crxdelsol je napisal/-a:Tudi če nimaš predelav moraš imet kartonček v avtu če je mlajši od letnika 1994.
crxdelsol je napisal/-a:Tudi če nimaš predelav moraš imet kartonček v avtu če je mlajši od letnika 1994.
MaReX93 je napisal/-a:na firmo kjer je bil avto delan? ki to izvem kje so naredili ta avto?
@crxdelsol aha, hvala.
triper15 je napisal/-a:eno začetniško vprašanje: kaj se lahko zgodi če nimam s sabo, oz. sploh nimam homologacijskega kartončka in me ustavi policist?
Mario Navalio je napisal/-a:Oi!
pri mstylingu sem kupil luči, a mi zraven ni poslal TUV certifikata. Kako lahko to rešim?
Ali ga za sprednje luči mogoče niti ne rabim?
kirezagar je napisal/-a:Zanina me, me bodo ta plavi kaj zezali, če ne zadnjo šipo cliota na notranjo stran nalimam dve naletki, 20x80cm in 10x50cm.
Res je, da bosta "ovirali pogled", samo vidi se vseeno. Ali je potrebno take nalepke kaj homologirati?
bobi20 je napisal/-a:kupu sm te lučihttp://www.mv-sport.si/svetilo.php?id=13270&tip=Sprednje%20lu%C4%8Di&znamka_vozila=VOLKSWAGEN&model_vozila=Golf%20IV&list=1 zdej me pa zanima a jih morm homologirat ker zravn nism dobu nobenga papirja
Po forumu brska: 0 registriranih uporabnikov in 4 gostov