za homologacijo so mi dal, na navadn oranzn listek, caku najn pa 6mescev
Slika

Uporabniški avatar
cc 206
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a cc 206 Ne avg 14, 2005 6:33 pm

Zakaj pa pol hodite v A3M kupovat,
če ze naprej vsi veste kako in kaj :?: :?: :?:

Nazaj k temi ;)

Uporabniški avatar
SELJO
Novinec

Kraj: SK LOKA

Napisal/-a SELJO Ne avg 14, 2005 6:58 pm

a ves zakaj sem jaz sel zato da sme se nasmejal ko pes ko mi je zacel o montazah filtra.

Uporabniški avatar
Tilen
Moderator foruma

Kraj: Celje

Napisal/-a Tilen Ne avg 14, 2005 7:10 pm

Meni osebno se ne dopade kej preveč, mogoče že zato ker pričakuješ res top zadevco, glede na to da prihaja projekt od največjega slo uvoznika styling/tuning opreme. :?
Slika

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Ne avg 14, 2005 7:45 pm

ma men je ta honda huda :D
drugač je men ta honda lepa zdej barva pa črne luči spredi zadi ful sedejo...
mogoče bi blo bolš da je nameset alu vinga kaka poliesterska scena ko je ful lepših kokr pa sam to "krilo" ampak ok....
feltne so hude tut pašejo lepo gor... hudo je znižana zdej nevem kako havbo bojo nardil itd...
no sej...
sam kaj se performancev tiče seprav kokr sm vidu ma intercooler torej turbinca :twisted: no to je kul sam če bo sam to :x pa mal več nevem v notranjosti vozila bi moral narest ne pa sam armatura... komplet....

kar pa mislm da se nau zgodil... sej noben nebo zapravu 2 kratno vrednost avta ( recimo novega oz. povprečnega avta), kar je dejstvo ;)

sam pustmo se presenet't da vidmo končni rezultat...

lepo bi blo tut da se slikce objavjo s strani A3M-a ker konc koncev delajo to za nas ne pa zase ;)

LP dj E.M.

Uporabniški avatar
neyc
Novinec

Kraj: Mb

Napisal/-a neyc Ne avg 14, 2005 10:31 pm

BoneS je napisal/-a:za citroene pa renaulte je itq najmanj robe na trgu..kar pa dobis, je pa krs..

ja se za saxote pa xsare se dobi puno kaj češ, za zx-a pa kot da ni obstajal,.. bo treba vts-ko nabavt, če bomo hteli kaj stylat :hehe
Slika

modriDIRKAC
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a modriDIRKAC Ne avg 14, 2005 11:15 pm

fantje čist na napačen način ste se lotil tole ocenjevat...vsi samo tupite kako je avto hud oz grd noben pa očitno ni dojel bistva kaj pri tem projektu, ki je sicer odlično zamišljen, ne klapa ??????????

ne glede na to kako bo narjen estetsko al ne je zadeva že v osnovi falena...prvič prestar model avta ( znamka ni važna)...sedan??? družinski avto...poleg tega je pa za show car premalo robusten body kit...razen če se dela naslednik kalosa....nočem nobenmu metat kolen pod noge samo vem kaki avti pritegnejo pozornost...in kakšni so trenutno styling trendi....očitno so postali u zadnjem času popularni wide body kiti....sta pa dve vrsti kako nardit vtis...tako da se pri avtu vsak ustavi k pač hoče vidt kaj rata če maš velik keša pa nč okusa in se potem delajo norca z njega (tu se je začelo že samo pri slikah)...al se pa ustavjo pa jim dobesedno čeljust na tla pade ker je avto pač že na prvi pogled tok extremen da enostavn pozabš da si ga hotu kritizirat...in pač rečš samo svaka čast...

aja pa še tole za primerjavo

v tem rangu kot je ta honda bi po obliki in letniku lahko uvrstil naslednje avte...

- opel astra limuzina (3 modele nazaj)
- ford escord (predzadn model predn so jih nehal delat)
- seat cordoba (2 modela nazaj)
- citroen zx
- peugeot 306 limuzina (predzadn model predn so jih nehal delat)
- renault 19
- VW vento (golf 3 z ritjo)
- BMW 3 (e36)
- audi 80

pa še kak bi se najdu
no pa nej kdo reče da so to še aktualni modeli za pedenat

lp...veliko uspeha....
IMA SE...MOŽE SE...

Uporabniški avatar
jakaracman
Uporabnik

Napisal/-a jakaracman Ne avg 14, 2005 11:41 pm

voltage je napisal/-a:od kje pa garancija? kje men dokaz da sm jest to tm kupu? če sm reku da sm dobu zadevo u polivinilu. uglavnem obup.press

Pa kaj hudiča potem kupiš tako robo???
Ali z papirjem z garncijo, TUV in vsem ostalim al pa jič pa ne bo teh težav.
Saj ni čudno, da se take stavrti dogajajo (pa ne samo v avtmobilskih štacunah), če se pa ljudje pustijo nate.gnit ...
Slika

Uporabniški avatar
swifty
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a swifty Ne avg 14, 2005 11:53 pm

modriDIRKAC je napisal/-a:fantje čist na napačen način ste se lotil tole ocenjevat...vsi samo tupite kako je avto hud oz grd noben pa očitno ni dojel bistva kaj pri tem projektu, ki je sicer odlično zamišljen, ne klapa ??????????

ne glede na to kako bo narjen estetsko al ne je zadeva že v osnovi falena...prvič prestar model avta ( znamka ni važna)...sedan??? družinski avto...poleg tega je pa za show car premalo robusten body kit...razen če se dela naslednik kalosa....nočem nobenmu metat POLEN pod noge samo vem kaki avti pritegnejo pozornost...in kakšni so trenutno styling trendi....očitno so postali u zadnjem času popularni wide body kiti....sta pa dve vrsti kako nardit vtis...tako da se pri avtu vsak ustavi k pač hoče vidt kaj rata če maš velik keša pa nč okusa in se potem delajo norca z njega (tu se je začelo že samo pri slikah)...al se pa ustavjo pa jim dobesedno čeljust na tla pade ker je avto pač že na prvi pogled tok extremen da enostavn pozabš da si ga hotu kritizirat...in pač rečš samo svaka čast...

aja pa še tole za primerjavo

v tem rangu kot je ta honda bi po obliki in letniku lahko uvrstil naslednje avte...

- opel astra limuzina (3 modele nazaj)
- ford escord (predzadn model predn so jih nehal delat)
- seat cordoba (2 modela nazaj)
- citroen zx
- peugeot 306 limuzina (predzadn model predn so jih nehal delat)
- renault 19
- VW vento (golf 3 z ritjo)
- BMW 3 (e36)
- audi 80

pa še kak bi se najdu
no pa nej kdo reče da so to še aktualni modeli za pedenat

lp...veliko uspeha....

Lih to je fora,kaj se da narest iz stare kripe :idea:

Vrjamem pa da ma A3M tok denarja da bi komot lahko začel rihtat kak novejši avto,ki je že v osnovi hud.

Hondo pa rihtajo ker se jo da lepo porihtat in to je dejstvo ;)
http://lasagnarecipes.org.uk

CAB DRIVER
Novinec

Kraj: CELJE

Napisal/-a CAB DRIVER Po avg 15, 2005 12:18 am

modriDIRKAC je napisal/-a:....sta pa dve vrsti kako nardit vtis...tako da se pri avtu vsak ustavi k pač hoče vidt kaj rata če maš velik keša pa nč okusa in se potem delajo norca z njega (tu se je začelo že samo pri slikah)...al se pa ustavjo pa jim dobesedno čeljust na tla pade ker je avto pač že na prvi pogled tok extremen da enostavn pozabš da si ga hotu kritizirat...in pač rečš samo svaka čast...

Sorry modriDIRKAČ, ampak obstaja še ena možnost kako pritegnit pozornost. 90-60-90, get my point.
Mislm da se boš prej obrnu za razklopotano kišto v kateri sedi 90-60-90, kot pa v kup plastike v kateri sedi briljantina wanna be gay.
Pa vsi zganjate foušijo pa govorite da je prestar pa da ni dobr za styling, ko pa se vam pokaže slika kakšnega Mustanga Shelby GT 500 z krom felgami pol pa vsi na WC letite da en rokomet odigrate.
Starost in oblika nista pomembna. V SLO je pomembno tisto kar ima sosed je zanič, to kar imam jaz je pa najboljše.
Aja pa še nekaj. A3M je čisto solidna firma. Ko robo naročiš ti rečejo 14 dni, ker je po 14 dneh ni, ti enostavno pozabiš da si jo naročil, pol po kakmu mescu si pa ful presenečen k te pokličejo da so dobil tist kar si naročil. A ni to lepo od njih, da presenetijo stranko, ki je itak že pozabla kaj je naročila.

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Po avg 15, 2005 12:28 am

Sorry modriDIRKAČ, ampak obstaja še ena možnost kako pritegnit pozornost. 90-60-90, get my point.
Mislm da se boš prej obrnu za razklopotano kišto v kateri sedi 90-60-90, kot pa v kup plastike v kateri sedi briljantina wanna be gay.
Pa vsi zganjate foušijo pa govorite da je prestar pa da ni dobr za styling, ko pa se vam pokaže slika kakšnega Mustanga Shelby GT 500 z krom felgami pol pa vsi na WC letite da en rokomet odigrate.
Starost in oblika nista pomembna. V SLO je pomembno tisto kar ima sosed je zanič, to kar imam jaz je pa najboljše.
Aja pa še nekaj. A3M je čisto solidna firma. Ko robo naročiš ti rečejo 14 dni, ker je po 14 dneh ni, ti enostavno pozabiš da si jo naročil, pol po kakmu mescu si pa ful presenečen k te pokličejo da so dobil tist kar si naročil. A ni to lepo od njih, da presenetijo stranko, ki je itak že pozabla kaj je naročila.[/quote]

:bow :bow :bow :pop:
se strinjam s tvojo izjavo CAB DRIVER.....

Uporabniški avatar
Evropejec
Nov uporabnik

Kraj: Štajerska

Napisal/-a Evropejec Po avg 15, 2005 12:31 am

felge so OK pa spuščen je tud pošten drugo je pa sama krama... vržen dnar proč... taki avti majo nazadnje slabšo ceno pri prodaji kot originalni...

Uporabniški avatar
swifty
Stalni uporabnik

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a swifty Po avg 15, 2005 12:42 am

Evropejec je napisal/-a:felge so OK pa spuščen je tud pošten drugo je pa sama krama... vržen dnar proč... taki avti majo nazadnje slabšo ceno pri prodaji kot originalni...

ja res so ga preveč vrgli :lol: :lol: :roll:
http://lasagnarecipes.org.uk

Uporabniški avatar
cc 206
Novinec

Kraj: Ptuj

Napisal/-a cc 206 Po avg 15, 2005 7:10 am

CAB DRIVER je napisal/-a:Aja pa še nekaj. A3M je čisto solidna firma. Ko robo naročiš ti rečejo 14 dni, ker je po 14 dneh ni, ti enostavno pozabiš da si jo naročil, pol po kakmu mescu si pa ful presenečen k te pokličejo da so dobil tist kar si naročil. A ni to lepo od njih, da presenetijo stranko, ki je itak že pozabla kaj je naročila.

Kot prvo je ze rok dobave 14 dni prevec,
ker če robo naročiš v tujini je rok dobave
3-5 dni od dneva naročila

kot drugo seveda te pokliče, ker mu je tvoj
naročen material samo strošek na skladišču

glede faušije ne bom nič reko, ker očitno če kdo kaj
skritizira pol je že fauš, najbolše je da smo vsi tiho
pa vse eno je če ti je všeč al ne.

s_mande
Stalni uporabnik

Kraj: Koroska

Napisal/-a s_mande Po avg 15, 2005 7:35 am

Dobro jutro!

Kaj sem se nasmejal ob prebiranju nekaterih postov,naslov teme je HONDA A3M,pogledam slikice in iz posta v post tema izgublja svoj pomen. :!: Kdor pac ima slabe izkusnje z A3M-om pac naj ne hodi nabavljati tja in naj gre kam drugam,vas pa nekatere cisto zastopim saj je A3M pac generalni uvoznik za SLO in tudi najbolje zalozen kar se tice teh stvari tukaj pri nas v SLO in se skoraj da ne da dobiti kje drugje.
Jaz recimo imam slabe izkusnje z enem od mehanikov tukaj pri nas in pac enostavno ne grem vec k njemu,kratko in jedrnato!Pac ne vec hoditi v A3M!!!Do mene karkoli sem rabil bili prijazni in postrezljivi,vam pa povem da se mal cez mejo dobi marskikaj vec in ceneje! ;)

No gremo k Hondi>>>
Mene osebno ne sploh impresionirajo avti iz poliestra,alu wingi...rad pa vidim spuscen avto,velika platisca,mogoce zatemnjena okna,kaksen lep izpuh in se pocasi tukaj ze zadevica konca.Pa slucajno ne kaksnih nalepk(tatujev)...

To je samo moje skromno mnenje...drugace mi je honda lepa,pa ti motoriji ESI 130PS in VTI 160PS orejo avsfalt...

Toliko od mene,ne mislim kaj slabega in nebom se s kom prepiral,sam mi je malo za malo koliko imate za paovedati za to HONDO,pac tudi zato kejr je last A3m ce bi jo pa imel kdo od uporabnikov foruma bi pa bila oh in sploh in bi nekateri pametoval kaj bi se se dalo naredit,a ne.Samo za razmislek:
Tisti C. KALOS crne barve z SHOW-ov pa jaz tistega avtomobila nebi imel za v crnice,na na da kaj v tistem avtu,kvecjemu bi bilo kaj za stran vzeti,pa je ce se ne motim zmagal vSG-ju ceprav mi je bil od Darkdoga Clio veliko lepsi pa se znamka je bolja...MALA SALA ker pac imam sam RENAULTA!!! :P Bilo je se veliko hudih avtov potem pa zmaga KALOS!!! :?:

LP

modriDIRKAC
Novinec

Kraj: Kranj

Napisal/-a modriDIRKAC Po avg 15, 2005 10:49 am

damjan je napisal/-a:Sorry modriDIRKAČ, ampak obstaja še ena možnost kako pritegnit pozornost. 90-60-90, get my point.

mogoče me nis čist dobr razumu kaj sem hotu povedat s POZORNOSTJO...
mislil sem avto sam po sebi brez voznika...pa da pritegne pozornost s strani potencialnih naslednjih kupcev dodatne opreme ne pa naključnih mimoidočih....
res je da se da staro kripo hudo poštimat...verjetno je mnogim ta model honde zelo všeč....mogoče je komu tudi npr. golf 1 kul, ampak to so izjeme... ampak fora je v tem da je teh avtov zelo malo...zato mislim da glede na to, da segre za reklamni avto, katerega namen je da se folku pokaže kaj se da nardit iz serijskega avta in tako pritegniti tiste ki se še odločajo za to da bi se spustili v predelavo; bi moral biti avto definitivno novejše izdelave tak ki je trenutno aktualen za rihtat, po možnosti pa da je še vedno v prodaji, kar pomeni da bo še nekaj časa aktualen....
druga stvar je če nekdo štima avto kot fizična oseba in ga ima za svoje veselje...to je pač njegova stvar...njegov okus, itd..

poleg tega pa ne razumem kaj mate tok za pluvat čez a3m...jaz sem mel zmeri čist v redu izkušnje z njimi...pa ne se prtožvat čez njihovo robo....glede na to kolk kej stane je tud kdaj možnost da kej nav štimal...sej obstajajo še druge štacune v tujini pa katalogi pa tko...sam ne jokat če niste prpravlen dat mal več keša...

lp
IMA SE...MOŽE SE...

crazi
Stalni uporabnik

Kraj: Konjice

Napisal/-a crazi Po avg 15, 2005 11:20 am

Končni izdelek bo pomoje kr hud! Pa še barva je dobra!! :twisted:
Slika
PUNTO GT 1.4 132KM

Uporabniški avatar
damjan
Poznavalec foruma

Kraj: črnomelj

Napisal/-a damjan Po avg 15, 2005 12:25 pm

MODRI DIRKAČ
nisva se razumela.........hočem povedat da sm se komplet strinjal s tvojo izjavo.

Uporabniški avatar
dj_em
Poznavalec foruma

Kraj: Zemlja --> Evropa --> pr mami doma :D

Napisal/-a dj_em Po avg 15, 2005 12:38 pm

ma jest nevem kaj vsi bi radi vidl neki spedenane nove avte.....ž

kok folka v sloveniji pa ma avto mlajšega od 3 let ( za moje pojme še aktualno)....

halo tuki se gleda oz. point tega projekta ni sfalen sej tko al tko je naveč avtomobilov v Sloveniji ki so stari 5 in več let.. tko da men se ne zdi glih prov narobe da so zbral hondo....

LP

Uporabniški avatar
HeP][MeN
Poznavalec foruma

Kraj: Trbovlje

Napisal/-a HeP][MeN Po avg 15, 2005 12:53 pm

itak da so zbral to hondo, sj majo vec kot polovico stvari v stacuni za to hondo... :lol:
[i]Weeeeeeee![/i]
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost