Ne samo da sem slabo spal (sicer sploh nisem spal)Ampaksm vso noc hodu po sobi gor in dol pa gor in dol pa spet gor in dol (sprehaju sm se da nebo kdo kaj pokvarjenga mislu po stanovanju ops: ) pa tega mojga shujsanga prasicka obracu in obracu pa spet obracu( sparovec mislim da ne bo pomote) pa nic ni vem prislo(denar mislim) A mogoce ti Viper mogoce poznas kaksno zdravilo za taksno nespecnost :P :P :P :P :P :P :P :P :P
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Seat, ne vem kaj bi ti svetoval, js verjetno tudi ko bom imel izpit, bom bolj težko spal
No, zdaj smo se ukvarjali večinoma s stylingom. Kaj pa mi priporočate glede tuninga? Chip tuning se verjeno na bencincu ne splača. Rabil bi še kakšen nasvet, npr. glede izpušnega sistema.
a je ze kdo od vas kupil letvice za sprednje zaromete in kje so najcenej
Drgač so sedeži v Hondi super tui oprijem imajo vrei samo ta default položaj nelagodno vpliva na moja vretenca,ker iz prejšnih avtov drugih znamk nisem bil navajen ležečega sedenja med vožnjo pr hondah pa je to že po defaultu tak nastavljeno,da imaš glavo tam kjer je sovoznik,sprednji vzglavnik je pa tam kjer imajo druge znamke zadnjega.ツ
Js bi pa vprašal, kaj mislite, se bi dalo dat na ibizo syling kit od originalne cupre R? Mislite da bi to prišlo bolj poceni pri pooblaščenem prodajalcu, kot pa da vzamem npr carzonov kit (kateri nima niti homologacije in zgleda da je še kar nekaj časa ne bo imel)?
WTF pismo ej tale zadnji spojler mi je zlo vsec ful je lep dizajn _spirit_ ker pa to dela tega dizajna se nism vidu a mas tut kaksne cene za ta zadnji spojler.
CupraR je bila že pred nekaj časa predstavljena kot študija z 1.9TDi 150KM in 1.8T 180KM. Samo pomoje bodo počakali na 2.0 FSi Turbo in 2.0TDi, ki se že vgrajujeta v novega A3 in Golfa V, ta FR je pa samo neka vmesna različica