Spojlerji, pragovi, maske, neon, barvanje, nalepke, platišča, temnenje stekel, ...

Stekla mi je zatemnil:

FoliaTec Dejan Lešnik s.p.
155
25%
Kompare k.d.
68
11%
LLumark, Igor Koren s.p.
105
17%
Farmel
12
2%
Sam svoj mojster
46
7%
Drugje
228
37%

Skupaj glasov : 614

jager
Nov uporabnik

Napisal/-a jager So avg 12, 2006 1:57 am

A mogoče kdo ve kok stane pr kompare cena temnenja za cliota pr temu iz trebnjega je 35+7 kosov,homo(lpp)
lp
Oglej si našo stran www.dobratrgovina.net

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Napisal/-a seat So avg 12, 2006 3:08 pm

No govoru sem z Dr.Glass-om in kolker mi je on reku da se pri njem šipe ne vzamejo več ven.
Mal me skrbi recimo to,da bi se mi kasneje folija odlepila ali pa,da bi se kje videli kaki beli robovi.
Pri Ibizi mi je Kompare recimo vzel šipe ven.
Tko malo mi je že bolj všeč,če se vrata ne razdirajo,ker kaj kmalu poči kak čep.
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
JonyBravo
Nov uporabnik

Napisal/-a JonyBravo Po sep 18, 2006 5:42 pm

No fantje in punce...

Jaz sem temnil svojega Puntota pri Dr. Glassu (Krtina blizu Domžal) in je model res dobr naredu - lohk se vse zmenš in ima zelo fer odnos. Celotno temnenje (10% in 55%) mi je računal 26.000. Tako, da je to mislim, da trenutno najboljša ponudba. Naredu je pa v nulo.

Garancija je 6 let in ima tudi vse potrebne papirje za homologacijo.

Tko, da definitivno priporočam....

Pa lepo temnenje še naprej :)

LP
No pain no gain!!!!
Slika

vanda20
Nov uporabnik

Napisal/-a vanda20 Ne okt 08, 2006 9:12 am

jaz sem tud temnila p 206 pr dr.glassu in sem zelo zadovoljna,recimo men je vzel za 206 28000 sit k sem pa klicala še druge k temnijo stekla so pa res pravi oderuhi,recimo kompare mi je reku 46000,ker oderuh al pa aw design mi je reku 42000m,pol sem pa pa mal spreševala in se prišla na koncu do tega da je delal dr.glass pr komparetu,recimo še bolj me je presenetilo da imajo vsi trije isti materijal pa take različne cene,našla sem ga pa na netu na,www.temnenejstekel.net

macek9
Novinec

Kraj: metlika

Napisal/-a macek9 Ne okt 08, 2006 9:47 am

JonyBravo je napisal/-a:No fantje in punce...

Jaz sem temnil svojega Puntota pri Dr. Glassu (Krtina blizu Domžal) in je model res dobr naredu - lohk se vse zmenš in ima zelo fer odnos. Celotno temnenje (10% in 55%) mi je računal 26.000. Tako, da je to mislim, da trenutno najboljša ponudba. Naredu je pa v nulo.

LP

ja a bi lahko slike vidli vaših avtov oziroma kako so vam nardili?
MOŠKI KI ZANIMAJO GA JOŠKI!!

Uporabniški avatar
FRANCIVW
Stalni uporabnik

Kraj: KAMNIK

Napisal/-a FRANCIVW Ne okt 08, 2006 8:16 pm

JonyBravo je napisal/-a:No fantje in punce...

LP
Se podpišem pod toole 8) Men je temnil Polota in računal 26k.
Slika

vanda20
Nov uporabnik

Napisal/-a vanda20 Po okt 09, 2006 9:05 pm

mislim da maš dovolj slik na njihovi internetni strani,www.temnenjestekel.net,tam boš dobil odgovor za slike,ali pa poklič človeka sej je fuul uredu

Uporabniški avatar
minimi
Novinec

Napisal/-a minimi So nov 11, 2006 6:15 pm

evo ene slikce. temniu je dr glass včerajsame + stvari o njem. za karavana 35k vzeu mi je pa 32k ker mu u sredo prpelam še passata
bolje mrtav umoran nego mrtav hladan

sasosa
Nov uporabnik

Napisal/-a sasosa So nov 11, 2006 9:03 pm

*Miha* je napisal/-a:Pozdrav!

A mogoče ve za kakšnega majstra v okolici Novega mesta oz. kje na dolenjskem?
Pa če ma že kdo kakšne izkušnje k katerim od njih!

Koliko časa pa je trajalo temnenje pr Foliatec-u?
Kolk ste pa dal kej dnarja pr njemu?

V NM dela to Farmel, sam sem pa dal temnit v Trebnje(Perimund), ker bi bilo pri Farmelu treba predolgo čakat cca 14dni(to je bilo v avgustu). Sem pa s Perimundom zelo zadovoljen, zelo dobro narejeno.

Uporabniški avatar
minimi
Novinec

Napisal/-a minimi Če nov 16, 2006 9:27 am

seat je napisal/-a:No govoru sem z Dr.Glass-om in kolker mi je on reku da se pri njem šipe ne vzamejo več ven.
Mal me skrbi recimo to,da bi se mi kasneje folija odlepila ali pa,da bi se kje videli kaki beli robovi.
Pri Ibizi mi je Kompare recimo vzel šipe ven.
Tko malo mi je že bolj všeč,če se vrata ne razdirajo,ker kaj kmalu poči kak čep.

evo na passatu mi je pa sprednje šipe vn uzeu zadnja vrata pa razdru ker drugač ne gre na laguni pa ni nč razdiru. odvisno od avta. je pa to počeu tk mojstrsko ko se vid da ne razdira prvič. priporočam :tomidelej:
bolje mrtav umoran nego mrtav hladan

andrejlah
Nov uporabnik

Mitsubishi Evolution 9

Napisal/-a andrejlah Ne nov 19, 2006 10:24 am

tukaj berem glede temnih stekel,recimo jaz sem poklical kr nekaj mojstrov kajti jaz ne zaupam avtomobila vsakemu k ma 5 minut časa,res da imam mitsubishi evolution 9 in to je avto,res da so cene zelo različne ,recimo g.kompare mi je rekel za moj avto 64000 sit,res lepa cena,lešnik 48000 sit,aw 54000 sit,perimund 35000 sit,dr.glass 35000 sit,potem je pa še dosti garažnih mojstrov k so mi jih predlagal kolegi sam te garažni mojstri so itak tema,pa sem ga peljal k dr.glassu k je res najbljižji ljubljani in sem zadovoljen.

Uporabniški avatar
seat
Mojster foruma

Kraj: SAVINJSKA DOLINA

Re: Mitsubishi Evolution 9

Napisal/-a seat Po nov 20, 2006 12:54 pm

andrejlah je napisal/-a:tukaj berem glede temnih stekel,recimo jaz sem poklical kr nekaj mojstrov kajti jaz ne zaupam avtomobila vsakemu k ma 5 minut časa,res da imam mitsubishi evolution 9 in to je avto,res da so cene zelo različne ,recimo g.kompare mi je rekel za moj avto 64000 sit,res lepa cena,lešnik 48000 sit,aw 54000 sit,perimund 35000 sit,dr.glass 35000 sit,potem je pa še dosti garažnih mojstrov k so mi jih predlagal kolegi sam te garažni mojstri so itak tema,pa sem ga peljal k dr.glassu k je res najbljižji ljubljani in sem zadovoljen.

Čuj ti pa bi ti nam pokazal totega tvojega EVO9 ker že samo tamnenje me zanima avto pa sploh.
Lahk pa tut na PM
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ

Uporabniški avatar
Astral
Nov uporabnik

Kraj: Maribor

Napisal/-a Astral Pe nov 24, 2006 5:17 pm

@andrejlah: 48.000 ti nobeden ni rekel! Če že, potem 40.000 sit.

Lp

Uporabniški avatar
Jasminko
Novinec

Kraj: Ljubljana

Napisal/-a Jasminko Pe nov 24, 2006 6:30 pm

tud jst sm pr dr. glass temniv in je res dobr.
same pohvale

lp

jasmin
Slika

perom
Nov uporabnik

Napisal/-a perom So nov 25, 2006 10:11 am

Najprej en lep pozdrav vsem!
Naj najprej napišem, da delam pri Komparetu in upam, da ne bo kdo mislil da delam reklamo. Ne morem pa mirno gledati kaj se vse tukaj piše. Očitno se lahko tukaj napiše vse, kar ti srce poželi. Bi pa rad razčistil par stvari. Kar se tiče cen, bom napisal cenik (temnenje celega avta):

3 vratni (punto, polo,astra, golf,...) 35 000 sit
5 vratni (punto, polo, astra, golf,...) 38 000sit
4 vratni, karavan (bmw 3, ford mondeo, ...) 45 000 sit

Če so kakšni posebni ˝primerki˝ (novi A6, A8) je cena okrog 60 000 sit. Vsem cenam je treba prišteti še 20% DDV. Naj povem še, da je garancija na folijo 6 let in reklamacijski rok na opravljeno delo 8 dni.
Ta cenik je fiksen in kdor trdi, da smo za avto računali 60 000 sit ali več,????????
Zasledil sem tudi, da se komu odlepi tattoo. Ne spomnim se, da bi kdorkoli od teh prišel nazaj in uveljavljal reklamacijo tako, da si o teh ljudeh tudi mislim svoje.
Ali smo najdražji v Sloveniji? Še vedno trdim ˝kolk dnarja, tolk muske˝, kar se je izkazalo za še vedno sveto resnico. Imamo stranke, ki so pripelje že 5, 6 ali več avtomobilov (ne firme) in se še vračajo. Zakaj traja temnenje 3,4 ure? Mislim, da en sam človek ni sposoben narediti kvalitetnega temnenja prej.
Upam, da sem s tem pojasnil nekaj stvari in se priporočamo še naprej.

Lep pozdrav!

Horhe
Nov uporabnik

Kraj: Kranj

Napisal/-a Horhe Ne dec 03, 2006 4:38 pm

Sem teminl pri Dr. Glassu pa lahko rečem samo 1A :tomidelej:
Horhe

Uporabniški avatar
dnovak24
Uporabnik

Napisal/-a dnovak24 Po dec 18, 2006 11:21 am

Jaz grem temnit k dr. Glassu v Domžale pugija 206 in mi je reku 28k. Pr Komparetu bi še mogu prišteti zraven DDV, kr neki ane, tko da poročam k bo nardiu. Jih poznam veliko k jim je temniu in so vsi zadovoljni.

pnce
Nov uporabnik

Napisal/-a pnce Pe jan 05, 2007 2:46 pm

Jst sm Temniu stekla pr dr. Glass-u in sicer lantro sedanko pa me je prslo sam 33k (z papirji)!!! :lol:
Naredu je hitro in fuuul uredu! Jst sm več kot zadovoljen!
Priporočam DR.Glass-a!!!!!!!!

LP

Uporabniški avatar
Marki's
Novinec

Kraj: Lendava-Ljubljana

Napisal/-a Marki's To jan 09, 2007 9:40 pm

A bi bil kdo toliko prijazen in mi malce podrobneje razložil kako pridem do Dr. Glassa iz Ljubljane?Saj sem ga klical pa mi je povedal ampak si nisem dobro zapomnil. V glavnem na avtocesti za MB na izvoz Severna Krtina in pol?...Hvala za odgovor!
Opel Vectra C+ 1.9 CDTI COSMO

Uporabniški avatar
eentox
Uporabnik

Napisal/-a eentox To jan 09, 2007 9:52 pm

Marki's je napisal/-a:A bi bil kdo toliko prijazen in mi malce podrobneje razložil kako pridem do Dr. Glassa iz Ljubljane?Saj sem ga klical pa mi je povedal ampak si nisem dobro zapomnil. V glavnem na avtocesti za MB na izvoz Severna Krtina in pol?...Hvala za odgovor!

izvoz je samo Krtina in ne severna Krtina da te ne bo zavedlo. Kje točno pa je to v Krtini pa tudi mene zanima, namreč sem dost blizu doma pa prvič slišim zanj :D

lp
Chuck Norris je enkrat prišel dvakrat
Vrni se na Styling

Kdo je prisoten

Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost