JonyBravo je napisal/-a:No fantje in punce...
Jaz sem temnil svojega Puntota pri Dr. Glassu (Krtina blizu Domžal) in je model res dobr naredu - lohk se vse zmenš in ima zelo fer odnos. Celotno temnenje (10% in 55%) mi je računal 26.000. Tako, da je to mislim, da trenutno najboljša ponudba. Naredu je pa v nulo.
Garancija je 6 let in ima tudi vse potrebne papirje za homologacijo.
Tko, da definitivno priporočam....
Pa lepo temnenje še naprej![]()
LP
Se podpišem pod tooleJonyBravo je napisal/-a:No fantje in punce...
Jaz sem temnil svojega Puntota pri Dr. Glassu (Krtina blizu Domžal) in je model res dobr naredu - lohk se vse zmenš in ima zelo fer odnos. Celotno temnenje (10% in 55%) mi je računal 26.000. Tako, da je to mislim, da trenutno najboljša ponudba. Naredu je pa v nulo.
Garancija je 6 let in ima tudi vse potrebne papirje za homologacijo.
Tko, da definitivno priporočam....
Pa lepo temnenje še naprej![]()
LP
*Miha* je napisal/-a:Pozdrav!
A mogoče ve za kakšnega majstra v okolici Novega mesta oz. kje na dolenjskem?
Pa če ma že kdo kakšne izkušnje k katerim od njih!
Koliko časa pa je trajalo temnenje pr Foliatec-u?
Kolk ste pa dal kej dnarja pr njemu?
seat je napisal/-a:No govoru sem z Dr.Glass-om in kolker mi je on reku da se pri njem šipe ne vzamejo več ven.
Mal me skrbi recimo to,da bi se mi kasneje folija odlepila ali pa,da bi se kje videli kaki beli robovi.
Pri Ibizi mi je Kompare recimo vzel šipe ven.
Tko malo mi je že bolj všeč,če se vrata ne razdirajo,ker kaj kmalu poči kak čep.
andrejlah je napisal/-a:tukaj berem glede temnih stekel,recimo jaz sem poklical kr nekaj mojstrov kajti jaz ne zaupam avtomobila vsakemu k ma 5 minut časa,res da imam mitsubishi evolution 9 in to je avto,res da so cene zelo različne ,recimo g.kompare mi je rekel za moj avto 64000 sit,res lepa cena,lešnik 48000 sit,aw 54000 sit,perimund 35000 sit,dr.glass 35000 sit,potem je pa še dosti garažnih mojstrov k so mi jih predlagal kolegi sam te garažni mojstri so itak tema,pa sem ga peljal k dr.glassu k je res najbljižji ljubljani in sem zadovoljen.
Marki's je napisal/-a:A bi bil kdo toliko prijazen in mi malce podrobneje razložil kako pridem do Dr. Glassa iz Ljubljane?Saj sem ga klical pa mi je povedal ampak si nisem dobro zapomnil. V glavnem na avtocesti za MB na izvoz Severna Krtina in pol?...Hvala za odgovor!
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 1 gost