ANJCI je napisal/-a:Vpisali ti bodo samo eno dimenzijo in to tisto, katero boš imel nameščeno pri pregledu ...
lahko se tudi pripelješ na pregled s feltno in namontirano gumo v prtljažniku (preverjeno na LPPju)
rhino je napisal/-a:Aja še to..A ne bo pri mojem avtu pol problema z et-jem?Da mi ne bi gume preveč "ven" gledale,če bi dal got kake 17" z et38?
rhino je napisal/-a:Kul,sem mislo da je kaj več komplikacij glede tega.Torej vpis je 7k,kartonček pa 5k?Kaj pa če dam več stvari naenkrat vpisat v kartonček(npr. gume,zatemnjena stekla in luči).Pol je vsaka nadaljna stvar 7k?
ŽVal je napisal/-a:Jaz tudi nimam nobenga kartončka, niti ne vem kako zgleda. Ker so predelave oz. izboljšave na obzorju bi ga rabil. Kje ga dobim ?
TUV pa dobim zraven vseh delov ki niso original za moj avto, right ?
Od feln do samco cevi ?
Aja, še avto
Renault 5 GTT, 88kw, 1987 (skupaj praznujema :P )
ŽVal je napisal/-a:Komu oz. kje plačam 5k ?
Avto je star, zato pooblaščeni serviserji verjetno ne pridejo v poštev.
ŽVal je napisal/-a:Se bom šel danes pozanimat na štajerski avtodom. Tam majo tehnične preglede, renaultova trgovina in servis je tam, zavarovalnica, pa še kup drugih stvari za avte.
student21 je napisal/-a:Iščem TUV za alu platišča ki so na sliki pod mojim nickom.To so original renault alu platišča dimenzij 7Jx16, rabim pa TUV za Cliota 02' 1.5dci 82KM dynamique.
Res najlepša hvala tistemu ki mi bo kakor koli pomagal.
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov